• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar hayırlı cumalar bol eksili gün olsun 🥰 ben pazartesiye göre biraz artıdayım sanırım reglden dolayı bir de çarşamba çok kötü geçti iyi hissetmiyordum o gün dışardaydık kaçamaklı oldu 😭
Geçen cuma 69.60
Bugün 69.25
Fark - 350 gr
Yine de ekside olmak güzel 👍 Aslında çok da acelem yok bir yandan emziriyorum da bebeğim küçük çok da kasmak istemiyorum kendimi 🥰
Canım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzel☺️

IMG_20230901_110636.jpg
Tartımın pili bitti sanırım fotoğraf çekmeme fırsat vermeden kapandı. O yüzden uygulama üzerinden atabiliyorum. Sorun olmaz dimi abla Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Geçen hafta 70.10
Bu hafta 69.05
Fark 1,05
Koalina Koalina

Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma 🥰

Ay süpersin kaptanım ❤️

Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz ☺️

Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika 🧿

Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım ☺️

Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah🧿🤩

Çok güzel ozii tebrik ederim canım 🤩❣️
Yaaa sağol çiçegimm aslında dahada verirdim misafir gelmisti yerlerken yemistim 🥲

Demek ki ölçülü yemişsin canım. Ölçüyü kaçırmadıkca kaçamak da olsa eksiyi görüyoruz. Ben de mutluyum bugün 6lara geçtim 🤣🤩🤩
Vallahii ölcüyü kaçırmış olabilirimm 🤣🤣 aman olsun buda bi umut yavvv 5sene içinde 6lara ilkkez iniyorum 🙈🙈 sende supersin

Eki Görüntüle 3294722
Tartımın pili bitti sanırım fotoğraf çekmeme fırsat vermeden kapandı. O yüzden uygulama üzerinden atabiliyorum. Sorun olmaz dimi abla Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Geçen hafta 70.10
Bu hafta 69.05
Fark 1,05
Koalina Koalina
süpersinn :KK9:
Yaaa kuzumm sağolll lesliede yaptım onun sayesindede oldu bide gecen misafir gelmisti yemistim baya ozaman almıştım gramla eger almasaydım 1.5 olmustum resmen🥲
ben de öyle düşünüyorum, eğer ölçülü yersek ve geç saatte değilse kiloyu çok etkilemiyor, mesela ben dün akşam bulgur pilavı yemiş olsaydım, sabah eksi göremeyebilirdim :110:

Günaydın kızlarrr 😊

Cuma 91.1
Bugün 92.1 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Aslında bu rakam süpriz oldu bugün bana. Çünkü yeme düzenimde bir ekstra yok. Dolunaya suç atayım bari 😄

İşyerinde yemiyecegim artık. Bakalım menüler nasıl olacak 🥰
Tatlım bu hafta özellikle dikkat ettim dolunay bana da çelme attı :confused: bence haklısın. Verenlere torpil geçti diyelim başka açıklaması yok :KK14:İş yeri yemeklerini yapan şirketlerle patronların bir şey yapması lazım. Sağlıklı menüler seçmek o kadar zor olmamali.

Back