- 25 Ağustos 2019
- 61.416
- 115.321
- 698
- 31
Yok canım ulaşmadım 68 istiyordum köye gidene kadarda yetişemedim 71 de kaldım verdim 1 kilo buhaftaHedefin kaçtı canım. Ulaştın mı inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım ulaşmadım 68 istiyordum köye gidene kadarda yetişemedim 71 de kaldım verdim 1 kilo buhaftaHedefin kaçtı canım. Ulaştın mı inşallah
Tatlım öyle düşünme, ne zaman geldin tam olarak bilmiyorum ama herkes çocuk ev bayram karne derken ekstra vakit bulmaya çalışıyor buraya girmek için.İki gündür menü paylasamadim mesela, giriyorum okuyorum yazmaya fırsat olmadan cikiyorum çocuklar ya kavga ediyor ya bı şey istiyor vsCAnımm özlemomm neşenini öpüyorumm çok teşekkür ederiimm insaallah yürüyüşümle işe yaramıştır ama yarından sonra artik yokum hem burda kendimi buara yalniz hissettimhersey gönlünüzce olsun
![]()
Yok ben paylastigimi unutmuşum hala yazmaya devam ediyorum sanıyordum,senin bildirimi görünce laylastigimi anladımBide öyle denerim sıcağa yakın ilkkez duydum
Hahahaha öyle oluyo çok bildirim olunca iyice karişıyor sağoll bilgilendirdiğin için![]()
Yokk anlıyorum onu canımm ondan değill kaptandan sonra kimse benle konusmadıhic nebiliyimm yalnız hissettim bianTatlım öyle düşünme, ne zaman geldin tam olarak bilmiyorum ama herkes çocuk ev bayram karne derken ekstra vakit bulmaya çalışıyor buraya girmek için.İki gündür menü paylasamadim mesela, giriyorum okuyorum yazmaya fırsat olmadan cikiyorum çocuklar ya kavga ediyor ya bı şey istiyor vs
Bir de herkes böyle yazıp çıkıyorsa mesajlarının arada kaynaması kaçınılmaz oluyor bu süreçte ne yazık kisenin vakit noktasında sıkıntın yoksa geriye dönük okuma yapabilir, merak ettiklerini etiketleyin sorabilirsin eminim herkes seve seve yardımcı olacaktır.Degil mi
Elhan ablacim
Yok ben paylastigimi unutmuşum hala yazmaya devam ediyorum sanıyordum,senin bildirimi görünce laylastigimi anladım
Bildirim yapmaya gelmiştim bı şey çıkmadan hemen bı yapayim
Geçmiş olsun canım kaç aylık?İstanbul'da kızamık vakaları arttı diyorlar, İstanbul'da misin?Arkadaşlar bebisim kızamık oldu bu yuzden bu hafta giremedim insallah yarin tartı resmini aticam daha da düzelmiş degiliz
GünaydınnnnnnGünaydın![]()
Heyet beee öğretmenlere inadına bak nasıl da eriyorsunGeçen hafta 80.5
Bu hafta 78.9
Fark 1.6
Vaavv çok iyi tebrik ederim
Hayırlı cumalar ablacım,nasılsın?Yine yeniden günaydın
Hayırlı cumalar![]()
Yürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgünGeçmiş olsun canım kaç aylık?İstanbul'da kızamık vakaları arttı diyorlar, İstanbul'da misin?
