- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yetişin gariiii yoksa halimiz harap :)))Kızlarr selam hepiniz iyisiniz inşallah
Cuma günü geliyorum nasipse
Olmaz ya o kadar su cumaya aldığımızı veririz. Kabaklarla skorlarla Ödem caylarıyla.Günaaaydııın hazır mıyız tartıda göreceklerimizeeee, unutmayalım karbonhidrat ın şişkinlikleri, ödemler de çokca olacaktır bu hafta bol bol su içip spor yapıp yakıcaz
Motivasyon konuşmamı yaptığıma göre gidip tartıyla yüzleşiyim anca ağlamam biter 12 ye kadar paylaşırım
Günaydın evet gerçeklerle yüzleşmeye hazırımGünaaaydııın hazır mıyız tartıda göreceklerimizeeee, unutmayalım karbonhidrat ın şişkinlikleri, ödemler de çokca olacaktır bu hafta bol bol su içip spor yapıp yakıcaz
Motivasyon konuşmamı yaptığıma göre gidip tartıyla yüzleşiyim anca ağlamam biter 12 ye kadar paylaşırım
Hoşgeldin canım nasılsın seni çok özledik.
bben de çok mutlu oldum, hoşgeldini, sende bizimle misin artıkJasminium84 ya seni gördüğüme çok sevindim 9. Takımda da birlikteydik
Benimde harap sorma kim bilir kaçla gelcemyetişin gariiii yoksa halimiz harap :)))
Harikasin canım tebrik ederim seniGünaydın kızlarrr. Henüz kimse kilo bildirimi yapmamış. Öyleyse ben başlayayaım
Cuma:59.55
Bugün: 59.20
Fark -35
ozlemon
Aaa etiketler olmamış ki benim ilk kilo bildirimim N Nimooo 60kiloyumEki Görüntüle 3267315 nimo etiket kişileri doğru.mu yaptım bilemedim ama ben 67 den kendi cabamla bu kiloya geldim insalhh burda hedef 58 gorurum