Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regl haftası da olabilir ama yok gitmiyor gitmeyecek biliyorumŞikayetten şüküre atla kuzum gidecek hiç endişe etme.
Bilmiyorsun ... bilinçaltıni gereksiz kodluyorsun.Regl haftası da olabilir ama yok gitmiyor gitmeyecek biliyorum
Pozitif düşün kuzum böyle yaparak kendine stres yapıyosunRegl haftası da olabilir ama yok gitmiyor gitmeyecek biliyorum
Canim mutlaka birseyi eksik yapiyorsundur sporda yapacaksin ama sonra gör nasil gidiyor benimde insulin direncim var zor kilo verilir diyorlar ama yok gidiyor ileride dururmu bilmem ama suan iyiRegl haftası da olabilir ama yok gitmiyor gitmeyecek biliyorum
Tebrikler Zeynepcim.
Düşünsene yaş 25 sürekli ayakta sın işi güç ama bir aydır 70 deyimPozitif düşün kuzum böyle yaparak kendine stres yapıyosun
Bu hafta sporda yapcm umudum bu haftaIste sabah bi pekmez yiyosun olmuyo kuzum bide lsie yapsan cok yardimcı olcak olsun uzulme yaaa bak almadın enazından
Al isteee en önemlisi saglam kahvaltısüpersinn
ben de öyle düşünüyorum, eğer ölçülü yersek ve geç saatte değilse kiloyu çok etkilemiyor, mesela ben dün akşam bulgur pilavı yemiş olsaydım, sabah eksi göremeyebilirdim
Çok tesekur ederim menülerimde yardımcı olursanCanim mutlaka birseyi eksik yapiyorsundur sporda yapacaksin ama sonra gör nasil gidiyor benimde insulin direncim var zor kilo verilir diyorlar ama yok gidiyor ileride dururmu bilmem ama suan iyi
Bundan sonra menulerini gozlemleyelim
Leslie sana cok iyi gelcek inanBu hafta sporda yapcm umudum bu hafta
Yapcm bakalım pazartesi kırackmıyım 70 i bıktım inanki çok yoruldumLeslie sana cok iyi gelcek inan
Tatlım eski neşeli, hayat dolu laviş de devreye girsin.Çok tesekur ederim menülerimde yardımcı olursan
Öyle canim benimmÖyleyse daha iyi kuzum yerleşmiş yağlar zor gidiyor
Olsunn 2 saat yürü anında 400 gram gider