• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kizlarrr
Bugun hastaneye geldik o nedenle hastane tartısindagn atıyorum:)))
Cuma 65.700
Bugun 65.1
Fark -600gram
Size demiştim dimi
Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz ✈️✈️✈️✈️✈️
20230703_102541.jpg

Hayırlı sabahlar kızlar. Benim dün misafirlerim geldi ve malesef dün de güzel bir başlangıç yapamadım hatta çok kötü gecti. E tartı da bana gereken cevabi verdi 3 günde 1,5 kilo geri geldi. Ama kararlıyım inşallah 2 gün sonunda gitmiş olacak.
Cuma 73,75
Pzr 75,10
Fark 1,35
ozlemon ozlemon

Canım büyük ihtimalle ödemdir o zaten iki gün normal beslenme düzeninr geçip bir de su çok içsen gider hemen bi haftada o aldığın merak etme 🌸

günaydııınnn fıstıklaaar
geç uyandım bugün yarından itibaren daha erken kalkmaya çalışıcam gün verimli olun diye :)))
bugünden itibaren başlıyoruz artık. tatilden gelenler motivasyonu yakalayanlar yakalamaya çalışanlar hepimiz birlikte...
kaptanlarımız suspushanimcim suspushanimcim :KK200: ve Lavinia_98 Lavinia_98 :KK200:ve beni de etiketleyin. şimdilik tek takımız cuma günü artık herkescikler gelince eski düzenimize devam ederiz.
ben listelerimizi hazırlıyorum. kilo bildirimi yapmayanlar da yapsınlar minnoşlarııımmm

Selamlar günaydınlar, sabah uyuya kalmışım. Anca yetiştim trene .

Tabi tartilamadim. Öğle eve gidince tartilacagim artık. Tabi şu ve de kahve de içerim. Olduğu kadar artık.😞😵‍💫

Çocukların aklına 2 gündür icli köfte düşürdüm onlar uyuyunca dün akşam icli kofte normal yemeklik kofte yap ortalığı topla gece 1 i buldu uyumam. Ama yok geç yatmak bana yaramıyor. Kurşun ilk günü bugün. Başladı kosturma 😮‍💨
günaydın canım hadi bakalım günün güzel geçsin
Günaydın bu arada 😍 Cuma hamburger yemiştim ama bol bol su içiyorum cumadan beri, demek ki suyun faydası suyun gücü 💦
yaa işte örnek oldun bize demek ki neymiş hemen toparlama şansımız oluyormuş
Hayırlı sabahlar kızlar. Benim dün misafirlerim geldi ve malesef dün de güzel bir başlangıç yapamadım hatta çok kötü gecti. E tartı da bana gereken cevabi verdi 3 günde 1,5 kilo geri geldi. Ama kararlıyım inşallah 2 gün sonunda gitmiş olacak.
Cuma 73,75
Pzr 75,10
Fark 1,35
ozlemon ozlemon
canım hiç önemseme lütfen ben iki haftada iki kilodan fazla aldım. iki gün biraz dikkat ettim bugün 900 gramı gitmiş. önemli olan o handikaptan çıkmak
Eki Görüntüle 3267315 nimo etiket kişileri doğru.mu yaptım bilemedim ama ben 67 den kendi cabamla bu kiloya geldim insalhh burda hedef 58 gorurum
harikasın canım yavaş yavaş olacak merak etme
Aaa etiketler olmamış ki benim ilk kilo bildirimim N Nimooo @60kiloyum
etiketler bu haftalık Lavinia_98 Lavinia_98 suspushanimcim suspushanimcim ve ben canım
Cuma :95.9
Pazartesi:96.0
+100 gr

Çok zorlu bi haftaydı yemeli içmeli direnebildiğim kadar direnmiştim ama neyse yeni bi hafta tekrardan küllerimizden doğarız 😂😂

@s i d e l y a N Nimooo Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
süpersin 100 gram nedir ki hadi bakalım gelsin güzel menüler gitsin kilolar
Günaydın kızlar 🌸
Cuma 76.40
Bugün 76.35
50 gr fark var 🤭
Bu aralar sık tuvalete çakamıyorum nerde hata yapıyorum anlamadım da emziriyorum da en az 300 gr gitmesi gerekti 🥴
canım sen 78 lerle başladın bu çok normal sadece dikkat et lütfen sakın koyverme. seni rakibim olarak seçiyorum :)) kilolarımız aynı neredeyse sen yeni başladığın için avantajlısın ona göre
Günaydın kizlarrr
Bugun hastaneye geldik o nedenle hastane tartısindagn atıyorum:)))
Cuma 65.700
Bugun 65.1
Fark -600gram
Size demiştim dimi
Kemerlerinizi bağlayın uçuşa geçiyoruz ✈️✈️✈️✈️✈️
Eki Görüntüle 3267321
harikasın canımmm hastanedeymişsin önemli bir şey yok umarım çok çok geçmiş olsun
Gunaydin kizlar, bayramda Turkiyeden kardesim geldi ziyaretime. O yuzden giremedim.
Bu sabah dondu kardesceyzim artik burdayim.
Bugunku kilom: 75,9
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ozlemon ozlemon N Nimooo
canım sen de çok almamışsın biraz çabayla gidecek hepsi
Arkadaşlar kacırdım ben kimi etiketliyoruz
canım Lavinia_98 Lavinia_98 suspushanimcim suspushanimcim ve beni etiketle

Back