• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok sevindim canım. Maşallah Rabbim hep yüzünü güldürsün. :KK60: Kaptanlık koltuğunun tozunu almaya başlayayım yeni bir kraliçe gelmek üzere :KK73:

Valla abla normalde çok zor kilo veren biriyim guatr var ve şuan çok fazla çalışıyor troidim, yesem bile almıyorum yemesem direk veriyorum o anı değerlendiriyorum diyelim :) koltuğa dönüşte ins 🤗 adanadayada tedavi için gidiyorum. Şuan rahatsızlığım gereği sinirli ve tahammülsüzüm o yüzden kırıcı olabiliyorum. 1 hafta boyunca bir hatamız olmuşsa affola 💕

Tebrikler kukişim tek başına kafa daginikligini toparlamak zor olur yanımızda olmanı isterdim. :KK60:Hazirlik bölümünde revire alayım seni olmaz mı ? Canın istediği zaman menünü yazarsın. Zamanımızı al canın sağ olsun yeter ki :dua:
Olur ablacım biraz revirde ben dinlenmeye çekileyim ☺️😄

Valla abla normalde çok zor kilo veren biriyim guatr var ve şuan çok fazla çalışıyor troidim, yesem bile almıyorum yemesem direk veriyorum o anı değerlendiriyorum diyelim :) koltuğa dönüşte ins 🤗 adanadayada tedavi için gidiyorum. Şuan rahatsızlığım gereği sinirli ve tahammülsüzüm o yüzden kırıcı olabiliyorum. 1 hafta boyunca bir hatamız olmuşsa affola 💕
Doğru ya sana izin yazilacakti unuttum . :confused:
Estağfurullah kuzum hepimizin eşref saati olabilir. Sen kıymetli bir yarismacimizsin bile isteye bir şey yapman aklima gelmez. İçin rahat olsun. Sağlıkla git gel, Adana nimetlerini tat arada bize selam ver :KK60:

Eklentiler

• D48A2B92-B5B7-4667-8541-F69D733F9B3C.jpeg
    D48A2B92-B5B7-4667-8541-F69D733F9B3C.jpeg
    23,7 KB · Görüntüleme: 28
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.7
fark -900
Jou Jou Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Ben bir süre katılamıcam kızlar kafam dağınık giresim gelmiyor fazla. Gidip menü falan yazamıyorum sizinde zamanınızı almıyım. Bir süre sonra gelirim yine inşallah 🙏🏼❤️💐
Cok güzel vermissin kuzumm
Tamam nasıl istersen 🥰
Hazırım hazırımm, sen peki😍

Çok gwçmiş olsun canımcım
🥰
Geçen cuma 58.55
Bugün; 56.95
Fark:-1.600 gram

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jou Jou
Adamsınn vallahaaa cokgüzell vermissinn 😍😍😍
Geçen hafta: 95.5
Bu cuma: 95.2
Fark:-300 gr

( reglın 3 günündeyim) ona rağmen eksi çıkmakta güzel 😅

GAyet guzell eksi

Geçmiş olsun canım, bende de haşimato hipotroidi var. 😔 Rabbim şifalar versin. 🤲🏻

Selamlar hayırlı cumalar bol eksili gün olsun 🥰 ben pazartesiye göre biraz artıdayım sanırım reglden dolayı bir de çarşamba çok kötü geçti iyi hissetmiyordum o gün dışardaydık kaçamaklı oldu 😭
Geçen cuma 69.60
Bugün 69.25
Fark - 350 gr
Yine de ekside olmak güzel 👍 Aslında çok da acelem yok bir yandan emziriyorum da bebeğim küçük çok da kasmak istemiyorum kendimi 🥰

Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.6
Bugün 77.7
fark -900
Jou Jou Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Ben bir süre katılamıcam kızlar kafam dağınık giresim gelmiyor fazla. Gidip menü falan yazamıyorum sizinde zamanınızı almıyım. Bir süre sonra gelirim yine inşallah 🙏🏼❤️💐
Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma 🥰
Geçen cuma 58.55
Bugün; 56.95
Fark:-1.600 gram

Ay süpersin kaptanım ❤️
Günaydın ☀️
Adet oldum az vermişim 😣
Geçen hafta 79,55
Bu hafta 79,20
-350 gr
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz ☺️
Geçen hafta: 95.5
Bu cuma: 95.2
Fark:-300 gr

( reglın 3 günündeyim) ona rağmen eksi çıkmakta güzel 😅

Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika 🧿
EFENIN ANNESI 1 EYLUL 104.3 ALMAMIŞIM AMA VERMEMISIMDW SAYGILAR😊Eki Görüntüle 3294696
Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım ☺️
Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah🧿🤩
Herkese merhabalar,

Geçen cuma: 75.80 kg
Bugün: 74.95 kg
Fark: -850 gram

Eki Görüntüle 3294704
Çok güzel ozii tebrik ederim canım 🤩❣️

Back