• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

kahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.

Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.

Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .

Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum
Benim malesef 4-5 aya kadsr cok ders calismam gerekiyorsu burdaki dil sinavlarina hazirlaniyordum
Ve hep geceleri calistigim icin cocuklaran dolayi, e gece calisinca da sürekli kahve yemek cay tost vs gece keyfi yapmak bana nerdeyse 20 kiloya mal oldu diyebilirim son 4 senedir 🫣 insallah bunsefer cok niyet ertim Allah utandirmsin irademe ship cikartsin 🫠
bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bak 😍

Hoş geldin öğretmenim. :KK60: Ben de öğretmen emeklisiyim. Çiçeği burnunda yalnız :süslü:bir yılı doldurmadım henüz. Benim hayalimdeki kilodasın şu an seni anlamaya çalışıyorum. :KK14:Bir hafta içinde bu grupta olmanın ne kadar önemli olduğunu hissedeceksin. Kilo verme hususunda kararlıysan ve bizimle zaman geçirmekten keyif alırsan istediğin 52'li kilo çok uzak değil nimocum. :super: Hayırlı olsun.

Ayy meslektaşım. Hoş buldum , inşallah birbirimize iyi geliriz. Siz de bir an önce istediğiniz hedefe ulaşırsınız 😇

Branşınız neydi ki acaba? Ve ne zamandır sağlıklı besleniyorsunuz?

Bugün persembe
😁
Kutsal kabak tavsiye ederim. Kısırı olur, Sarımsaklı yoğurtlu olur yemeği olur.

Ben japon diyeti yapıyorum ama eşime Tavuk pirzola yoğurtlu kabak ve patlıcan + pilav yapacağım.
Ay çok iyi olurdu kabak ama dışarı çıkmam gerek onun için yaz temizliği yapıyorum biryandan da çıkamıcam😬 menün çok güzel olmuş. Kabak detoxu hiö denemedim ben önümüzdeki hafta deniyim☺️

kahvaltım : domates , salatalık, çeyrek avokado, yumurta, azıcık peynir (20 g) , ve bir parça ıspanaklı gözleme.

Ara öğün olarak sadece kahve içtim az önce.

Bugün sadece iki ana öğün iki ara öğün yapacağım çünkü kahvaltıyı geç yaptım .

Spor ayapamayacak gibi duruyorum ama çamaşır katlarken falan dans ediyorum

bugün mü başladın canım sen de beraber başlamış olduk bak 😍
Çamaşır dans😁😁😁 Afiyet olsun. ❤️

08.06.2023
Ac karnına
08.00
2 bardak su
Türk kahvesi tarçın kakao sütlü soğuk kahve
1 hurma
Kahvaltı 09.30sucuklu kaşarlı yumurta
Ara öğünsüt dilimi
Yeşilçay
Akşam15.303 tabak bulgur pilavı
Adim
Su
3000
1.5 litre su
Şu ara öğünlerdeki kek , süt dilimi gibi şeyleri yiyip de cuma günü eksi gelirsen kahrımdan ölürüm bilesin. :silah:Hadi inşallah diyeyim yine de benim öldüğüme bakma sen. Afiyet olsun canım.

Ayy meslektaşım. Hoş buldum , inşallah birbirimize iyi geliriz. Siz de bir an önce istediğiniz hedefe ulaşırsınız 😇

Branşınız neydi ki acaba? Ve ne zamandır sağlıklı besleniyorsunuz?
Türk Dili ve Edebiyatı canım. :süslü:İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz.:KK48: Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak :KK22:Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.

Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Tünaydın canım 🥰
08.06.2023
Ac karnına
08.00
2 bardak su
1 hurma
Kahvaltı 09.30sucuklu kaşarlı yumurta
Ara öğünsüt dilimi
Yeşilçay
Adim
Su
3000
1.5 litre su
3 tabak az az mı? Canın mı istedi çok erken yemişsin gerçi. Afiyet olsun canim ❤️
Türk Dili ve Edebiyatı canım. :süslü:İnşallah beraber ulaşırız. Bayağı öğretmen var aramızda öğretmenler odası gibiyiz.:KK48: Ne zamandır sağlıklı besleniyorum iki hafta olacak :KK22:Daha öncesi de var tabi. Hikayem uzun kuzum. 2019-2020'de 80 kilodan 60'a düştüm sonra al ver al ver öyle sürdü. Hayalim tabı ki çıtır olmak o yüzden ne gerekiyorsa yapacağım.
🥰😘

08.06.2023
Ac karnına
08.00
2 bardak su
1 hurma
Kahvaltı 09.30 sucuklu kaşarlı yumurta
Ara öğünsüt dilimi
Yeşilçay
Adim
Su
3000
1.5 litre su
Canım 3 tabak bulgur pilavı şişkinlik yapmaz mı?

Back
X