- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Canım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzelSelamlar hayırlı cumalar bol eksili gün olsunben pazartesiye göre biraz artıdayım sanırım reglden dolayı bir de çarşamba çok kötü geçti iyi hissetmiyordum o gün dışardaydık kaçamaklı oldu
Geçen cuma 69.60
Bugün 69.25
Fark - 350 gr
Yine de ekside olmak güzelAslında çok da acelem yok bir yandan emziriyorum da bebeğim küçük çok da kasmak istemiyorum kendimi
Geçmiş olsun canım, bende de haşimato hipotroidi var.Rabbim şifalar versin.
Bence içtiğin su etki etti ama 200 Gr eksi de kilona göre az değil
Yaaa sağol çiçegimm aslında dahada verirdim misafir gelmisti yerlerken yemistimCanım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma
Ay süpersin kaptanım
Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz
Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika
Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım
Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah
Çok güzel ozii tebrik ederim canım
Yaaa kuzumm sağolll lesliede yaptım onun sayesindede oldu bide gecen misafir gelmisti yemistim baya ozaman almıştım gramla eger almasaydım 1.5 olmustum resmenbir haftada bir kilo şahane, tebrikler kaptanım.
Demek ki ölçülü yemişsin canım. Ölçüyü kaçırmadıkca kaçamak da olsa eksiyi görüyoruz. Ben de mutluyum bugün 6lara geçtimYaaa sağol çiçegimm aslında dahada verirdim misafir gelmisti yerlerken yemistim
Aşiretlerriimmm erimm erimm eriyoorrrrr bebeğimm gibiiiHerkese merhabalar,
Geçen cuma: 75.80 kg
Bugün: 74.95 kg
Fark: -850 gram
Elhan Jou
Eki Görüntüle 3294704
Vallahii ölcüyü kaçırmış olabilirimmDemek ki ölçülü yemişsin canım. Ölçüyü kaçırmadıkca kaçamak da olsa eksiyi görüyoruz. Ben de mutluyum bugün 6lara geçtim
Öyleyse daha iyi kuzum yerleşmiş yağlar zor gidiyorVallahii ölcüyü kaçırmış olabilirimmaman olsun buda bi umut yavvv 5sene içinde 6lara ilkkez iniyorum sende supersin
400 Gr AslıYağmurlu bir eylül sabahından günaydın
1 Eylül Kilo Bildirimi
25 Ağustos 73.75
1 Eylül 73.35
Fark: -400 gram
Elhan Koalina
Eki Görüntüle 3294723
süpersinnEki Görüntüle 3294722
Tartımın pili bitti sanırım fotoğraf çekmeme fırsat vermeden kapandı. O yüzden uygulama üzerinden atabiliyorum. Sorun olmaz dimi ablaElhan
Geçen hafta 70.10
Bu hafta 69.05
Fark 1,05
Koalina
ben de öyle düşünüyorum, eğer ölçülü yersek ve geç saatte değilse kiloyu çok etkilemiyor, mesela ben dün akşam bulgur pilavı yemiş olsaydım, sabah eksi göremeyebilirdimYaaa kuzumm sağolll lesliede yaptım onun sayesindede oldu bide gecen misafir gelmisti yemistim baya ozaman almıştım gramla eger almasaydım 1.5 olmustum resmen
Teşekkür ederimRegle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz
Hiç farkında değilim400 Gr Aslı
Ne kadar istikrarlı kilolar veriyorsun örtmenim, çok iyisin maşallah
Tatlım bu hafta özellikle dikkat ettim dolunay bana da çelme attıGünaydın kızlarrr
Cuma 91.1
Bugün 92.1Elhan
Aslında bu rakam süpriz oldu bugün bana. Çünkü yeme düzenimde bir ekstra yok. Dolunaya suç atayım bari
İşyerinde yemiyecegim artık. Bakalım menüler nasıl olacak
Olmaz tatlım. Güzel eksi tebrik ederim.Eki Görüntüle 3294722
Tartımın pili bitti sanırım fotoğraf çekmeme fırsat vermeden kapandı. O yüzden uygulama üzerinden atabiliyorum. Sorun olmaz dimi ablaElhan
Geçen hafta 70.10
Bu hafta 69.05
Fark 1,05
Koalina
Tebrikler canımYağmurlu bir eylül sabahından günaydın
1 Eylül Kilo Bildirimi
25 Ağustos 73.75
1 Eylül 73.35
Fark: -400 gram
Elhan Koalina
Eki Görüntüle 3294723
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?