bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bakBenim malesef 4-5 aya kadsr cok ders calismam gerekiyorsu burdaki dil sinavlarina hazirlaniyordum
Ve hep geceleri calistigim icin cocuklaran dolayi, e gece calisinca da sürekli kahve yemek cay tost vs gece keyfi yapmak bana nerdeyse 20 kiloya mal oldu diyebilirim son 4 senedirinsallah bunsefer cok niyet ertim Allah utandirmsin irademe ship cikartsin
Hoş geldin öğretmenim.Ben de öğretmen emeklisiyim. Çiçeği burnunda yalnız bir yılı doldurmadım henüz. Benim hayalimdeki kilodasın şu an seni anlamaya çalışıyorum. Bir hafta içinde bu grupta olmanın ne kadar önemli olduğunu hissedeceksin. Kilo verme hususunda kararlıysan ve bizimle zaman geçirmekten keyif alırsan istediğin 52'li kilo çok uzak değil nimocum. Hayırlı olsun.
Ay çok iyi olurdu kabak ama dışarı çıkmam gerek onun için yaz temizliği yapıyorum biryandan da çıkamıcamBugün persembe
Kutsal kabak tavsiye ederim. Kısırı olur, Sarımsaklı yoğurtlu olur yemeği olur.
Ben japon diyeti yapıyorum ama eşime Tavuk pirzola yoğurtlu kabak ve patlıcan + pilav yapacağım.
Çok şükür bu halimize canımİyiyim canım sen nasılsın
Kız ben daha öğlen yapmadım sen akşam yazmışsın
bildiğimiz dümdüz yumurtamı abla akşam yemeğineYımırta
Ama hiç tartıda göremiyorum o harikalığı ya abla. Bu sabah tartıldım 81.6Afiyet olsun kukişim.Harikasın.
Oh mis gibiFırında tavuk , bulgur pilavı ve semizotlu cacık
Çamaşır danskahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.
Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.
Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .
Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum
bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bak
Elipsbildiğimiz dümdüz yumurtamı abla akşam yemeğine
Afiyet olsun canımOh mis gibi
Bende dışarı çıkamıcam şimdi temizlik yapıyorum o yüzden kuş başı çıkardım. Haşlama yaparım yanına bol salata birde cacık. Krar verdim sonunda
Afiyet olsun2 haşlanmış yumurta ve küçük bir muz yedim. Süt yolda alırım
Az veren candan çok veren maldan demişler sus sus iyi böyleAma hiç tartıda göremiyorum o harikalığı ya abla. Bu sabah tartıldım 81.682.10 mu neydim zaten pazartesi. İnsan bi olur 80.90 falan filan
Şu ara öğünlerdeki kek , süt dilimi gibi şeyleri yiyip de cuma günü eksi gelirsen kahrımdan ölürüm bilesin.08.06.2023
Ac karnına
08.002 bardak su
Türk kahvesi tarçın kakao sütlü soğuk kahve
1 hurmaKahvaltı 09.30 sucuklu kaşarlı yumurta Ara öğün süt dilimi
YeşilçayAkşam15.30 3 tabak bulgur pilavı Adim
Su3000
1.5 litre su
Türk Dili ve Edebiyatı canım.Ayy meslektaşım. Hoş buldum , inşallah birbirimize iyi geliriz. Siz de bir an önce istediğiniz hedefe ulaşırsınız
Branşınız neydi ki acaba? Ve ne zamandır sağlıklı besleniyorsunuz?
Tünaydın canımGünaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
3 tabak az az mı? Canın mı istedi çok erken yemişsin gerçi. Afiyet olsun canim08.06.2023
Ac karnına
08.002 bardak su
Su3000
1.5 litre su
Türk Dili ve Edebiyatı canım.İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz. Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.
Yok gülüm bir gün tek yaptım oCanım kabak detoxu falan filan yapıyorsun ya o sana yetersiz geldi çok sıkı yapmaa ye ama düzenli ye iyi bak kendine kuzum
Canım 3 tabak bulgur pilavı şişkinlik yapmaz mı?08.06.2023
Ac karnına
08.002 bardak su
Su3000
1.5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?