• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hazırlık bölümünde menü ile devam edelim o zaman. Şişkinliği halledersin bu arada. :rapci:
Evet bugün 1.5 doz aldım ilaç bana mısın demiyor afedersiniz hgaz bile kıpırdamıyor içimde
Patlaması fena olacak insallah :))
Birkaç güne çözülecek düşünün işte ne kadar gaz var vücudumda
Şu an kaç kadar keyifsizim ki herkes neyin var diyor şiştim coook kötü bir duyguuuuuuu

Sevgili arkadaşlar yarın bu etabimizi bitiriyoruz. Tüm arkadaşlar fotoğraflı ( nick + tarih) bildirim yapacaktır. Çok geç birakmazsaniz çok sevinirim. Her hafta 12' ye kadar diyorum ama birkaç saat bekliyorum. Bildirimlerinizle beraber yarışa devam edip etmeyeceğinizi de yaziverin. Hazırlık bölümündeki arkadaşlar isterlerse masterfite katılabilirler. Bilginize. Bol yağ yakmalı bir cuma tartısında görüşme ümidiyle. :KK68: :KK200::KK60:

Masterfit Yarışması 73.Etap09.0616.06FarkYüzde
Kırmızı Takım
menekse_kokusu menekse_kokusu KAPTAN68.2
62.55
60kiloyum 60kiloyum 89.2
Kinoalihatun Kinoalihatun 83.7
Childdevelopment Childdevelopment transfer79.8
suspushanimcim suspushanimcim 69.9
Lavinia_98 Lavinia_98 70.75
fesang fesang 67.25
M Meryem1306 85.0
S Suskunkardelen 63.65
74.6
Mavi Takim
ozlemon ozlemon KAPTAN74.5
Elhan Elhan 70.5
Jou Jou 72.1
@Cookiie81.7
Limoni026 Limoni026 63.5
Mthn83 Mthn83 80.5
Lonely single girl Lonely single girl 65.4
@sudansebep62.6
Mina45 Mina45 89.5
ada81 ada81 73.1
Jasminium84 Jasminium84 transfer63.45
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
N Nimooo 60.1
Cordelia Cordelia 81.3
gezegenfeza gezegenfeza 84.5
bilgeyogii bilgeyogii 87.3
Iron Butterfly Iron Butterfly 108.95
@anneadayiiii74.0
Zeytur Zeytur
sara_28 sara_28
s i d e l y a s i d e l y a
DeryaOnDiet DeryaOnDiet tatlışlarim önümüzdeki hafta ister menü bildirimi ile isterseniz de masterfitle devam edebiliriz. Haber bekliyorum.

Evet bugün 1.5 doz aldım ilaç bana mısın demiyor afedersiniz hgaz bile kıpırdamıyor içimde
Patlaması fena olacak insallah :))
Birkaç güne çözülecek düşünün işte ne kadar gaz var vücudumda
Şu an kaç kadar keyifsizim ki herkes neyin var diyor şiştim coook kötü bir duyguuuuuuu
Çok geçmiş olsun.

Yok canım denemedim biliyorum o kürüyüde almakta var simdi aktar uzak bana 🤣🤣
Aklında bulunsun o zaman☺️bı de sabah sıcağa yakın su iç bir iki bardak belki kahvaltı öncesi hareketlendirir.Bu arada cevap için sağ ol,bildirimi görmesem ben hala mesajlarım alintilarim nereye gitti diye arıyordum😅üç kere girdim yazayim diye bı turlu yazamamistim demek ki sonuncu da bitirmisim🤭🤭k

Aklında bulunsun o zaman☺️bı de sabah sıcağa yakın su iç bir iki bardak belki kahvaltı öncesi hareketlendirir.Bu arada cevap için sağ ol,bildirimi görmesem ben hala mesajlarım alintilarim nereye gitti diye arıyordum😅üç kere girdim yazayim diye bı turlu yazamamistim demek ki sonuncu da bitirmisim🤭🤭k
Bide öyle denerim sıcağa yakın ilkkez duydum😁
Hahahaha öyle oluyo çok bildirim olunca iyice karişıyor sağoll bilgilendirdiğin için🤗

