pes etme bakk sonra dicekki iyiki yaptımBu sefer iyiyim inşallah pes etmek yok ne kadar zor olsa da umudum var gibi kendimden
Allah mesut etsin canımYok 19bu ekimde 7 yıl oluyor
Yolculuk ne zaman canım? Herkesin evinde tartı olmasını bekleyemeyiz çok üzme kendini. Yakın akrabalara sorarsın olmazsa izne ayrılırsin.Elhan canom yaaa tartı yokmuş kuzenimdede yokmuş ay rezil olasıcaa hadi köye neysede kuzenim hiçmi merak edip almaz yaaa ay napcam ben ay ciddi ciddi sinirlerim bozuldu kendimde getiremiyorum bavula bi gram yer kalması dügün elbiseler ayakkabılar anca sıgdırdım
Mekanları cennet olsun canım.Evet ablacım iyiler çok şükür. Ama tanıdıklarımızdan arkadaşlarımızdan vefat edenler oldu. Allahım rahmet etsin inşallah
İnşallah canım.Afiyet olsun canım elhanım eminim halledersin sen
Yarin sabah ama 1 saate anneanneme gececegim nese bakalımm bulabilirsem bulamazsam artık izne ayrılırımYolculuk ne zaman canım? Herkesin evinde tartı olmasını bekleyemeyiz çok üzme kendini. Yakın akrabalara sorarsın olmazsa izne ayrılırsin.
İnşanlah rabbim o günleri bana da gösterirAblamda erken evlenmişti oda öyle diyordu hep tek avantajı şimdi boyum kadar kızımın oluşu der
Sagol güzel kaptanımAllah mesut etsin canım
Hemen dolduruyorum. Hosbulduk canimHoşgeldin
Bu saate lavabo bile gidecek halim yok onu nasıl yapayımHiç sıkıntı yapma. Kalk hemen 100 kez ip atla.
Her kaçamağında bunu yap. Zaten bir süre sonra kaçamak yapmak istemeyeceksin
Yok getirmezBugün benim öğleden sonra menüm kötü olduğu için bu menüye yorum yapmayacağım.yalnız yarın eksi getirmez bu yediklerin tatlim
İnşallahPoğaçalar biraz fazla kaçmış ama bol su ile erisinler inşallah
Emeklilik sana yaramamış hojamTatlım ben seni niye bekar zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?