Allah beni bildiği gibi yapsınCanım kaptaniçem beni unutmuşsun
Canım benim azıcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inan bana yürekten istedimgece toplamı hesaplayamamıştım çok teşekkür ederim canım 9,5 kg harika bir sonuç
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah beni bildiği gibi yapsınCanım kaptaniçem beni unutmuşsun
Canım benim azıcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inan bana yürekten istedimgece toplamı hesaplayamamıştım çok teşekkür ederim canım 9,5 kg harika bir sonuç
![]()
Masterfit Yarışması 74.Etap | 16.06 | 19.06 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
KIRMIZI TAKIM | ||||
![]() | 67.9 | |||
![]() | 84.0 | |||
![]() | 69.6 | |||
@sudansebep | 62.3 | |||
![]() | 62.4 | |||
![]() | 82.5 | |||
![]() | 70.25 | |||
@anneadayiiii | 71.3 | |||
S Suskunkardelen | 63.35 | |||
N Nimooo | 61.85 | |||
![]() | 97.7 | |||
![]() | 77.15 | |||
MAVİ TAKIM | ||||
![]() | 80.8 | |||
![]() | 67.4 | |||
![]() | 71.1 | |||
![]() | 73.4 | |||
M Meryem1306 | 85.4 | |||
![]() | 74.0 | |||
![]() | 62.1 | |||
![]() | 84.8 | |||
![]() | 78.9 | |||
![]() | 78.1 | |||
![]() | 62.55 | |||
![]() | 76.15 | |||
![]() | 108.30 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
![]() | 65.9 | |||
![]() | 89.7 | |||
![]() | 81.3 | |||
M Miss Misfit | 81.7 | |||
![]() |
İnşallah öyledir canım cünkü ben yaklaşık 2 aenedir kilo sebebiyle ilaçsız hiç regl olamadım. Şimdi inşallah eski düzenime dönüyorumdurCanım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur![]()
Ozlemon kaptanım gibi olamam ama elimden geleni yapcam inşallah bizde bu hafta güzel işler çıkarıcazHedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki
Demi
Bende egzersizlerimi ihmal ettim bu ara ama çok yorgun düşüyorum
Çok daha güzeli olacak. Ben 79 beklerken 78 gördüm
Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur
Konum at abla ben gelirim
Benide kimse sormamis dünden beri
Kız nasıl yaptın totoyu mu kestin
Aşkısı sarkan derilerimi gerdireceksin
O senin güzelliğin canısı
Hoşgeldin
Canısı vallaozlemon kaptanım iyi gaz verdi. Bizi bize bırakma tamammi canısı
Hoşgeldin
Ellerine sağlık canım emeğine sağlık![]()
AhahahhahaahaDün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibi
Aşk var terk edisler. Zaferler yenilgiler. Paylasilamama hepsi bir arada Yeşilçam dan bir kesit mübarek![]()
Günü gidiyosun ne yiceksinBugün kayınvalidemin günü var. Oraya gidicem. Nevzine pişiriyorum ilk denemem inşallah güzel olacak![]()
Emeğine sağlık canım çok güzel ilgilendinCanlarım hepinize çok teşekkür ederim çok güzel kilolar verdikben 12 kg demiştim ama 9,5 kg harika bir sonuç
Başta minnoş mavi takımımı
ve kırmızı takımı
tek tek öpüyorum
çok güzel bir mücadele verdik umarım bu haftada ve bundan sonraki haftalarda aynen aynı istikrarı göstererek hedefimize ulaşacağız
Elhan
Cookiie
Limoni026
Jou
@ada81
@sudansebep
Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Jasminium84
@kayipdunya
![]()
Allah beni bildiği gibi yapsın![]()
Kurabişiiiim olur mu bebeğim bana kim güç verdiOzlemon kaptanım gibi olamam ama elimden geleni yapcam inşallah bizde bu hafta güzel işler çıkarıcaz![]()
Tamam ablacımMavişim sende değilmiş tekrar saydım üye sayilirini. Ben üzerinde düzeltme yaparken zaman aşimi olmuş ikinci mesaj doğrudur. Bayağı kalabalığız çok şükür şikayetçi değilim ama kafa karışıyor ister istemez.@Nimoooyu kendi listene alma bitanem..
![]()
Rica ederim bitanemAyyyyy çohhhj heyecanlandım yaaa benkaptanlıpın hayırlı olsun canımın içi
yaşasın maviiiii
Ne kadar güzel bir mesaj böyle teşekkür ederim öncelikle mesajın için ve bugün itibari ile daha dikkatli beslenmeye başlayacağım 1 kilo garanti vermeye çalışacağım yüzümüz ak olsun inşallah
Vallahi çok iyi oldu öyle bir mesajı okumak kendi adıma sanırım böyle bir yazı okumaya ihtiyacım varmış gibi
Ellerine sağlık canım ablam. Sende hakkını helal et hakkın ödenmez yaaaa ne kadar emek veriyorsun![]()
Utandim canım kaptanim. Seni nasıl unuturumcansın sen
emeklerine sağlık ne kadar zor bir şey yaptığını öyle iyi biliyorum ki
Kurabişiiiim olur mu bebeğim bana kim güç verdihep birlikte daha daha güzel kilolar vericez
![]()
İnşallahh canım benimcansın sen
emeklerine sağlık ne kadar zor bir şey yaptığını öyle iyi biliyorum ki
Kurabişiiiim olur mu bebeğim bana kim güç verdihep birlikte daha daha güzel kilolar vericez
![]()
Casminim.Ben de mavişim canım kaptanım beni unutma e mi
Kaptanım ellerine sağlık![]()
Tatlım ben seni niye bekar zannediyorumSporda yokum çünkü biraz rahatsızım bu hafta kardiyolojiye gdcm ondan sonra belki inşallah senin kaptanlığın bana Uyurlu gelirde bu hafta 1 kilo vrririm
Benim kendi bebelerim var gıııı
Ellerine sağlık![]()
Bu listeye ben de katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM suspushanimcim Kaptan
67.9 Kinoalihatun
84.0 Elhan
69.6 @sudansebep 62.3 MAKE UP_
62.4 ilimtalepedenanne
82.5 Lavinia_98
70.25 @anneadayiiii 71.3 S Suskunkardelen 63.35 N Nimooo 61.85 Zeytur
97.7 s i d e l y a
77.15 MAVİ TAKIM Cookiie Kaptan
80.8 menekse_kokusu
67.4 Jou
71.1 ozlemon
73.4 M Meryem1306 85.4 Tesnim1903
74.0 Limoni026
62.1 bilgeyogii
84.8 Mthn83
78.9 Childdevelopment
78.1 Jasminium84
62.55 DeryaOnDiet
76.15 Iron Butterfly
108.30 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Lonely single girl
65.9 60kiloyum
89.7 gezegenfeza
81.3 M Miss Misfit 81.7 masal3487
Pazartesiye kadar düzeltip paylaşırım
En en güncel listemiz.![]()
Hosbuldum canim,sinif ogretmeniyim![]()
İnşallah öyledir canım cünkü ben yaklaşık 2 aenedir kilo sebebiyle ilaçsız hiç regl olamadım. Şimdi inşallah eski düzenime dönüyorumdur![]()
Olamam diye bişi yok kopya çek en kötüOzlemon kaptanım gibi olamam ama elimden geleni yapcam inşallah bizde bu hafta güzel işler çıkarıcaz![]()
Gördüm gördüm hemen sordum zaten
Oooo kimler gelmiş hoşgeldinBu listeye ben de katılmak istiyorum. Ne yapmalıyım![]()