Afiyet olsun rakip kaptanım. Bugünü de kacamaksiz gecirmişsin ya helal olsunasliogretmen Elhan
Açkarna; zencefilli su, sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta
2 catal patates kızartma
2 zeytin
1 salatalık
Yarım domates
1küp peynir
3 çavdar ekmeği ince
1 şekersiz çay
17.00
Firına karışık sebze
1 bardak kefir
3 mini çavdar
1litre su
Afiyet olsun sidoşum.Cuma menüsü
Kahvaltı
11:00 1 tabak kaşarlı Menemen, 1 dilim ekmek, Çay kaşığının ucuyla tereyağı ,1 tatlı kaşığı erik reçeli
Ara
14:30 1 avuç fındık kuru üzüm
Ara
15:30 keten tohumlu soda
Akşam
17:30 5 yk alinazik, 3 yk bulgur pilavı, 2 bamya turşusu
2,5 lt su
Bugün spor yapamadım tüm gün ev işi yaptım diyebilirim
Elhan @Jou
Tatlım hiç kötü değil . Afiyet olsun. Üç tane cag kebabı dediğin 100 gr et etmez. Gayet güzel bir menü.Bugün benim kötü geçti
Sabah:1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği
Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata
Akşam;3 tane cağ kebap
Su:3 litre
Adım:14000
asliogretmen
Adana kebap yiyip sıcakta Kazım büfeden muzlu süt içmesin mi şimdi bu kız off düşünürken kilo aldımTeşekkür ederim abla. Adana nimetlerindem minik kaçamaklar yaparım artık
Adana kebap yiyip sıcakta Kazım büfeden muzlu süt içmesin mi şimdi bu kız off düşünürken kilo aldım
Harika bir menü1 Eylül
10:00
Yulaf lapası
Çay
12:00
Şeftali
Şekersiz tarçınlı Türk kahvesi
15:00
1 avuç cips
1 tane piko çikolata
19:00
Et sote
2 kaşık pilav
Salata
asliogretmen
Hahaha evett yaaa gözlerim acıldı vallaha menüne
Maşallah canım, çok iyiasliogretmen Elhan
Açkarna; zencefilli su, sirkeli su
12.00
1 haşlanmış yumurta
2 catal patates kızartma
2 zeytin
1 salatalık
Yarım domates
1küp peynir
3 çavdar ekmeği ince
1 şekersiz çay
17.00
Firına karışık sebze
1 bardak kefir
3 mini çavdar
1litre su
ooo süpersin canım, sağlığının iyi olmasına çokkk sevindim. Senin sonuçlarını özellikle heyecanla bekleyeceğimHaftanın ilk hedefini ben koyuyorum ortaya bu hafta benden gidecek olan -4kg kapışmaya çok hazırım
Saglim çok şükür daha da iyiye gidiyor canim. Bu hafta büyük kapışma var seni kaptanlık haftan da tek renk değil renklere bogacagim bu hafta -4 kg ile geleceğim azmime inanıyorum sende inanıyorsun ki beni takımına seçtin hadi kapışalımkaptanım
maşallahhhhj yoruma kapalı bir menü olmuş. Tebrik ederim canımmmCAGNIIMMMM KAPTANIIMM BU HAFTANIN KAZANANI BELLI HEMEN MUNUMU PAYLASAYIM
SABAH: 1 yumurta haşlaması salata şekersiz çay.
Ara öğün . Sade Türk kahvesi
Öğlen. Mercimek çorbası 1 kase yoğurt 1 tavuk but
Akşam. Salata klasik 3.5 litre su
maşallah canım bu koşturmacada yine de çok iyiCuma menüsü
Sabah
Yarım simit Peynir zeytin
Ogle
1elma 2 incir
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk incik
2 dilim patates
Şu 2 litre
Spor yok
Hastaneden ciktik evde ugrasma
Gelen giden yoruldum
Yorumlara katılamıyorum bu sıralar hepinizi seviyorum öpüyorum kızlar @asliog senin yolundayız geri gitmek yok
Kaptaniçem çok iddialı bir menüyle giriş yaptın, çokkkk çokkkk tebrik ediyorum.1 Eylül Menüsü
11.00 Bir buçuk yumurtalı omlet , domates, ceviz, salatalik, zeytin, peynir , bir dilim kepekli ekmek
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Kavun, peynir , bir dilim ekmek
19.00 Çilek, vişne , kavun çekirdeği sütü ile smoothie
Su iki litreyi geçti gibi
Spor yok
asliogretmen
canım kötülük bunun neresinde cağ kebabını lavaşla mı yedin ki?Bugün benim kötü geçti
5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği
Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata
Akşam;3 tane cağ kebap
asliogretmen
Kötü diye kebaplara mı dedin bence gayet de güzel menünBugün benim kötü geçti
5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği
Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata
Akşam;3 tane cağ kebap
asliogretmen
niye kötü ki gayet güzel bir menüBugün benim kötü geçti
5 zeytin
1 dilim siyez ekmeği
Öğlen;
Mercimek çorbası
Salata
Akşam;3 tane cağ kebap
asliogretmen
Afiyet olsun benim yerime de sırada bekle, sütünü iç güzel güzel gezAhahahaha aayy iyi hatırlattın kazım büfeye şimdi gidilmez mi
hadi inşallahÖdem varmış demek kiBunu avantaja dönüştür Fulyacim. Önümüzdeki hafta sana bol motivasyon getirir.
Her an yoğun kazim büfe cnm ama sana qen sagliklisinin tarifini vereyim onlar şeker buzlu sut kullanıyor sen evde 2 yk yulaf bir tatlı kaşığı bal dondurulmuş muz ve süt ile sabah kahvaltısı gibi tukete bilirsinAhahahaha aayy iyi hatırlattın kazım büfeye şimdi gidilmez mi
Allah'ım bu yarışmacıdaki azmi, özgüveni bana da ver çok aminnnbir kiloya razıyım.
Ay Adanalı mısın yoksa :)Afiyet olsun benim yerime de sırada bekle, sütünü iç güzel güzel gezkalorileri sıcakta at gitsin, Adana yı da yanında alıp gelme işin zor
Her an yoğun kazim büfe cnm ama sana qen sagliklisinin tarifini vereyim onlar şeker buzlu sut kullanıyor sen evde 2 yk yulaf bir tatlı kaşığı bal dondurulmuş muz ve süt ile sabah kahvaltısı gibi tukete bilirsincnm istedi yarın sabah kahvaltım bu olsun benim
Adanaliyim adanada yaşıyorumAy Adanalı mısın yoksa :)
Ahahaha ama sağlıksız şeyler daha tatlı
Hiç göstermiyorsun maşallah kilonu
Genellikle çevremdekiler kg mu bilmez söylemem kaç kgyum sence diyince 85 mi cevabını alıyorum bencede hiç göstermiyorumHiç göstermiyorsun maşallah kilonu
Ne 85 i ya ben bilmesem 75 anca derim valla maşallahGenellikle çevremdekiler kg mu bilmez söylemem kaç kgyum sence diyince 85 mi cevabını alıyorum bencede hiç göstermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?