CAnımm özlemomm neşenini öpüyorumm çok teşekkür ederiimm insaallah yürüyüşümle işe yaramıştır ama yarından sonra artik yokum hem burda kendimi buara yalniz hissettim 😌 hersey gönlünüzce olsun 🥰🥰💜
Yaaa hep mi olmayacaksın canım 😔çok üzüldüm yalnız hissetmene okulun son haftası ya canım malum grupta da hep öğretmenler var baya bi yoğun geçiyor 😘😘😘 senin de canım hep gönlünce olsun 💕💕💕💕
Yok kuzum ben ev hanımıyım, Ocak ayında felç geçirdim, bacaklarımı hissetmedim, 1 ay hastanede, 3 hafta rehabilitasyonda kaldım.
Yavaş yürüyorum, tamamen iyileşmedim, dinlenerek işimi yapmaya çalışıyorum.
Pazar Türkiye yolcusuyum nasip olursa.
Birazdan kalkıp oğlanların nevresimlerini değiştireceğiz beraber, o yüzden mesai dedim 😍
Çok çok geçmiş olsun canım🌺🌺🌺
Menü
Sabah ekmek zeytin domates az reçel
Saat 16.00 1 kase yoğurt içine yulaf ezmesi
Su 1 lt
Yemek dayanabilirim kadar yok artık bakaljm
Afiyet olsun canım çok az yemişsin ama şişkinlik var diyorsun belki bir faydası olur😘😘😘

D62A75F2-38FA-40E1-A60F-A98A4CBCDC12.png Elhan Elhan
menekse_kokusu menekse_kokusu

Sevgili arkadaşlar yarın bu etabimizi bitiriyoruz. Tüm arkadaşlar fotoğraflı ( nick + tarih) bildirim yapacaktır. Çok geç birakmazsaniz çok sevinirim. Her hafta 12' ye kadar diyorum ama birkaç saat bekliyorum. Bildirimlerinizle beraber yarışa devam edip etmeyeceğinizi de yaziverin. Hazırlık bölümündeki arkadaşlar isterlerse masterfite katılabilirler. Bilginize. Bol yağ yakmalı bir cuma tartısında görüşme ümidiyle. :KK68: :KK200::KK60:

Masterfit Yarışması 73.Etap09.0616.06FarkYüzde
Kırmızı Takım
menekse_kokusu menekse_kokusu KAPTAN68.2
62.55
60kiloyum 60kiloyum 89.2
Kinoalihatun Kinoalihatun 83.7
Childdevelopment Childdevelopment transfer79.8
suspushanimcim suspushanimcim 69.9
Lavinia_98 Lavinia_98 70.75
fesang fesang 67.25
M Meryem1306 85.0
S Suskunkardelen 63.65
74.6
Mavi Takim
ozlemon ozlemon KAPTAN74.5
Elhan Elhan 70.5
Jou Jou 72.1
@Cookiie81.7
Limoni026 Limoni026 63.5
Mthn83 Mthn83 80.5
Lonely single girl Lonely single girl 65.4
@sudansebep62.6
Mina45 Mina45 89.5
ada81 ada81 73.1
Jasminium84 Jasminium84 transfer63.45
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
N Nimooo 60.1
Cordelia Cordelia 81.3
gezegenfeza gezegenfeza 84.5
bilgeyogii bilgeyogii 87.3
Iron Butterfly Iron Butterfly 108.95
@anneadayiiii74.0
Zeytur Zeytur
sara_28 sara_28
s i d e l y a s i d e l y a
DeryaOnDiet DeryaOnDiet tatlışlarim önümüzdeki hafta ister menü bildirimi ile isterseniz de masterfitle devam edebiliriz. Haber bekliyorum.
Ellerine sağlık kaptanım. Hepimiz çok güzel sonuçlar alırız inşallah.😍😍😍

Yaaa hep mi olmayacaksın canım 😔çok üzüldüm yalnız hissetmene okulun son haftası ya canım malum grupta da hep öğretmenler var baya bi yoğun geçiyor 😘😘😘 senin de canım hep gönlünce olsun 💕💕💕💕

Çok çok geçmiş olsun canım🌺🌺🌺

Afiyet olsun canım çok az yemişsin ama şişkinlik var diyorsun belki bir faydası olur😘😘😘
Teşekkür ederim öğretmenim❤️

Bugün tüm detokslari yapacaktım güya
Sabah 8 de el kadar katmer
Öğlen et döner yarım kase çorba
Akşam 1.5 poğaça salata(saat 18 de bitti yemek)
Bugün pek su icmedim.
Akşam yürüyüşü yaptık ailecek. 10 bin adım oldu toplam ❤️
Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Sabahı hazmettik kuzum da akşam yemek yapmamışsin :işsiz:
Afiyet olsun. ❤️

Back
X