Hayırlı olsun kaptanım. Elimden geleni yapacağım. Yaşasın mavişlerMavi Takım
Cordelia
@DombiliKus
@Goklerce
S Suskunkardelen
@Beyaz leylak
@fairysss
Zipzip-
Masterfitin bu etabında beraberiz Mavi Takımin yıldızları. Hepimize hayırlı olsun. Takım arkadaşlarımın huyunu suyunu çok bilmiyorum ama bu hafta alınma, gücenme , hassasiyetlerimizi ikinci plana atalım. Her şey iyiligimiz için. Sizi kıracak incitecek bir şey dersem baştan özür diliyorum. Art niyetle söylemediğimi bilin yeter. Kaçamaklar hususunda biraz titizim. Bir yılda on kiloya gelen bir fazlaligim var kendime tanıdığım sınırsız özgürlükten kaynaklı. Bugünden itibaren sizin de destek ve sorumluluğunuzla eski defteri kapattım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım bu hafta kırmızı takımı eksilttigimiz yaglarimizla ezip geçelim. Azminiz daim olsun.
6000 canimAdımlar kaç bin kızlar
merhaba canım. valla ben de ülkem gibiyim... malum depremlerden sonra alt üst oldum herkes gibi. diğer yandan aynen çok yoğunum. zihin yorgunluğu bambaşka oluyor.selam canım. Ya arada geliyorum ama tam da enerjimi toplayamadım. Biraz da yoğunluğum var, kendimi enerji tasarrufu moduna aldım :) sen nasılsın
Sağol kaptanım ❤Tünaydın canim kolay gelsin ❤
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim kaptanimAfiyet olsun tatlım.
Akşam misafirim var,ogunlerimi 4'te bitiriyorum normalde ama bu akşam misafirden dolayı 7-8 arası olacak son ogunum kaptanımMavi Takım
Cordelia
@DombiliKus
@Goklerce
S Suskunkardelen
@Beyaz leylak
@fairysss
Zipzip-
Masterfitin bu etabında beraberiz Mavi Takımin yıldızları. Hepimize hayırlı olsun. Takım arkadaşlarımın huyunu suyunu çok bilmiyorum ama bu hafta alınma, gücenme , hassasiyetlerimizi ikinci plana atalım. Her şey iyiligimiz için. Sizi kıracak incitecek bir şey dersem baştan özür diliyorum. Art niyetle söylemediğimi bilin yeter. Kaçamaklar hususunda biraz titizim. Bir yılda on kiloya gelen bir fazlaligim var kendime tanıdığım sınırsız özgürlükten kaynaklı. Bugünden itibaren sizin de destek ve sorumluluğunuzla eski defteri kapattım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım bu hafta kırmızı takımı eksilttigimiz yaglarimizla ezip geçelim. Azminiz daim olsun.
Kolay gelsin canım,yine oturmadan bitiriyorsun gunu desenetünaydın canlar❤
Büyük temizlik var sabahtan beri yeni oturdum bi kahve içip dinleneyim dedim
Hala ilk ogunumu yemedim ve de
Akşama görüşürüz inşallah
Amin kuzum sağolasınKolay gelsin canım,yine oturmadan bitiriyorsun gunu deseneAllah kolaylık versin
Afiyet olsun canim ❤10 mart cuma menum
Bugün biraz kendimi simarttim ama benden çıkar bunların acısı
Kahvaltı 11 civarı
2 kaşık yulaf çok azsu ve sütle ezdim
1 muz
1 elma lapa
Yarım dilim tam buğday ekmeğiyle kaşarlı tost
Ara
2 avuç kuruyemis
15.00
Yarım dilim ekmek üzerine biraz peynir
18.30
1 tabak mantı
20.30
1 gofret
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?