- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Kimden duysam ikinciler hep böyle diyor. Demek ki doğru. İlkler biraz garip oluyor. İkinciler önlerinde hep bir örnekle büyüyorlar sanırım sebebi bu. Folik asit ben ikisinde de aldım onunla alakasi yoktur herhaldeAyyyyy sankiii benim çocuklarımı tarif ediyosunnnbüyük benimde öyle sakin diğeri onun tam tersiii ilk hamileliğimde folik asidi gec kullanmıştım bazen kullanamamıştım bulantım çoktu ama 2.cide kullandım diyorum bu yaramaz folik asitli diye
Birdha asla yemem gec saatte ayaklarım agrıdıHarikasın canım
Ay birde birbirimize benziyor muşuzKız benim de yuvarlak aynen tombik oluyor
Bilmem düşünüyorum dahaO zaman icraata geç hemen bayram öncesi sen de hem güzelleş hem hafifle. Seneye yıldönümü yaparız birlikte yeniden doğuşumuzun.
Sen bırak proyu muroyu sen kilo alarak gerçek pronu aldın zaten benim gibiCanım ben de şimdi eski mesajlara bakıyordum. İpin ucunu kaçırdıkca buraya girmez olmuşum. Napalim giden proluk olsun diyeceğim ama gelen de kilolar oldu
Canım tt ekmek dediğin nedir? Ayrıca gayet güzel bir menü olmuşSelamlar
Sabah
9.00
İki dilim tt ekmek
Biraz peynir sucuk
Öğle 14.
Bi elma
17.30
Bi dilim ekmek
Biraz karpuz
20.
Biraz haşlanmış et
Şu 1.5 anca
Adım 7.000
Pilates yapmayı düşünüyorum ama enerjim yeterse.
Ay senin de menün çok güzel tam diyet yapmışsın aferin kız
bugün ben de semizotlu yoğurtlu meze yaptım kendime. Afiyet olsun güzel menü olmuşBugünkü menüm
09:00
1 çilekli bitter çikolata
Sade kahve
11:30
Az kete
Az kaymak
Çilek reçeli (ev yapımı)
Pide
Siyah Zeytin (ev yapımı )
Domates salatalık
16:30
Çilekli bitter
Sade kahve
19:00
Kaburga etli boncuk ayşe
Pirinç pilavı
Semizotu salata
Süs biberi
1 saat yürüyüş
Tam tahıl ekmek canım.Canım tt ekmek dediğin nedir? Ayrıca gayet güzel bir menü olmuş
Ay senin de menün çok güzel tam diyet yapmışsın aferin kız
bugün ben de semizotlu yoğurtlu meze yaptım kendime. Afiyet olsun güzel menü olmuş
DeryaOnDiet Kinoalihatun Lavinia_98 bebişlerim sizlerin menülerini göremedim gözümden mi laçtı acabaa yoksa kaytaringg miiiiii
Canım benide izinli yazarmsn cuma akşam yola çıktık bayram tatilini köyde geçireceğiz bayram haftasını sabit geçirmeye çalışıcam gruplara katılıp kimseyi etkilemek istemiyorumcanım istersen seni de izinli yazayım gene menü paylaşımı vs yaparsın sen bilirsin balkuşum
Canım.kusurq bakma anca teli elime alıp girebildim dün akşam yolda geçti bugünde evi temizlemekten ben izinli olmak istiyorum bu hafta
Sanki öyleAy birde birbirimize benziyor muşuzaman allahım
Valla dün ben unuttum ama son tahliyeden sonra mısır yedim okadarKırmızı takımmm menüler neredeee
@ozlemon
MAKE UP_
@siskopat
@ilimtalepedenanne
Tesnim1903
Bekliyorum haydi yazın güzel menülerinizi de içimiz açılsın
Tamam canımCanım.kusurq bakma anca teli elime alıp girebildim dün akşam yolda geçti bugünde evi temizlemekten ben izinli olmak istiyorum bu hafta
Bugün tartıldın mı canımValla dün ben unuttum ama son tahliyeden sonra mısır yedim okadar
Merhaba hoşgeldin canımADINIZ: temelinsafinazı
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 1.64
KİLONUZ: 78.65
HEDEF KİLONUZ:59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: yok
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: pko,troid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı olmak ve fit görünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?