Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cumaya kadar büyük temizlik yapacağım 😍 o zamana kadar göbekte gider belki katılmak isterim bende inşallah 🌹🌹🌹 gelirsem en büyük beden ben olucam sanırım 😓
ohh kolay gelsin şimdiden.. buradan her rakamdan arkadaş var.. hem rakam büyüdükçe vermek daha kolay oluyor sanki :confused:

ohh kolay gelsin şimdiden.. buradan her rakamdan arkadaş var.. hem rakam büyüdükçe vermek daha kolay oluyor sanki :confused:
Kendimi kontrol altına almak için hastaneye gittim bütün testleri yaptırdım hamd olsun hepsi temiz çıktı sorun benim boğazımda ve iradesiz olmam da bunu nasıl yenerim bilmiyorum çok çok istiyorum zayıf bi birey olmayı ama olmuyo olamıyo 🥺

İnan canım ben de senden motivasyon alıyorum iyi ki varsın :KK68::KK68::KK68:

minacım canım kuşum üzülmüyoruz dimi cumaya kadar karbonhidratı çook çook azaltalım bebişimmm:KK200::KK200::dua:

kevsooooo sana ne demiştim balııım yaaaa vallahi öyle bir sevindim ki senin adına:21::21::KK200: tam gaz devam canım lütfen :dua: karbonhidratı eeen eeen az tüketelim
Teşekkür ederim inşallah böyle başarılı devam eder. Bayağı yapmayi düşünüyorum sıvı diyetini inşallah 60 lari göreceğim 🥰🥰

Canım bı ev içinde adım sayarak kontrol yap. Belki eksik sayiyordur. Ayarlarını bı kontrol et

Devamında açıklama yaptım gördün mü?
Evet şimdi gördüm ben yapamam ki onu :)
Tüh şimdi gördüm mesajını
Ben dün 36 saatlik oruca niyetlendim
Nasip olursa perşembe günü de yapmak istiyorum, dilersen o zaman birlikte yapalım.

Ödem azalırsa iyiyim hamdolsun, sen nasılsın?
Eski nickin neydi kuzum 🫣🥰
Yaa demek yine niyetlendin yapıyorsun
Ben de şimdi hastanedeyim hastane yemegi yedim bağırsakların yanıyor benim bağırsak sorunu var da yemek yediğimde yaniyür:( yemediğimiz o kadar huzurluyum ki
Ben de niyet ettim bayılana kadar yapicam:)
Cuma günü karne günü
Löp löp göbekli gezmek istemiyorum
Eski nickim Baby Cat

Bugun tartilmadkm zaten 9da çıktım işten 1 poğaça yemiştim sabah çok midem bulanmıştı
Saat 12.00 de de tabldotta ezogeljn az pilav az patates kızartması ayran vardı
Şimdiye kadar 1 litre su içtim
2 tane 1.5litrelik su şişesi aldım onu içiyorum
Yarım saat yürüyüş
Budan böyle menum yok hodri meydan bağırsaklarım bi nefes alsın dinlensin ya
ozlemon ozlemon

Uzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepinizi 🥰🥰 imrenmemek mümkün değil maşallah her birinize 🧿🧿🧿🧿 azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır🙈 başarınız daim olsun ben aradan takibe devam 🌺🌺🌺🌺
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bu güzel sözler daha çok gayret göstermemize ilham oldu. İhtiyacınız olduğunda buradayız her zaman bekleriz demir kelebek :KK60: :KK200:

Hamd olsun bugünkü günümüze bakıyordum arada buraya selam vermek istedim senide burada görünce sevindim hadi bol eksiler 🌺🌺

Ayyyy bakalım takımlar falan seçilmedi ise Elhan Elhan ablacım da kabul ederse araya giderim belki :KK49::KK49: yönetim ona geçti sanırım @Zipzip- @CordeLia canımlar nerelerdesiniz ❤️❤️❤️
Yasa seve seve kabul ederiz.Yonetim bana geçmedi kelebeğim kaptana yardım ediyorum. Sayfa hepimizin canım. :KK68:
Hazırlık bölümüne yazayım da vazgeçme sonra :confused:Yarin sabah güncel tartini yazarsın olur biter. 🙏🥰

Kendimi kontrol altına almak için hastaneye gittim bütün testleri yaptırdım hamd olsun hepsi temiz çıktı sorun benim boğazımda ve iradesiz olmam da bunu nasıl yenerim bilmiyorum çok çok istiyorum zayıf bi birey olmayı ama olmuyo olamıyo 🥺
Arkadaşım çogumuz senden farklı değiliz. Nefis terbiyesi gibi bir şey bu. Yavaş yavaş alistiriyoruz kendimizi birden tertemiz menüye geçmek zor. Sorumluluk aldığında biraz kolaylaşıyor o da bizimle olmanla mümkün. 🤩💐

Cumartesi 70.75
Bugün +800 regl oldum kesinlikle ondan dolayı kaptanım
Laviş bildirimini şu şekilde yaparsan çok sevinirim. Lütfen :dua:
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Eski listeyi bul geriye git seni bul eski kilondan yeni kilonu hesapla tekrar güncel sayfaya gel nerede kaldığına bak ...:bicak:canim bir kişi değil kalabalık bir aileyiz. :dua::dua::dua::dua::dua:

afiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?

menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..

tebrik ederimmm harikasın canım :spor:

tebrikler canıımm:spor:

sabit sayılırsın canım.. cumaya eksilirsin sen. sana güveniyorum :anne:

regl etkisi olabilir tabi.. yine de daha dikkatli ol menü seçiminde.. hele regl ken kaçamaklara dikkatt:dua:

kız kimseye söylemem kulağıma fısıldaa :confused:
Teşekkür ederim 7 Haziran da 84.90 idim simdi 83.70 im çok mutluyum Rabbim böyle devam etmemi nasip etsin inşallah

Bugun tartilmadkm zaten 9da çıktım işten 1 poğaça yemiştim sabah çok midem bulanmıştı
Saat 12.00 de de tabldotta ezogeljn az pilav az patates kızartması ayran vardı
Şimdiye kadar 1 litre su içtim
2 tane 1.5litrelik su şişesi aldım onu içiyorum
Yarım saat yürüyüş
Budan böyle menum yok hodri meydan bağırsaklarım bi nefes alsın dinlensin ya
ozlemon ozlemon
Bugün tarti günümüz canım. Olağanüstü bir durum hariç tartilmak istemiyorum veya menü paylaşmayacagim diyorsan not alayım.

Canlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi.. :spor: :spor: :spor: tebrik ediyorum hepinizi.. :nazar:artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum 🤗
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim.. ❤️❤️❤️
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
@Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??
Ben eve daha yeni geldim birazdan tartilip paylaşacağım

Canlarımmm bugün çok güzel eksiler geldi.. :spor: :spor: :spor: tebrik ediyorum hepinizi.. :nazar:artı olanlar da nazar boncuğu olsun onlar cumaya fazlasıyla verir güveniyorum 🤗
Bugun kontrol günüydü.. buyuk gün cuma.. yilmadan pes etmeden eglenerek keyif alarak yolumuza devam edelim.. moral cok cok onemli.. lutfen modumuzu düşürmeyelim.. hucrelerimizi küstürmeyelim.. verdigimiz her 100 gr için teşekkür edip kendimizi sevelim.. ❤️❤️❤️
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
@Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum
Tarti paylasmayan arkadaşlar var.. neden acabaa??
Kaptanım ben dün yazdım gece evde kalmadım o yüzden tartılamadım yarın sabah tartılacağım.

Back
X