Yarim kase makarna da cok güzel davranıştı bebeğim cok az da olsa yiyilir tabi hic yemicez değill zaten afiyet olsun1 Eylül Menü
Sabah: 1yumurta
Öğlen 1 kase arpa şehriye çorbası
Akşam 3 enginar dolması, yarım kase makarna
Spor: karın egzersizi
Su: 2 lt
Jou
Keske olabilseydin benim aşiretiimm
Kız makarna çok yemeyim diye enginara dadandımYarim kase makarna da cok güzel davranıştı bebeğim cok az da olsa yiyilir tabi hic yemicez değill zaten afiyet olsun
Vallahaa bende öyle cok severim yaa amann iyi ettin kaçmıyoya yersin hedefe ulaşıncaKız makarna çok yemeyim diye enginara dadandımtarlası olsa bitirirdim
Ben makarnayi az yiyemiyorum ya o yüzden hiç yemeyi tercih ediyorumKız makarna çok yemeyim diye enginara dadandımtarlası olsa bitirirdim
tam bir makarna canavarıyım az yemek bana göre değilBen makarnayi az yiyemiyorum ya o yüzden hiç yemeyi tercih ediyorum
akşamüzeri eve geldiğimde 90.4 çıktımTakımlarımız hayırlı olsun.
Masterfit Yarışması 82. Etap 01.09 04.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Jou KAPTAN 67.3 s i d e l y a 69.05 @zeyneppk 78.0 FitVenus 58.7 @Zeytur 95.2 @Lavinia_98 70.25 @DeryaOnDiet 77.3 Mavi Takim asliogretmen KAPTAN 73.35 Elhan 73.2 @Ozzybal 74.95 Nergis 35 64.5 @Koalina 56.95 Efenin_Annesi 104.3 @Hayalkuran 79.2 Ellssa bildirim yarın HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 85.7 -Murphy- 68.2 İzinli @Lonely single girl 64.95 60kiloyum 92.1
Haftanın ilk hedefini ben koyuyorum ortaya bu hafta benden gidecek olan -4kg kapışmaya çok hazırım
Saglim çok şükür daha da iyiye gidiyor canim. Bu hafta büyük kapışma var seni kaptanlık haftan da tek renk değil renklere bogacagim bu hafta -4 kg ile geleceğim azmime inanıyorum sende inanıyorsun ki beni takımına seçtin hadi kapışalım
Maviş Takım Canlarım
Elhan
@Ozzybal
Nergis 35
@Koalina
Efenin_Annesi
Ellssa
Bu bir motivasyon konuşmasıdır.
Abraham Lincoln
“Ben yavaş ilerlerim ama asla geri gitmem." gibi harika bir söz söylemiş .
Canlarım, bu haftaki motivasyonumuz bu söz olmalı. Arkamıza bakma ihtiyacı duymadan hep ileri gitmeliyiz, keşkelersiz...
Yavaş ama istikrarlı,
Yavaş ama güçlü,
Yavaş ama durmadan.
Bu amaçla her gün düzenli olarak bildirim yapmanızı rica ediyorum. Yaptığım etiketler sizi rahatsız ederse lütfen önceden uyarınız çünkü sizi tahrik edebilirim. Neden menü yok vs gibi.
Sizi seviyor ve başarılar diliyorum.
Benim bir aşiretim yok ama harika bir maviş takımım var.
Yarim kase makarna da cok güzel davranıştı bebeğim cok az da olsa yiyilir tabi hic yemicez değill zaten afiyet olsun
Doğru ya sana izin yazilacakti unuttum .
Estağfurullah kuzum hepimizin eşref saati olabilir. Sen kıymetli bir yarismacimizsin bile isteye bir şey yapman aklima gelmez. İçin rahat olsun. Sağlıkla git gel, Adana nimetlerini tat arada bize selam ver
Cuma menüsü
Sabah
Yarım simit Peynir zeytin
Ogle
1elma 2 incir
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk incik
2 dilim patates
Şu 2 litre
Spor yok
Hastaneden ciktik evde ugrasma
Gelen giden yoruldum
Afiyet olsun canımCuma menüsü
Sabah
Yarım simit Peynir zeytin
Ogle
1elma 2 incir
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk incik
2 dilim patates
Şu 2 litre
Spor yok
Hastaneden ciktik evde ugrasma
Gelen giden yoruldum
Allah'ım bu yarışmacıdaki azmi, özgüveni bana da ver çok aminnnHaftanın ilk hedefini ben koyuyorum ortaya bu hafta benden gidecek olan -4kg kapışmaya çok hazırım
Saglim çok şükür daha da iyiye gidiyor canim. Bu hafta büyük kapışma var seni kaptanlık haftan da tek renk değil renklere bogacagim bu hafta -4 kg ile geleceğim azmime inanıyorum sende inanıyorsun ki beni takımına seçtin hadi kapışalımkaptanım
Ödem varmış demek kiakşamüzeri eve geldiğimde 90.4 çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?