• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

merhaba kızlarrr kilo veren herkesi tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:
bugün hava kapalı. sabahtan yağmurluydu.
bu ara canım atıştırmalık çok istiyor. zararlı yemeyeyim diye sağlıklı poğaça yaptım bugün küçük küçük. çok güzel oldu.
Afiyet olsun Fulyacim. Ara öğünlerde tüketmek için çok iyi olur. Yanında kefir, tarçınlı / yeşil çaylı süt veya filtre kahve tokluk sureni artırır. :KK60:

suspushanimcim suspushanimcim ' in kizisin :KK5:
Sabah sirkeli bir bardak su iki dilim karpuz

Ara haşlanmış iki kabak

Ara 5/6 ceviz

İkindi bir kepçe bulgur pilav bir kepçe fasulye biraz haşlanmış tavuk

Akşam yeşil çay inşallah

Elhan Elhan
Kaptan kimdi ya ismini unuttum 🙄
Afiyet olsun tatlım. Menü çok güzel. Haşlanmış kabağı nasıl yedin :KK14:

Hoşbuldum :KK200:
Yok yok kalbinizin dostuyum:KK45:
Gayet şişkoyum ama aynalarla da oldukça dostum. Herhalimi seviyorum ben yaa:KK68:kıyafet konusu bozuyor işi tabi birde sağlık var.
Kıyafet konusu çok mühim. :işsiz: Birkaç ay sonra vazgeçemeyecegin kıyafetlere sağlam, iyi bir terzi bulmaya bak şimdiden :rapci: çoğunu daraltacaksin . :süslü:Saglikli , keyifli kilo vermeni dilerim kalp dostum. :KK68:

Eline sağlık Elhan ablacım 😍

Hoşgeldinn. İnşallah hep birlikte sağlıkla fazlalıklarımızdan kurtulalım🤗

Dün yaptığım video. Çok eğlenceli ve etkiliydi gerçekten. Bugün de bunu ya da bir Eva videosu yapmayı düşünüyordum 💃
Sağ olasın sidoşum. :KK60:

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1ince dilim peynir (2parmak boyutunda)
3 zeytin
3 çeri domates
Salatalık ve şekersiz çay
1dilim tam buğday ekmeği

Akşam
1 kepçe fasulye
1 dilim tam buğday ekmeği
6000 adım
2 lt su
suspushanimcim suspushanimcim Elhan Elhan Cordelia Cordelia
Cookiie Cookiie

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.🏃🏻‍♀️💃🏻
Bol su içiyoruz en az 2 lt. 💦💦
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı 🥬🥦🥒🥒🫑🥑
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz🍐🍇🍊🍓🥜🫘🌰
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi 🧐
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez. 💪🏼

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Jou Jou 🦋
Mthn83 Mthn83 🦋
@ozlemon 🦋
@Iron Butterfly 🦋
Tesnim1903 Tesnim1903 🦋
@Limoni026 🦋
@siskopat 🦋
@Kevssooo 🦋
@menekse_kokusu 🦋
@DeryaOnDiet 🦋
@Meryem1306 🦋
☺️☺️
Bayramdan önceki son cikislardayiz

Gunaydin kizlar, ben de katilmak istiyorum,kendi basima kilo veremiyorum😔 dogum yapali uc ay oldu doguma 83 kilo ile girdim fakat su an dogum kilosunun cok ustune ciktim, ilk kizimda da emzirme doneminde cok kilo almistim😕 kurallariniz neler beni de araniza alin.
Gel canım bende doğum kilolarından kurtulmak icin geldim emzirme doneminde yedirdiler yedirdiler ne olucak o kadar tatlılar sadece süt yaparma yanında kilo da yapti

Back