Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hello kızlar

Kahvaltım:
1 adet haşlanmış yumurta
Domates/ Salatalık/ 5 Zeytin / 10 Fındık

Öğle yemeği
Tavuk şiş (150-200 gr) ve söğüş

Akşam yemeği
Ispanak + Yoğurt

——
Ara öğün yapmıyorum, akşam 7 den sonra da hiç bir şey yemiyorum . Ama öğünlerimi dolu dolu yiyorum

Adım: 4 bin

——

Adım sayımı az bulmayın, üniversite sınavı var malesef bu hafta sonu. Ama hafta içi 15-20 bin adım atarak telafi edeceğim

Bak hele hem acemilik yap yakalan bir de üstüne küs
Ama herkes göz göre göre yapıyor ve görüyorken benimkini aldı
Benim bölüm hocamdı. Çokta tatlı birisiydi sakin sevecen bir öğretmendi. Sağolsun, sonra helalleştik

17 haziran

Kahvaltı 12:30
1 tavada yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
Salata
1 dilim ekmek

15:00
4 tane sarma
İncecik bir dilim pasta

17:00
Türk kahvesi

18:00
1 avuc kiraz

Su 2 lt
20 dk zumba
Eşim akşam yemeği istemeyince benimde pasta falan yediğim için işime geldi akşamı öyle geciştirdim
Elhan

17 haziran 2023
Öğle
2 yumurta ile omlet
3 ceviz
1 dilim peynir
1 domates
1 salatalık

İkindi
1 fincan tarçınlı kahve
2 adet incir kurusu
4-5 çilek
5 adet erik

Akşam
4 köfte
1 avuç patates kızartması
1 kase salata
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
Bugün biraz kaçırdım yumurta diyetinden sonra ödül mahiyetinde ama yarın çok daha dikkatli olurum diye umut ediyorum.
Canım kaptanlarım Cookiie Elhan

Afiyet olsun tatlım bir avuç patates dışında hepsi çok güzel. Yarın telafi edilebilir.

17 Haziran
11.00 İki haşlanmış yumurta, marul , salatalık, iki çeri
16.00 Bir pişi , bir kaşık yumurta , patates piyazi , iki kaşık köz patlıcan, iki çeşit peynir , bir dilim coco star pasta , bir kaşık kısır
Yarın telafi edilecek hatta cumaya kadar telafi edilecek kaptanım özür dilerim.
suspushanimcim
İki litre su
Adım Akşam saatleri yağmur vardı çıkamadım gün içinde yürüme imkanım olmadı.

Kızartma dışındakiler gayet güzel afiyet şifa olsun

Afiyet olsun canım
Biraz daha ara öğünlerine falan yemiş meyve tarzı şeyler ekleyebilirsin bence. Hemen birden vücut az yemeye girmesin
Bu ara Erzurum'a gitme muhabetimiz vardı eşimle ondan eve bişi almamıştık pek. Şimdi iptal oldu durum meyve çok severim özellikle yeşil elma eve alacağım çok şeyler var

Gel canım bende doğum kilolarından kurtulmak icin geldim emzirme doneminde yedirdiler yedirdiler ne olucak o kadar tatlılar sadece süt yaparma yanında kilo da yapti
Bana ye diyen yok ama sanki az yedigimde sutum azalacakmis gibi bir psikolojiye girdim,doguma 83 kilo iler gittim kizim uc aylik benim kili 88.5 senin bebegun kac aylik?

Afiyet olsun canım elhanım eminim halledersin sen

Zor günler geride kaldı çok şükür. Kayınvalide ve kayınpederin dairesi karşinizdaydi onlar iyiler mı korkarak soruyorum.
Evet ablacım iyiler çok şükür. Ama tanıdıklarımızdan arkadaşlarımızdan vefat edenler oldu. Allahım rahmet etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…