Al benden de okadar kaptanım şimdi eve girdik 4800 olmuş kızım uyuyunca halim olursa zumbayı yapıcam o zaman tamamlanır heraldeKIRMIZI TAKIM
@Kinoalihatun
@Elhan
FitVenus
@Make UP
@ilimtalepedenanne
@Lavinia_98
@anneadayiiii
@Suskunkardelen
@Nimooo
@Zeytur
@s i d e l y a
Adımlar nasılsın gidiyor ?
Sabahtan beri disardayim 6.000 olmamış bile.
Eki Görüntüle 3262634
Abla unutmuşsun sen ben 7 yıl oldu evleneli
Maşallah lavişim. Ne zaman evlendin ne zaman çocuk sahibi oldun birkaç yıldır tanıyorum seni.
Küçüğünü hiç kaçırmaz büyüğünde zorlanıyorum yaaAayyy maşaallah nasıl gidiyor
Yaa nap biliyomusun geçenlerde gördümKüçüğünü hiç kaçırmaz büyüğünde zorlanıyorum yaa
Evet gördüm yapılışını izledim ama yemedim dondurma dediğin insanın içini ferahlatmaliK
Kızarmış dondurma var bide onu görmedin mi?
Kız şiram gelmiiiiiişMerhaba
Valla ben de seni çok özledim Elhan ablacığım, nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Ne var ne yok ?Kız şiram gelmiiiiiiş
Ya ben seni çok özlemiştim biliyor musun
Canım Şiram pek değişiklik yok. Sen Hatay' a taşındıktan sonra bu kız orada napti ki dedim. Yaşadığına çok mutlu oldum. Kimdi hatırlamıyorum biri doğum yaptı il dışında o demişti . Bebiş nasıl iyi misiniz haberler sende.Valla ben de seni çok özledim Elhan ablacığım, nasılsın ? Nasıl gidiyor ? Ne var ne yok ?
Ablacım Ağustos sonunda tayinimiz çıkınca Hatay‘a taşındık. Görevimize başladık, tam düzenimizi kurduk derken depreme evimizde uyurken yakalandık. 6 Şubat sabahı benim hastane yatışım yapılıp doğuma alınacaktım. Ama nasip olmadı. Zar zor Ankara’ya geldik. Doğum burda oldu. Sağlık özründen tayin istedik, kabul oldu. Burada yeni bir düzen kurduk. Çok şükür iyiyiz. Bebekler de iyi, bu dönem çalışmadım doğum iznindeyim diye. Ama eylülde başlayacağım inşallahCanım Şiram pek değişiklik yok. Sen Hatay' a taşındıktan sonra bu kız orada napti ki dedim. Yaşadığına çok mutlu oldum. Kimdi hatırlamıyorum biri doğum yaptı il dışında o demişti . Bebiş nasıl iyi misiniz haberler sende.
Çok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın. Allahım bebeğinle ailenle çok güzel ömürler yazsın sizeAblacım Ağustos sonunda tayinimiz çıkınca Hatay‘a taşındık. Görevimize başladık, tam düzenimizi kurduk derken depreme evimizde uyurken yakalandık. 6 Şubat sabahı benim hastane yatışım yapılıp doğuma alınacaktım. Ama nasip olmadı. Zar zor Ankara’ya geldik. Doğum burda oldu. Sağlık özründen tayin istedik, kabul oldu. Burada yeni bir düzen kurduk. Çok şükür iyiyiz. Bebekler de iyi, bu dönem çalışmadım doğum iznindeyim diye. Ama eylülde başlayacağım inşallah
Amin inşallah, Allah kimseye yaşatmasınÇok çok geçmiş olsun Rabbim birdaha yaşatmasın. Allahım bebeğinle ailenle çok güzel ömürler yazsın size
o muzun cinsi farklı. sert olduğu için zaten çiğ yiyemiyorsun. mavi muzAfrika'da bir ülkede tereyağında kızartılmış muz yemeği görmüştüm bir de bu şaşırttı beni
öğlen 2 tane yedim. zaten 2 tanesi 1 tane gibi.Afiyet olsun Fulyacim. Ara öğünlerde tüketmek için çok iyi olur. Yanında kefir, tarçınlı / yeşil çaylı süt veya filtre kahve tokluk sureni artırır.
yeni hayatınız hayırlı olsun canım. zor bir süreçtiAblacım Ağustos sonunda tayinimiz çıkınca Hatay‘a taşındık. Görevimize başladık, tam düzenimizi kurduk derken depreme evimizde uyurken yakalandık. 6 Şubat sabahı benim hastane yatışım yapılıp doğuma alınacaktım. Ama nasip olmadı. Zar zor Ankara’ya geldik. Doğum burda oldu. Sağlık özründen tayin istedik, kabul oldu. Burada yeni bir düzen kurduk. Çok şükür iyiyiz. Bebekler de iyi, bu dönem çalışmadım doğum iznindeyim diye. Ama eylülde başlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?