• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ablacım Ağustos sonunda tayinimiz çıkınca Hatay‘a taşındık. Görevimize başladık, tam düzenimizi kurduk derken depreme evimizde uyurken yakalandık. 6 Şubat sabahı benim hastane yatışım yapılıp doğuma alınacaktım. Ama nasip olmadı. Zar zor Ankara’ya geldik. Doğum burda oldu. Sağlık özründen tayin istedik, kabul oldu. Burada yeni bir düzen kurduk. Çok şükür iyiyiz. Bebekler de iyi, bu dönem çalışmadım doğum iznindeyim diye. Ama eylülde başlayacağım inşallah
Zor günler geride kaldı çok şükür. Kayınvalide ve kayınpederin dairesi karşinizdaydi onlar iyiler mı 🥺 korkarak soruyorum.

17 Mayıs 🌺🌼🌺🌼🌺
🌸kahvaltım 12.00
Peynirli 2 yumurtalı omlet, iki tane kayısı, biraz maydonoz ve dereotu, birazcık kuru dut ve bir incir, bir tatlı kaşığı Harnup ÖzüEki Görüntüle 3262747

🌸2. Öğünüm
Semizotu, bir salatalık, 4 kaşık yoğurt üzerine de kırmızı biberle kavrulmuş 4-5 kaşık nohut

Su 2 litre
Adım yapamadım maalesef dünden çok yorgundum çünkü🤪🤪
Elhan Elhan Cookiie Cookiie
💙💙💙💙
Harika bir cumartesi :KK9:
Afiyet olsun rakip şeker :KK60:

Cookiie Cookiie
Bugün menü biraz karışık
Sabah poğaça ve tatlı
Akşam 4 poğaça tatlı biraz sarma mercimek köfte
Artık sadece su ile bugünü bitirmeye karar verdim. Adım şimdiden 7 bin.
Bugün hafif panik atak seklindeyim başıma kötü bişey gelecek gibi. Kendimi oyalamaya çalışıyorum.
Bugün benim öğleden sonra menüm kötü olduğu için bu menüye yorum yapmayacağım. :KK14: yalnız yarın eksi getirmez bu yediklerin tatlim :KK43:

Ayyyyy ablam ve yeğenlerim gelmiş anneme birazdan bende gideceğim inşallah en sevdiğim şeyleri yapmamıştırlar 😂😂😂😂

Hoşgeldin 💐

Aynı yaştayız 🤣🤣🤣🤣 hangi aysın canommm🌺
Yazdıysan bakıcam şimdi yediklerine 🧐
Bugün bizde yengemin doğum gününü kutladık gittin orda olanlar oldu😂

Canım eski kaptanımm ben de çok teşekkür ederim, hafta başında çok ciddi motivasyon kaybı yaşadım aslında tartıdaki artıyı görünce ama seni ve sevgili takımımı hayalkırıklığına uğratmamak için zorladım kendimi 🥰

Bol ve sağlıklı kilo vermelerimiz olsun 🥳🥳

Estağfurullah özürlük birşey yok can kaptanım 🥰🥰

Canımmm 😘🥰🥰

Yok aslaaaa durmak yok 🥳

Haftaya bayrama tatile gidiyoruz son dk planı olarak bu haftayı spor ve sağlıklı beslenmeyle geçirmem şart ki göbüşüm fırlamasın 😂
O zaman erisin yağlar :spor:

Hii ondan kopya bilmiyorsun yani 😅

Valla bende açtım müziği yürüdüm canım.

Bugün 6 bin bitti bile 😍
Hala gezmedeyim 🙄
Yok bilmiyorum okuldaykende yakalanmıştım zaten birkere yakalayan hocaya küsmüştüm kağıdımı aldı diye :KK70: :KK70:

Sabah 10.30
1 haşlama yumurta
3 köz yeşil biber
2 küp peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay
2 dilim t.b ekmeği

Ara 13.00
2 ceviz
1 küçük muz
2 kepekli galeta

Ara 15.30
Sade türk kahvesi
4 tuzsuz fıstık

Akşam 19.30 (dışarıdaydık eve gec geldik)
5 y.k taze fasülte
3 y.k pilav
1 kepçe mercimek çorbası
Çoban salatası

2 litre su içildi akşama kadar 2.5 litre olur

7116 adım atıldı geceye kadar 10000 adıma tamamlıycam :dua:

@suspushanimcim Elhan Elhan
Afiyet olsun canım ❤️

Cookiie Cookiie kaptanım
Dün menüsü
Sabah yarım poğaça
Öğlen kıymalı patates oturtma yarım kase yayla çorbası
Akşam 19 da menemen

Cookiie Cookiie
Bugün menü biraz karışık
Sabah poğaça ve tatlı
Akşam 4 poğaça tatlı biraz sarma mercimek köfte
Artık sadece su ile bugünü bitirmeye karar verdim. Adım şimdiden 7 bin.
Bugün hafif panik atak seklindeyim başıma kötü bişey gelecek gibi. Kendimi oyalamaya çalışıyorum.

Poğaçalar biraz fazla kaçmış ama bol su ile erisinler inşallah 🙏🏼🤩

16 Mayıs 🌸🌸🌸
Dün ki menüm pek iyi olmadı
Sabah kahvaltım klasik yumurtalı kahvaltıydı
Öğlen glütensiz şeyler yapan bir yere gittik
1.5 mercimekli içli köfte 1 tane glütensiz pankek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tatlı kaşığı onların yaptığı rafine şekersiz fındık kreması salata vs yedim
Akşam çook geç saatlere kadar iki duble rakı 🫢🫢yanında meze mezelere dikkat ettim hep sağlıklı olanları tercih ettim ve iki yemek kaşığı patlıcanlı kavurma
Aslında çok bir şey tok ama geç saatlere kadar olması sorun oldu resmen tartı artıya geçti
Elhan Elhan Cookiie Cookiie
💙💙💙💙💙
Yarın telafi ederiz inşallah canım 🥰

Sabah limonlu su

10.00
Standar kahvaltı

12.00
Yeşil çay

13.30
Limonlu su

15.00
Salata
1 tane kepekli ekmek
1 kase mercimek çorbası

20.00
Yeşil çay

2 lt su
1587 adım (birazdan çıkacağım yürüyüşe)

Cookiie Cookiie Elhan Elhan @CordeLia 🌺🌺🌺🌺
Afiyet olsun canım 💙
Biraz daha ara öğünlerine falan yemiş meyve tarzı şeyler ekleyebilirsin bence. Hemen birden vücut az yemeye girmesin🙏🏼

Back