Hayırlısıyla yatsın gitsinler.Yatili misafirlerim geliyor bilmiyorum bu hafta napacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla yatsın gitsinler.Yatili misafirlerim geliyor bilmiyorum bu hafta napacağım
Afiyet olsun Fulyacim. Ara öğünlerde tüketmek için çok iyi olur. Yanında kefir, tarçınlı / yeşil çaylı süt veya filtre kahve tokluk sureni artırır.merhaba kızlarrr kilo veren herkesi tebrik ediyorum
bugün hava kapalı. sabahtan yağmurluydu.
bu ara canım atıştırmalık çok istiyor. zararlı yemeyeyim diye sağlıklı poğaça yaptım bugün küçük küçük. çok güzel oldu.
Afiyet olsun tatlım. Menü çok güzel. Haşlanmış kabağı nasıl yedinSabah sirkeli bir bardak su iki dilim karpuz
Ara haşlanmış iki kabak
Ara 5/6 ceviz
İkindi bir kepçe bulgur pilav bir kepçe fasulye biraz haşlanmış tavuk
Akşam yeşil çay inşallah
Elhan
Kaptan kimdi ya ismini unuttum![]()
Kıyafet konusu çok mühim.Hoşbuldum
Yok yok kalbinizin dostuyum
Gayet şişkoyum ama aynalarla da oldukça dostum. Herhalimi seviyorum ben yaakıyafet konusu bozuyor işi tabi birde sağlık var.
Hoşsohbet arkadaşlarla birlikte elde ediyoruz motivasyonu rica ederim kaptanım. Ekibimizin maşallahi var .Sagolasiniz ablacim gerçekten ciddi motive sagliyorsun. Emeğinize çok tekrar teşekkürler.
İki oğlum var![]()
Sağ olasın sidoşum.Eline sağlık Elhan ablacım
Hoşgeldinn. İnşallah hep birlikte sağlıkla fazlalıklarımızdan kurtulalım
Dün yaptığım video. Çok eğlenceli ve etkiliydi gerçekten. Bugün de bunu ya da bir Eva videosu yapmayı düşünüyordum![]()
Bol bol eksiler inşaallahhEki Görüntüle 3262682
Baslangic kilom kizlar
Dukan yapacaklara duyrulur
Dukan yapacaklara duyrulur
Kızarmış dondurma var bide onu görmedin mi?Afrika'da bir ülkede tereyağında kızartılmış muz yemeği görmüştüm bir de bu şaşırttı beni![]()
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Bol su içiyoruz en az 2 lt.
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez.
Jou
Mthn83
@ozlemon
@Iron Butterfly
Tesnim1903
@Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
@menekse_kokusu
@DeryaOnDiet
@Meryem1306![]()
Gel canım bende doğum kilolarından kurtulmak icin geldim emzirme doneminde yedirdiler yedirdiler ne olucak o kadar tatlılar sadece süt yaparma yanında kilo da yaptiGunaydin kizlar, ben de katilmak istiyorum,kendi basima kilo veremiyorumdogum yapali uc ay oldu doguma 83 kilo ile girdim fakat su an dogum kilosunun cok ustune ciktim, ilk kizimda da emzirme doneminde cok kilo almistim
kurallariniz neler beni de araniza alin.
3 yaşına basacak kasımda tuvalet egitimi veriyorum şimdiSEninki 2 yaş oldu dimi
Haşlayıp yedimde ne oldu az önce bir dilim baklava yedim
Aayyy maşaallah nasıl gidiyor3 yaşına basacak kasımda tuvalet egitimi veriyorum şimdi![]()