Günaydınnnnnn
Heyet beee öğretmenlere inadına bak nasıl da eriyorsuntebrik ederim canım çok güzel eksi
Vaavv çok iyi tebrik ederim
Hayırlı cumalar ablacım,nasılsın?![]()
Uzadı uzadı çoook şükür
Teşekkürler canım kaptanımmYaaa süpersin canımmm çoook mutlu oldum![]()
Teşekkürler canımmVuhuuu işte buçok sevindim canım
![]()
Kirpiklerin mi uzadıUzadı uzadı çoook şükür
Teşekkürler canım kaptanımm
Teşekkürler canımm❤❤
Ben de Leslie için uygun fırsatı kollamaktan yoruldum, oku lda yok artık,sabah ya da ikindi yürüyüşleri ile ilerlemek istiyorum bu haftaYürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgün2 gün yüruyüşe vurdum epeyde düştük diyet le beraber
Leslie ye bende cok yoruldum yaa bide sıkıldım artıkk kizımda neseki 2 gün durdu da bisikletiyle sürdüm onada degisiklik oldu durmazdıBen de Leslie için uygun fırsatı kollamaktan yoruldum, oku lda yok artık,sabah ya da ikindi yürüyüşleri ile ilerlemek istiyorum bu hafta
Afiyet olsunnmenekse_kokusu
Elhan
15 Haziran 2023
sabah
peynir, 7 zeytin
söğüş salata
2 dilim ekmek
öğlen
1 kepçe çorba
tavuk, 3 yk patates
ara
5 adet çikolatalı badem
akşam
antep kebabı (köfte-patlıcan-domates-biber)
salata
1 dilim tb ekmek
yatana kadar 2 lt ye yakın su
Ne güzel siralamissinBeni de dinlemiyiii
Şişkoluk kader değildir...
Kek, pişi, kısır, kızartma , erişte ev usulü bile olsa, makarna, kraker, bisküvi net düşmanımız![]()
Afiyet olsun rakibem15 Haziran menüüüm
Kahvaltı 10.00
Yulaflı yoğurt karışımı, tarçın, bir avuç içi kadar Kavrulmamış kuruyemiş bir yemek kaşığı çiğ kabak çekirdeği içi ve kiraz
Eki Görüntüle 3261970
Öğle yemeğinde okuldaydım herkes dışarı çıkınca ben de onlara uymak zorunda kaldım menüde sorun yok ama kimin arası çok yakın oldu maalesef
Saat 13 gibi
Tere yağsız iskender yanında patlıcan ekmeklerini yemedim 3 yk bulgur pilavı birkaç çatal da Acuka gibi bir şey vardı ondan yedim
Su 1,5 litre
Adım 5000’e yaklaştı
Elhan
menekse_kokusu
![]()
Maşallah güzel menü olmuşİyi akşamlar bugünkü menüm
Kahvaltı iki yumurta
Öğlen
Bir tabak taze fasulye
Bur kase yoğurt
Akşam
Bur tabak taze fasulye
Ara
Bir avuç çekirdek
Elhan
menekse_kokusu
Ayağına sağlık tatlım
Çok geçmiş olsun canım.. maalesef vakalar artmışArkadaşlar bebisim kızamık oldu bu yuzden bu hafta giremedim insallah yarin tartı resmini aticam daha da düzelmiş degiliz
Tebrikler canımGelelim bildirime Çarşamba günü 63.2'yi görmüştüm ama sisiyorum halane zaman regl olurum onu da bilmiyorum ama 6aylik hamile gibi gobusum
neyse ki wrti olarak yansımadı
Geçen hafta 63.65
Güncel 63.35
Fark 0.300
Bu hafta 62'yi görmeyi çok istemiştim
Elhan
menekse_kokusu
Jasminium84
Gecmis olsun canım baban için allah acil şifalar versinMerhaba kızlar, bu hafta gelemedim babam geldi ameliyat olması gerekiyordu 2 gün yoğun hastane trafiğim vardı kızımın mezuniyeti vs derken kaça bölündüm anlatamam herkesi mutlu olsun diye koştur koştur geçti günüm... şuan hastaneden yazıyorum babamı ameliyata aldılar... Sabah 6.30 tartı fotoğrafı çektim hemen atıyorum bekleseydim belki biraz daha düşerdi ama diyette yapamadım sadece koşuşturmaElhan ve
ozlemon belli bir süre sizlerle olamayacağım inşallah daha sonra devam etmek istiyorum sizlerle...
![]()