Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.

Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.

Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .

Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum
bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bak

Ayy meslektaşım. Hoş buldum , inşallah birbirimize iyi geliriz. Siz de bir an önce istediğiniz hedefe ulaşırsınız

Branşınız neydi ki acaba? Ve ne zamandır sağlıklı besleniyorsunuz?

Bugün persembe

Kutsal kabak tavsiye ederim. Kısırı olur, Sarımsaklı yoğurtlu olur yemeği olur.

Ben japon diyeti yapıyorum ama eşime Tavuk pirzola yoğurtlu kabak ve patlıcan + pilav yapacağım.
Ay çok iyi olurdu kabak ama dışarı çıkmam gerek onun için yaz temizliği yapıyorum biryandan da çıkamıcam menün çok güzel olmuş. Kabak detoxu hiö denemedim ben önümüzdeki hafta deniyim

Çamaşır dans Afiyet olsun.

08.06.2023
Ac karnına
08.00
2 bardak su
Türk kahvesi tarçın kakao sütlü soğuk kahve
1 hurma
Kahvaltı 09.30 sucuklu kaşarlı yumurta
Ara öğünsüt dilimi
Yeşilçay
Akşam15.303 tabak bulgur pilavı
Adim
Su
3000
1.5 litre su

Şu ara öğünlerdeki kek , süt dilimi gibi şeyleri yiyip de cuma günü eksi gelirsen kahrımdan ölürüm bilesin. Hadi inşallah diyeyim yine de benim öldüğüme bakma sen. Afiyet olsun canım.

Ayy meslektaşım. Hoş buldum , inşallah birbirimize iyi geliriz. Siz de bir an önce istediğiniz hedefe ulaşırsınız

Branşınız neydi ki acaba? Ve ne zamandır sağlıklı besleniyorsunuz?
Türk Dili ve Edebiyatı canım. İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz. Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Tünaydın canım
3 tabak az az mı? Canın mı istedi çok erken yemişsin gerçi. Afiyet olsun canim

Canım 3 tabak bulgur pilavı şişkinlik yapmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…