Yeşil takimdan secmiyorduk simdiye kadarYeşil takımdan seçmeyecekmiyiz
Kesinlikle cok iyi oldu kaptanimTeşekkür ederim büyük kaptanım. Bu hafta sessiz sakin diyete alışırım diyordum. Saracim maviliği verince biraz tutuştum ama olsun.iyi oldu benim için.
Afiyet olsun canim ❤Gidem de bir kahvaltı hazırlayamseçmeler var diye aç bilac bekliyorum buralarda
Mutlu ,hareketli,az kalorili bir hafta sonu diliyorum
Tamam kaptanımKırmızılı kızlarım şimdi çıkmak zorundayım akşama gelip gerekli motivasyon konuşmasını yaparım herkese bol enerjik ve sağlıklı kilo vermeli bir hafta diliyorum
Valla miYeşil takimdan secmiyorduk simdiye kadar
Kesinlikle cok iyi oldu kaptanim
Afiyet olsun canim ❤
Bencede faydali olabilir yaristan kopmazlar spora dahil etmeyiz cok mantıkli bir secim olduValla mi
Ben buradan çok uzak kalmışım demektir unutmuşum özür diliyorum
Ama seçmek ne zararı olurki
Teşekkür ediyorum kaptanım bende sana ve mavi takıma başarılar diliyorum kaptanım
kimi etiketlicem pekiHoşbuldum canım sende hoşgeldin bu hafta kırmızı kaptan benim sende yeşil takımdasın düzenli menü yazacaksın
Afiyet olsun canımBende bir kahvalti molasi veriyorum musait olunca gelirim
Sana layık olmaya çalışacağım kaptanım
Bencede kaptanımBencede faydali olabilir yaristan kopmazlar spora dahil etmeyiz cok mantıkli bir secim oldu
CanımsınSana layık olmaya çalışacağım kaptanım
Beni etiketleyeceksinkimi etiketlicem peki
Günaydın kaptanım,bu hafta müthiş bir dönüş yapalım, gördüğün her kacamakta beni kirbaclayabilirsinMavi Takım
Cordelia
Hallederiz
G Goklerce
S Suskunkardelen
Beyaz leylak
Faunaa
Zipzip-
Masterfitin bu etabında beraberiz Mavi Takımin yıldızları. Hepimize hayırlı olsun. Takım arkadaşlarımın huyunu suyunu çok bilmiyorum ama bu hafta alınma, gücenme , hassasiyetlerimizi ikinci plana atalım. Her şey iyiligimiz için. Sizi kıracak incitecek bir şey dersem baştan özür diliyorum. Art niyetle söylemediğimi bilin yeter. Kaçamaklar hususunda biraz titizim. Bir yılda on kiloya gelen bir fazlaligim var kendime tanıdığım sınırsız özgürlükten kaynaklı. Bugünden itibaren sizin de destek ve sorumluluğunuzla eski defteri kapattım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım bu hafta kırmızı takımı eksilttigimiz yaglarimizla ezip geçelim. Azminiz daim olsun.
KaptanimMavi Takım
Cordelia
Hallederiz
G Goklerce
S Suskunkardelen
Beyaz leylak
Faunaa
Zipzip-
Masterfitin bu etabında beraberiz Mavi Takımin yıldızları. Hepimize hayırlı olsun. Takım arkadaşlarımın huyunu suyunu çok bilmiyorum ama bu hafta alınma, gücenme , hassasiyetlerimizi ikinci plana atalım. Her şey iyiligimiz için. Sizi kıracak incitecek bir şey dersem baştan özür diliyorum. Art niyetle söylemediğimi bilin yeter. Kaçamaklar hususunda biraz titizim. Bir yılda on kiloya gelen bir fazlaligim var kendime tanıdığım sınırsız özgürlükten kaynaklı. Bugünden itibaren sizin de destek ve sorumluluğunuzla eski defteri kapattım. Elimizden gelenin en iyisini yapalım bu hafta kırmızı takımı eksilttigimiz yaglarimizla ezip geçelim. Azminiz daim olsun.
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canım
Teşekkürler kaptanım ❤
aypare ackerman
M Meryem1306
menekse_kokusu
kackaloribu
Jasminium84
Pnrrr-12
Kinoalihatun
@Willemijn-
Deenniizz
Kırmızılı ekibim akşamı bekleyemedim hemen motive olmalıyız hafta sonu diye ipin ucunu kaçırmamalıyız suyumuzu bol bol içip sporumuz yapıyoruz akşam yemeğinden sonrada bişey yemiyoruz pazartesi günü bomba gibi gelip avantajı kapıyoruz anlaştık mı ben kaptanınız olarak size güveniyorum sizde kendinize güvenin
Tünaydın canim kolay gelsin ❤tünaydın canlar❤
Büyük temizlik var sabahtan beri yeni oturdum bi kahve içip dinleneyim dedim
Hala ilk ogunumu yemedim ve de
Akşama görüşürüz inşallah
Takımlar hayırlı uğurlu olsun işe gitmeden tsrtımı çekmiştim birazdan atıyorumaypare ackerman
M Meryem1306
menekse_kokusu
kackaloribu
Jasminium84
Pnrrr-12
Kinoalihatun
@Willemijn-
Deenniizz
Kırmızılı ekibim akşamı bekleyemedim hemen motive olmalıyız hafta sonu diye ipin ucunu kaçırmamalıyız suyumuzu bol bol içip sporumuz yapıyoruz akşam yemeğinden sonrada bişey yemiyoruz pazartesi günü bomba gibi gelip avantajı kapıyoruz anlaştık mı ben kaptanınız olarak size güveniyorum sizde kendinize güvenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?