- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
PdrHarbi öğretmenler el kaldırın bakayım sayımızı bilek
Yok hocam diyet listem yok. Karatay' ı İf'e ayarladım gibi bir şey benimki.Yaşasın çıtır olmak diyelim o zamanpeki diyet listesi mi uyguluyorsunuz acaba?
Ayrıca branşınız çok güzel
Hey sen niye ayaktasın bakayımÖğretmenler sarmış dört bir yanımı baktığım her yer görüyorum
Yağda kızartma yemiyorum.Hanımlar peki diyetisyenle mi sağlıklı beslenmeye çalışıyorsunuz yoksa kafanıza göre mi?
Ben kendimce 1.300-1400 kalorilik beslenmeye başladım günlük ama, doğru mu hiç bilmiyorum mesela. İnternette hesap yağınca günlük bazal metabolizmam için 1.300 diyor zaten1.100’lük mü beslenmem lazım ki?
Tabi kalorileri de sağlıklı şeylerden almaya çalışıyorum, ekmek,pirinç , bulgur pek tüketmemeye çalışıyorum (dedi ama sabah gözleme yedi haha).
Siz neler yapmıyorsunuz ?
Akşam soruyon ama kaç adım attın diyeHey sen niye ayaktasın bakayım
Aksine pek öyle etmiyorum yaa sabah ve aksam yiyorum sadeceHanımlar peki diyetisyenle mi sağlıklı beslenmeye çalışıyorsunuz yoksa kafanıza göre mi?
Ben kendimce 1.300-1400 kalorilik beslenmeye başladım günlük ama, doğru mu hiç bilmiyorum mesela. İnternette hesap yağınca günlük bazal metabolizmam için 1.300 diyor zaten1.100’lük mü beslenmem lazım ki?
Tabi kalorileri de sağlıklı şeylerden almaya çalışıyorum, ekmek,pirinç , bulgur pek tüketmemeye çalışıyorum (dedi ama sabah gözleme yedi haha).
Siz neler yapmıyorsunuz ?
Vücudunu strese sokma canım kortizon salgılar daha çok şişkinlik oluşur... Rahat bırak bugün böyle olması gerekiyordu böyle oldu diyendüşün yapabilirsen lesli yap 30 dk... asla strese girme derim15 bin adım atmazsam bugün asla yakamıcam yediklerimi bittim ben bugün gerçekten bu saatte yediğine inanamıyorum hemde fırın makarna sırf oğlum yanımda diye
Mide sağlığa alışkın diilKızlar ben kendime yumurta salatası yaptım akşam yemeği şimdi mide yanması yaşıyorum. Hiç böyle olmamıştı. Mide problemim olmaz normalde
Geçmiş olsun canımEtiketlere bakabildiğim kadar baktım herkese afiyet olsun. Bugün daha iyiyim ve sorunu anladım sanırım kullandığım ödem hapı bende yan etki yaptı. Dün akşam içmedim bugün iyi hissediyorum
Gel kuzum kervana sen de katılTartı öncesi berbat bi gün geçiriyorum hayatta inanmazsınız ama yarın sabah tartıdaki artıda inanırsınız bugün menü paylaşmak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?