• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Masterfit Yarışması 74.Etap16.0619.06FarkYüzde
KIRMIZI TAKIM
suspushanimcim suspushanimcim Kaptan67.9
Kinoalihatun Kinoalihatun 84.0
Elhan Elhan 69.6
@sudansebep62.3
MAKE UP_ MAKE UP_ 62.4
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne 82.5
Lavinia_98 Lavinia_98 70.25
@anneadayiiii71.3
S Suskunkardelen 63.35
N Nimooo 61.85
Zeytur Zeytur 97.7
s i d e l y a s i d e l y a 77.15
MAVİ TAKIM
Cookiie Cookiie Kaptan80.8
menekse_kokusu menekse_kokusu 67.4
Jou Jou 71.1
ozlemon ozlemon 73.4
M Meryem1306 85.4
Tesnim1903 Tesnim1903 74.0
Limoni026 Limoni026 62.1
bilgeyogii bilgeyogii 84.8
Mthn83 Mthn83 78.9
Childdevelopment Childdevelopment 78.1
Jasminium84 Jasminium84 62.55
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 76.15
Iron Butterfly Iron Butterfly 108.30
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Lonely single girl Lonely single girl 65.9
60kiloyum 60kiloyum 89.7
gezegenfeza gezegenfeza 81.3
M Miss Misfit 81.7
masal3487 masal3487

Pazartesiye kadar düzeltip paylaşırım 😁
En en güncel listemiz.🔥🔥🔥

Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur😘
İnşallah öyledir canım cünkü ben yaklaşık 2 aenedir kilo sebebiyle ilaçsız hiç regl olamadım. Şimdi inşallah eski düzenime dönüyorumdur 🥰🥰

Hedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki ❤️

Demi 😅😅😅😘

Bende egzersizlerimi ihmal ettim bu ara ama çok yorgun düşüyorum 😔

Çok daha güzeli olacak. Ben 79 beklerken 78 gördüm 😘

Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur😘

Konum at abla ben gelirim 😅

😅
Benide kimse sormamis dünden beri 🙄🙃

Kız nasıl yaptın totoyu mu kestin 😱
Aşkısı sarkan derilerimi gerdireceksin 🙄🤣

😍 O senin güzelliğin canısı😘

Hoşgeldin ❤️

Canısı valla ozlemon ozlemon kaptanım iyi gaz verdi. Bizi bize bırakma tamammi canısı😘

Hoşgeldin ❤️

Ellerine sağlık canım emeğine sağlık 😘
Ozlemon kaptanım gibi olamam ama elimden geleni yapcam inşallah bizde bu hafta güzel işler çıkarıcaz😌

Dün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibi 😅😱
Aşk var terk edisler. Zaferler yenilgiler. Paylasilamama hepsi bir arada Yeşilçam dan bir kesit mübarek 🤣
Ahahahhahaaha :KK70::KK70:

Canlarım hepinize çok teşekkür ederim çok güzel kilolar verdik 🥰🥰🥰 ben 12 kg demiştim ama 9,5 kg harika bir sonuç 🤗🤗💃🏻💃🏻 Başta minnoş mavi takımımı 💙💙 ve kırmızı takımı ❤️❤️ tek tek öpüyorum 😘😘 çok güzel bir mücadele verdik umarım bu haftada ve bundan sonraki haftalarda aynen aynı istikrarı göstererek hedefimize ulaşacağız💕💕💕
Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Limoni026 Limoni026
Jou Jou
@ada81
@sudansebep
Lonely single girl Lonely single girl
@Mina45
Mthn83 Mthn83
Jasminium84 Jasminium84
@kayipdunya
💙💙💙💙💙💙💙
Emeğine sağlık canım çok güzel ilgilendin 🥰💙💙

Allah beni bildiği gibi yapsın :kızgın:
😂😂 cansın sen 😘😘😘🥰🥰 emeklerine sağlık ne kadar zor bir şey yaptığını öyle iyi biliyorum ki 🥰🥰🥰💕💕💕
Ozlemon kaptanım gibi olamam ama elimden geleni yapcam inşallah bizde bu hafta güzel işler çıkarıcaz😌
Kurabişiiiim olur mu bebeğim bana kim güç verdi 🥰🥰🥰 hep birlikte daha daha güzel kilolar vericez 💙💙💙

