• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaaaydııın hazır mıyız tartıda göreceklerimizeeee, unutmayalım karbonhidrat ın şişkinlikleri, ödemler de çokca olacaktır bu hafta bol bol su içip spor yapıp yakıcaz :KK5:
Motivasyon konuşmamı yaptığıma göre gidip tartıyla yüzleşiyim anca ağlamam biter 12 ye kadar paylaşırım :KK70:

Selamlar günaydınlar, sabah uyuya kalmışım. Anca yetiştim trene .

Tabi tartilamadim. Öğle eve gidince tartilacagim artık. Tabi şu ve de kahve de içerim. Olduğu kadar artık.😞😵‍💫

Çocukların aklına 2 gündür icli köfte düşürdüm onlar uyuyunca dün akşam icli kofte normal yemeklik kofte yap ortalığı topla gece 1 i buldu uyumam. Ama yok geç yatmak bana yaramıyor. Kurşun ilk günü bugün. Başladı kosturma 😮‍💨

Günaaaydııın hazır mıyız tartıda göreceklerimizeeee, unutmayalım karbonhidrat ın şişkinlikleri, ödemler de çokca olacaktır bu hafta bol bol su içip spor yapıp yakıcaz :KK5:
Motivasyon konuşmamı yaptığıma göre gidip tartıyla yüzleşiyim anca ağlamam biter 12 ye kadar paylaşırım :KK70:
Olmaz ya o kadar su cumaya aldığımızı veririz. Kabaklarla skorlarla Ödem caylarıyla. 🤥🤥

Günaydın evet gerçeklerle yüzleşmeye hazırım 😃

Günaydın kızlarrr. Henüz kimse kilo bildirimi yapmamış. Öyleyse ben başlayayaım 🌸

Cuma:59.55
Bugün: 59.20
Fark -35 😍

ozlemon ozlemon

Eklentiler

• 9BA4722D-9937-4C95-9B3B-1E67B0C948B1.jpeg
    9BA4722D-9937-4C95-9B3B-1E67B0C948B1.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 25
Hayırlı sabahlar kızlar. Benim dün misafirlerim geldi ve malesef dün de güzel bir başlangıç yapamadım hatta çok kötü gecti. E tartı da bana gereken cevabi verdi 3 günde 1,5 kilo geri geldi. Ama kararlıyım inşallah 2 gün sonunda gitmiş olacak.
Cuma 73,75
Pzr 75,10
Fark 1,35
ozlemon ozlemon

Back