- 18 Mart 2018
- 30.773
- 122.391
- 598
- 35
Teşekkür ederim canımHepinize helal olsun maşallahsabah sabah gözlerim kilolarınızdan farklarınızdan fal taşı gibi açıldı
ben ne durumdayım acaba reglim de yakın
![]()
Bu hafta 2 defa 36 saatlik açlık yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımHepinize helal olsun maşallahsabah sabah gözlerim kilolarınızdan farklarınızdan fal taşı gibi açıldı
ben ne durumdayım acaba reglim de yakın
![]()
Süper yaşanıyor da nefsimiz pis, gördüğüne göz koyuyorOste ben de ya hep ya hic diyenlerdenim. Bakalim hic deniycem bir surenasil yasaniyormys tatlisiz ekmeksiz
Cook isterim canim katilmayi masterfite. Ilk kilo bildirimimi yapayim hemen:
Nasıl yaptınTeşekkür ederim canım
Abla peki kalıcı oluyor mu açlıkla verilenler. Ben de yapmak istiyorum daTeşekkür ederim canım
Kilona talibim haberin ola
Pazar akşam ağzımı kapattım,
Nasıl yaptın![]()
Benim ünsilin direncim var çok açlığa dayanamıyorum ama yapmak isterim sağlığım içinPazar akşam ağzımı kapattım,
Pazartesi sadece su ve kahve içtim
Salı öğlen hurma, kuruyemiş, akşam dondurma yedim
Çarşamba akşam yemeğinden sonra ağzımı kapattım,
Perşembe sadece su ve kahve içtim
Cuma öğleye doğru hurma, kuruyemiş
Akşam salata ve köz patlıcan yemeyi düşünüyorum
İnşallah canım ilk başladığımda 98le başlamıştım. Sabır zaman ve istikrar istiyor ama gidiyor illaki.Kilona talibim haberin ola![]()
Öyle gerçekten şimdi bile ufak fark açım ama bişi de yemek istemiyorum değişik bi döngüye girmiş gibiyim şimdidenİnşallah canım ilk başladığımda 98le başlamıştım. Sabır zaman ve istikrar istiyor ama gidiyor illaki.
Onlarda epey hareketli oluyo kiz hahaha leslieye dinler benimki ama oda 10 dk onceden izin veriyodu hep simdi vermiyo banaKuzum eksisin hem de reglin yakın olmasına rağmen ben regli yüzünden 2 kgya yakın artıydım hafta başında o yüzden üzme kendini
Yokkk öyle değil, bi ara kirpiklerimi kesmiştim ben de uzar mi diye konu açmıştım kkda
Leslie yerine türkçe zumba videoları yapabilirsin kızınla canım çok eğlenceli oluyor hem
Sağol canımm![]()
Kimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiiKız nasıl yalnız hissettin nerde neden
Bence gitme hedefler asıl şimdi başlıyor ve hepimiz yeni yeni motive oluyoz (kendi adıma)Kimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiisen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
Ben her lafın içine atladım napcan bazen oluyor oyleKimse benle konusmiydiii yazan soran yokidiydiisen zaten hepten unuttun beni terbiyesiz kadın
menekse_kokusu
Elhan
Günaydın
Cuma 89.2
Bugün 89.7
Aslında önceki gün az da olsa eksiydim. Bu hafta cok birsey beklemiyordum ama yine de eksiydim. Sabah süpriz şekilde şiş kalktım. Üzgünüm ☹
Eki Görüntüle 3262161