Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaşasın çıtır olmak diyelim o zaman peki diyet listesi mi uyguluyorsunuz acaba?

Ayrıca branşınız çok güzel
Yok hocam diyet listem yok. Karatay' ı İf'e ayarladım gibi bir şey benimki. Akşam yemeğinden sonra 16 saat yemek yemiyorum. Tercihlerim sebze ve protein. Sağlıklı karbonhidrat olarak ceviz, çiğ badem. fındık tüketiyorum. Arada smoothilerim oluyor bazen chia, keten tohumu , yulaf ekliyorum. Meyve yerken de şeker oranı düşük olmasına dikkat ediyorum. Yüzde yüz başarılı olabiliyor muyum hayır
İlk atandığım yıllarda bizim branş Türkçe derslerine de giriyordu. Sonradan yollarımızı ayırdılar. Üç dört yıl karışık girdim derslere. Branştaş sayılırız.

Yağda kızartma yemiyorum.
Tam tahıllı emin olduğum bir ekmek varsa kahvaltıda bir dilim yoksa hiç yemiyorum.
Unlu mamul tatlı yok( haftada bir gün yarım simit hakkı verdim kendime )
Makarna yok
Hazır, işlenmiş gıda yok

Neden böyle oldu söyliyim dün geç paydos ettik dolayısıyla bugün geç geldik sabah 8,30 da evde kahvaltı ettim 2 dilim ekmekle az peynir domates salatalık sonra 13 te sette yedim 3 patates kroket 1 kaşarlı omlet 3-5 zeytin sonra 15 dk önce 1 dilim fırın makarna yedim 2-3 çatal türlü 2-3 çatal salata ve şuan yediğim herşeyin pişmanlığıyla gidip çıkarmak istiyorum

Aksine pek öyle etmiyorum yaa sabah ve aksam yiyorum sadece

15 bin adım atmazsam bugün asla yakamıcam yediklerimi bittim ben bugün gerçekten bu saatte yediğine inanamıyorum hemde fırın makarna sırf oğlum yanımda diye
Vücudunu strese sokma canım kortizon salgılar daha çok şişkinlik oluşur... Rahat bırak bugün böyle olması gerekiyordu böyle oldu diyendüşün yapabilirsen lesli yap 30 dk... asla strese girme derim

Bugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık ve domates
7 fındık kavrulmmamış
1 kızarmış form ekmek

Ara
Sade Türk kahvesi

Akşam 16.30
Fırında tavuk bud 1 adet
3 yk bulgur pilavı
1 büyük kase semizotlu cacık

2 lt su içildi... Sabah 60 dk eliptik yapıldı.
Günlük adımım bugün az oldu ev temizliği ile uğraştım telefonu üstümde taşımadım akşam bi markete gittim biraz yürüdüm o kadar... Elhan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…