Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Alllaaaah kızlaar toparlanın bakiiim
Herkes diyet pozisyonu alsın
Cuma günü artı gelebilir bunları yok etmek bizim elimizde hadi bakalım canlar yarın daha sıkı sarılıyoruz
Aranan kan bulunmuştur
Artı geldiysek kendimizi yemeğe verip zehirlenelim mikolaya kaçmak tembellerin işi valla ben kabul etmiyorum şişkoluğu.

Benim dün piknik, bugün arkadaş buluşması, yarın yine arkadaş bulusması. E 1 aydır yapılan sıkı diyetin acısını bu hafta çıkarıyorum. Fazlasıyla diyetten uzaklastım açıkcası. Ama dediğin gibi her doğan güneş yeni başlangıçlara gebedir.. İlk hedefime 3 kilo kadar kalmıştı.. Haftaya da bir deneyeyim bakalım başarılı olursam sonrası gelir yoksa biraz ara vereceğim galiba.

Bu liste ile 10 günde 7 kilo verilir mi kizlar deneyen biri oldu acaba benimle bu cesareti gösterecek biri var mı
Sağlıklı beslenme listesi . Pisboğazlık etmesek olması gereken beslenme tam da bu canım. Yalnız biraz abartmışlar on günde yedi kilo verdirmesi mümkün değil . Hadi oldu da verdin diyelim sağlığını kaybedersin. Bu liste en fazla iki kilo verdirir yaş ve metabolik duruma göre.

Başarılı olursam değil başarılı olacağıma odaklansan gayet güzel gider. Arkadaş buluşmasında illa bir şeyler yemek zorunda değilsin tatlım. Evde ye git. Limonlu maden suyu, bir kahve iç. Aramızdan ayrılırsan daha da kilo alırsın hedefe kalan o üç kilo on kiloya çıkar.
Bir dost

Afiyet olsun bitanem.

Afiyet olsun canım.

Pankek: Yulaftan yapılmışsa tamam
Patates kızartması : Miktarı azsa sağlıklı pişirilmişse tamam
Kek:
Kola:
Afiyet olsun kayıp dünyacım. Menün biraz daha sağlıklı hale getirilebilir. Perşembeyi cok güzel geçir olur mu

Çoook haklısın lakin asıl sorun şu ara diyete karşıt bir modda takılma eğilimim Ay haklısın aranızdan ayrılma fikri beni geldiğim yere götürebilir.. Bu hafta artılar gümbür gümbür geldi

Çoook haklısın lakin asıl sorun şu ara diyete karşıt bir modda takılma eğilimim Ay haklısın aranızdan ayrılma fikri beni geldiğim yere götürebilir.. Bu hafta artılar gümbür gümbür geldi
Seni yoldan çıkaracak bir lezzete bir defa hayır dedin mi gerisi geliyor. Bu haftayı saymıyoruz senden farklı değilim canım. Böyle olması gerekiyormuş oldu .
Son pişmanlık neye yarar demiceeeeeez

Seni yoldan çıkaracak bir lezzete bir defa hayır dedin mi gerisi geliyor. Bu haftayı saymıyoruz senden farklı değilim canım. Böyle olması gerekiyormuş oldu .
Son pişmanlık neye yarar demiceeeeeez
Cok haklısın canım bu haftayı saymayalım haftaya devam inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…