Nasıl oldun?Dünkü adımları atmayı unuttum. 5bin küsürdü. Gece iki günü birden atarım
Ne güzel maşallahHayırlı akşamlar bugünkü menüm 2 lt su
Yarın yapalım ben de yapacağım.
Süper menü
Az kaldı suya savaş ilan etmemeAblaa gece 12 ye kadar içiyosan sabaha gene vermemiş gözükürr ben 7 ye kadae bitiriyorum suyu ondan sonra artık tıkanıyorum içmiyorum sabaha kadarr hep içmekten gecede içerdim zayıflamadiğımı gösteriyordu bide böyle deneyince şok oldum
Şaka şaka ekmeği yemedim içinde 4 yaprak et vardı onları yedim sadece
Fellah köftesi biraz şişkinlik yapabilir sanki yediğin saatede dikkat etmek lazım bende çok severim ama uzak duruyorumİyi akşamlar bugünkü menüm
Kahvaltı
Bir dilim peynir
Domates salatalık yeşillik marul
Oglen ile akşamı birleştirdim
Bir kase yoğurt
Bir tabak salata
Bir tabak fellah koftesi
Ara
Dört taze kayısı
Elhan
Buara cok zor içiyorumm yaAz kaldı suya savaş ilan etmeme
Gün boyu hiç ekmek yemedim akşam alti da yedim.doyurucu bişey yemezsem akşam çok acikirim daha çok yerim diye düşündüm şimdi kendimi baya tok hissediyorum.Fellah köftesi biraz şişkinlik yapabilir sanki yediğin saatede dikkat etmek lazım bende çok severim ama uzak duruyorum
Ac karnına 08.00 | 2 bardak su Türk kahvesi tarçınlı kakaolu ve zerdecalli :) 1 hurma |
Kahvaltı 11.30 | 2 yumurta Peynir Zeytin Domates Salatalik 2 küçük pankek |
Ara öğün | kek Yeşilçay |
Akşam18.30 | steak 1 porsiyon Patates kızartması 2 tane köfte Salata Kola |
Ara öğün | maden suyu |
Adim Su | 7000 2.5litre su |
Insulin direncin olabilir canimBilmiyorum ki. Ben tansiyon diye düşünmüştüm. Belki de şeker ay bilemedim
Valla emzirme doneminde şunu ye sütun olsun bunu ye sutun olsun sonuç sütten gayri hersey oldu banaAynenn öyleee cidden abla mesela anneme diyorumki diyetteyim diyorum diyet yapma sütün kesilir onun anladığı aksama kadar hiçbirşey yememem
Hayırlı Cumalar Hayırlı Başlangıçlar dilerim.
Bugün MasterFit yarışmamıza başlıyoruz.Elhan Kırmızı kaptan olmaya gönüllü olmuştur. Mavi Kaptanlık için de gönüllü bekliyoruz.
Listeler Güncellenecektir. MasterFite katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen.
İki kuralımız var. Her gün 6000 adım atmak ve düzenli menü bildirmek takımınızın kazanması için çok önemli.
Zayıflamak saglıklı ve Fit olmak için biraradayız. Umarım en kısa zamanda hedeflerimize ulaşırız.
MasterFit Yarışması 69. Hafta Katılım Listesi 12.05.2023 Cuma Kg. Zipzip- Ceo Kaptan Cordelia Ceo Kaptan Yardımcısı bildireceğim birazdan Elhan Kırmızı Kaptan 73,1@Make up _ c.tesi bildirecek 60kiloyum 88,4ZincirKirma 76,6menekse_kokusu 71,7@Jasminium84 63,05@Limoni026 65,20Jou 76,80@Suskunkardelen 63,662,45 imiş son olarak ozlemon 77,6@Kevssooo 78,8@Mavikus_ 70,3
Allah kolaylık versin canım inşallah güzel oğlusunun doğum gününü kutluyorum.Hepinize teşekkür ediyorum.
Dün küçük oğlumun yaş günüydü. Oğlum özel çocuk. Gelecekle ilgili umutlar azalıyor yaş büyüdükçe. Çok bunaldım. Bugün Rabbim bana öyle hastalar gösterdi ki. Yanlız olmadığımı hatırlattı. Kendi evladım gibi davrandım. Normalde yabancıya tepki vermeyen gençler bana gülümsedi. Onlar gülünce bende mutlu oldum. Biliyorum bir süre sonra yine çıkmaza düşeceğim yine boguldugumu hissedeceğim. Bugünü böyle kurtarıyorum.
Elhan insan yuregindekiden kaçamıyor
Bir kadında tüm gün muz yiyerek zayifladiGün boyu yumurta yiyorsun
Ödem stres tuzlu yemek vb bir çık neden olabiliyor az su içmek vbElhan ama bişey dicem neden bilmiyorum tartım ı bozuk bi eksi bi artı çıkıyorum tartıda bi gün 62,85. Bi gün 63,40 oluyorum ve gerçekten bişey yemiyorum günlük ödem olurmu bu tartıya böyle yansırmı
Okudum ve mantıklı geldi :)Yazıyı okumanızı tavsiye ederim
Çok geçmiş olsun canım yaaGünaydın
Mavi kaptanınız yamuldu
Dün okulda fenalaştım eve geldim yattım saatlerce
Etiketlere bile bakmadım
Şimdi okuldayım ama hiç iyi değilim sınavları yapıp izin isteyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?