Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yeşil takımdan seçmeyecekmiyiz
Yeşil takimdan secmiyorduk simdiye kadar
Teşekkür ederim büyük kaptanım. Bu hafta sessiz sakin diyete alışırım diyordum. Saracim maviliği verince biraz tutuştum ama olsun. iyi oldu benim için.
Kesinlikle cok iyi oldu kaptanim
Gidem de bir kahvaltı hazırlayamseçmeler var diye aç bilac bekliyorum buralarda
Mutlu ,hareketli,az kalorili bir hafta sonu diliyorum
Afiyet olsun canim ❤

Mavi Takım

Cordelia
Hallederiz
G Goklerce
S Suskunkardelen
Beyaz leylak
Faunaa
Zipzip-

Masterfitin bu etabında beraberiz Mavi Takımin yıldızları. Hepimize hayırlı olsun. Takım arkadaşlarımın huyunu suyunu çok bilmiyorum ama bu hafta alınma, gücenme , hassasiyetlerimizi ikinci plana atalım. Her şey iyiligimiz için. Sizi kıracak incitecek bir şey dersem baştan özür diliyorum. Art niyetle söylemediğimi bilin yeter. Kaçamaklar hususunda biraz titizim. Bir yılda on kiloya gelen bir fazlaligim var kendime tanıdığım sınırsız özgürlükten kaynaklı. Bugünden itibaren sizin de destek ve sorumluluğunuzla eski defteri kapattım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım bu hafta kırmızı takımı eksilttigimiz yaglarimizla ezip geçelim. Azminiz daim olsun.

Son düzenleme:
Günaydın kaptanım,bu hafta müthiş bir dönüş yapalım, gördüğün her kacamakta beni kirbaclayabilirsin yoksa iflah olmam gibi

Kaptanim Mavikus_ Yesil olarak maviye ekliyorum
Menü ve kilo bildirimi yapacak spor bildirimi yok
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım

Teşekkürler kaptanım ❤

Takımlar hayırlı uğurlu olsun işe gitmeden tsrtımı çekmiştim birazdan atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…