Mavişim sende değilmiş tekrar saydım üye sayilirini. Ben üzerinde düzeltme yaparken zaman aşimi olmuş ikinci mesaj doğrudur. Bayağı kalabalığız çok şükür şikayetçi değilim ama kafa karışıyor ister istemez. :oops:@Nimoooyu kendi listene alma bitanem..:KK68:
Tamam ablacım☺️ Böyle böyle tüm site zayıflıcaz🤩

Ayyyyy çohhhj heyecanlandım yaaa ben 😂😂😂😂 kaptanlıpın hayırlı olsun canımın içi💙💙💙💙 yaşasın maviiiii

Ne kadar güzel bir mesaj böyle teşekkür ederim öncelikle mesajın için ve bugün itibari ile daha dikkatli beslenmeye başlayacağım 1 kilo garanti vermeye çalışacağım yüzümüz ak olsun inşallah 🥰🥰🥰🥰

Vallahi çok iyi oldu öyle bir mesajı okumak kendi adıma sanırım böyle bir yazı okumaya ihtiyacım varmış gibi 🌹🌹🌹

Ellerine sağlık canım ablam. Sende hakkını helal et hakkın ödenmez yaaaa ne kadar emek veriyorsun 🧿🧿🌺🌺🌺
Rica ederim bitanem ❤️ varsa helal olsun. Maksat yağ yakılsın. :KK76: Ülkemin güzel kadınları cipcitir olsun diye tüm gayretimiz. :süslü:

😂😂 cansın sen 😘😘😘🥰🥰 emeklerine sağlık ne kadar zor bir şey yaptığını öyle iyi biliyorum ki 🥰🥰🥰💕💕💕

Kurabişiiiim olur mu bebeğim bana kim güç verdi 🥰🥰🥰 hep birlikte daha daha güzel kilolar vericez 💙💙💙
İnşallahh canım benim 💪🏼🥰

Masterfit Yarışması 74.Etap16.0619.06FarkYüzde
KIRMIZI TAKIM
suspushanimcim suspushanimcim Kaptan67.9
Kinoalihatun Kinoalihatun 84.0
Elhan Elhan 69.6
@sudansebep62.3
MAKE UP_ MAKE UP_ 62.4
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne 82.5
Lavinia_98 Lavinia_98 70.25
@anneadayiiii71.3
S Suskunkardelen 63.35
N Nimooo 61.85
Zeytur Zeytur 97.7
s i d e l y a s i d e l y a 77.15
MAVİ TAKIM
Cookiie Cookiie Kaptan80.8
menekse_kokusu menekse_kokusu 67.4
Jou Jou 71.1
ozlemon ozlemon 73.4
M Meryem1306 85.4
Tesnim1903 Tesnim1903 74.0
Limoni026 Limoni026 62.1
bilgeyogii bilgeyogii 84.8
Mthn83 Mthn83 78.9
Childdevelopment Childdevelopment 78.1
Jasminium84 Jasminium84 62.55
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 76.15
Iron Butterfly Iron Butterfly 108.30
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Lonely single girl Lonely single girl 65.9
60kiloyum 60kiloyum 89.7
gezegenfeza gezegenfeza 81.3
M Miss Misfit 81.7
masal3487 masal3487

Pazartesiye kadar düzeltip paylaşırım 😁
En en güncel listemiz.🔥🔥🔥
Bu listeye ben de katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım🤩

Hosbuldum canim,sinif ogretmeniyim🤗

İnşallah öyledir canım cünkü ben yaklaşık 2 aenedir kilo sebebiyle ilaçsız hiç regl olamadım. Şimdi inşallah eski düzenime dönüyorumdur 🥰🥰

Olamam diye bişi yok kopya çek en kötü 🤣 sen öğretmen degilmisin yoksa 🤨🤣
Biri, gelen her yarışmacımız öğretmen mi diyordu :süslü: Mthn83 Mthn83 koş gel bak kim gelmiş. masal3487 masal3487 :KK68:
Gördüm gördüm hemen sordum zaten 🤣
Bu listeye ben de katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım🤩
Oooo kimler gelmiş hoşgeldin 😍

Back