Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• IMG20230612092959.webp
    IMG20230612092959.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20230609_081156.webp
    IMG_20230609_081156.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 35
cuma: 63,45
bugün: 65,20
fark: +1,75

kaptanım inan ne oldu anlamıyorum nasıl bu kadar artı oluyorum çok şaşkınım :KK43:

çok da canım sıkkın, deli gibi yürüyorum hareketsiz de değilim, aman Allah çok da yemiyorum ama giderek şişiyorum :KK43:

demrim düştü diye bir haftadır sabahları pekmez yiyorum ama yine de bu kadar kilo yapar mı bilmiyorum ki :KK43:

menekse_kokusu menekse_kokusu
Elhan Elhan
Bir süre pekmez yemeye ara ver öyle dene canım. İnşallah her şey yoluna girer yanlış bir şey yapmadiysan eninde sonunda bekledigin eksiyi göreceksin. Zamana ihtiyacin var. Sebze proteini menune daha çok dahil et. ❤️🌹

Geçmiş olsun casmimcim. :dua: Allah şifa versin.
teşekkürler canım kaptanım :KK60:

Bir süre pekmez yemeye ara ver öyle dene canım. İnşallah her şey yoluna girer yanlış bir şey yapmadiysan eninde sonunda bekledigin eksiyi göreceksin. Zamana ihtiyacin var. Sebze proteini menune daha çok dahil et. ❤️🌹
bugün yemedim artık canım, umarım sebep odur da haftasonuna kadar eksiye geçerim, çok ümidim yok gerçi 4 günde 2 kiloya yakın nasıl veririm bilmiyorum :(

bu haftayı salata çorba protein olarak götürmeyi düşünüyorum inşallah becerebilirsem

şekeri olabildiğince sıfırlamak istiyorum

Kahvaltı ekleyelim menune. Tek ogunle beslenmek metabolizmayi yavaslatmis olabilir.
evet biraz düzenimi değiştirmek de fayda var galiba, vücudum az öğünlü beslenmeye çok alıştı artık

en azından ikiye çıkarayım bu hafta bir de o şekilde bakayım ne olacak

Günaydın canlarımm❤️❤️❤️
Bugün tarti günüüü
Saat 12 ye kadar bildirim yapmayi unutmayın. Bildirimlerinizi
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Olacak şekilde yazıp Elhan Elhan ı ve beni etiketleyinn🌹 güzel eksiler gördüğünüz bol enerjili bir gün olsun 🤗

@Kinoalihatun
Jasminium84 Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
@Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
@60kiloyum
Cumartesi 70.75
Bugün +800 regl oldum kesinlikle ondan dolayı kaptanım

Uzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepinizi 🥰🥰 imrenmemek mümkün değil maşallah her birinize 🧿🧿🧿🧿 azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır🙈 başarınız daim olsun ben aradan takibe devam 🌺🌺🌺🌺

Back
X