Haklisin bebegimm ac karna sirkeli su ic icebilirsen tarcinli su bide istha kapatiyo 12 de saglam kahvaltini et yumurta omlet mutlaka olsun bol yesillik aksamda yesillik tüket 5 6 dan sonra bise yeme mesela sporda ustune bak nasil veriyosunYapcm bakalım pazartesi kırackmıyım 70 i bıktım inanki çok yoruldum
Belki yağdan kaybedip kasta yapıyo olabilirsin tartıya odaklanma aynada görüntüne bak. Bide en az 2 ana 2 ara öğün yap az yemekte kilo verdirmiyor ki en çok yapılan yanlışlardan biride buDüşünsene yaş 25 sürekli ayakta sın işi güç ama bir aydır 70 deyim
Tatlım yürüme sezonu kapalı kadınlar için henüz başlamadı burada hala sıcaklar nem devam ediyor. Ah keşke yürüyebilsemOlsunn 2 saat yürü anında 400 gram gider
Ayyy sıcak dimi bende sıcaktan yürüyemiyorum leslieyle idare ediyorum oda olmasa veremezdimTatlım yürüme sezonu kapalı kadınlar için henüz başlamadı burada hala sıcaklar nem devam ediyor. Ah keşke yürüyebilsem
Ev sporu yapmaya alışmak lazım doğru söylüyorsun.Ayyy sıcak dimi bende sıcaktan yürüyemiyorum leslieyle idare ediyorum oda olmasa veremezdimburalar gölge yok ful günes
Eksinin başımızın üstünde yeri var tatlım. Az çok demiyoruz . Olsun iyi gidiyorsun.
Tebrikler canım
Saolasin cnm bnmCanım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma
Ay süpersin kaptanım
Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz
Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika
Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım
Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah
Çok güzel ozii tebrik ederim canım
Leslie benim kurtarıcım abla 15 dkkası bile yetiyo inanEv sporu yapmaya alışmak lazım doğru söylüyorsun.
Saat 9 da kahvaltı yapıyorum 3 gibi akşam yemegi yiyorum yumurta ya karşı alerjim var az bişey tek yiyebiliyorum ama ça karna sirkeli su da içiyorum her gün hemen hemen yeşillik te hiç tüketmiyorumHaklisin bebegimm ac karna sirkeli su ic icebilirsen tarcinli su bide istha kapatiyo 12 de saglam kahvaltini et yumurta omlet mutlaka olsun bol yesillik aksamda yesillik tüket 5 6 dan sonra bise yeme mesela sporda ustune bak nasil veriyosun
Yazın bayağı tembellestim bir kıvılcımdir belki Leslie.Leslie benim kurtarıcım abla 15 dkkası bile yetiyo inan
Az yemiyorum iki ara ögün yiyorum fıstık badem bir ara ögünede meyve ekliyorum ama artım vardı 2.500 kadar kilo gitti geçen hafta acaba ondan mı durduBelki yağdan kaybedip kasta yapıyo olabilirsin tartıya odaklanma aynada görüntüne bak. Bide en az 2 ana 2 ara öğün yap az yemekte kilo verdirmiyor ki en çok yapılan yanlışlardan biride bu
Hahahah ayy cokgüzel olur kızzYazın bayağı tembellestim bir kıvılcımdir belki Leslie.Lavinia_98 birbirimizi itekleyelim kuzum sporla. Kilom senden fazla ama kapişirim seninle . Pastel yok o olsaydı yok demezdi
Tabikide varım güzel ablamYazın bayağı tembellestim bir kıvılcımdir belki Leslie.Lavinia_98 birbirimizi itekleyelim kuzum sporla. Kilom senden fazla ama kapişirim seninle . Pastel yok o olsaydı yok demezdi
Yag yakacak seyler yemen daha iyi kuzum ondan dediydim sporda şart oluyo cidden ben leslieyle kurtarıyorumSaat 9 da kahvaltı yapıyorum 3 gibi akşam yemegi yiyorum yumurta ya karşı alerjim var az bişey tek yiyebiliyorum ama ça karna sirkeli su da içiyorum her gün hemen hemen yeşillik te hiç tüketmiyorum
Kadınlar kulübünün balı bu kızHahahah ayy cokgüzel olur kızz
Evet iki yıl önce spor ve diyetle 18 kilo vermiştim 6 aydaYag yakacak seyler yemen daha iyi kuzum ondan dediydim sporda şart oluyo cidden ben leslieyle kurtarıyorum
OHaaa bakk verebiliyosun azminle demekki sen yaparsın kuzuşummEvet iki yıl önce spor ve diyetle 18 kilo vermiştim 6 aydayine burda
Tamam canım. Kendini iyi hissettiğin zaman başlarız.Tabikide varım güzel ablamyarın başlıyor um hemen spora bugün çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?