- 12 Mart 2022
- 822
- 4.300
- 33
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avantajla olabilir dezavantajdaSenin yedi yarışmacın var benim altı![]()
Teşekkür ederim büyük kaptanım. Bu hafta sessiz sakin diyete alışırım diyordum. Saracim maviliği verince biraz tutuştum ama olsun.
Anladım canım sağlık olsun belki sonradan katılmak isteyen olur onu alırsınSenin yedi yarışmacın var benim altı![]()
Kırmızı kaptan hızını alamadıYeşil takımdan seçmeyecekmiyiz
Bende artık başlamalıyım diye düşündüm ve geldim canımTeşekkür ederim büyük kaptanım. Bu hafta sessiz sakin diyete alışırım diyordum. Saracim maviliği verince biraz tutuştum ama olsun.iyi oldu benim için.
Afiyet olsun canimGidem de bir kahvaltı hazırlayamseçmeler var diye aç bilac bekliyorum buralarda
Mutlu ,hareketli,az kalorili bir hafta sonu diliyorum![]()
Afiyet olsun tatlım.Gidem de bir kahvaltı hazırlayamseçmeler var diye aç bilac bekliyorum buralarda
Mutlu ,hareketli,az kalorili bir hafta sonu diliyorum![]()
Ne iyi ettin de geldin canım.Bende artık başlamalıyım diye düşündüm ve geldim canım
Sağol canım benim sende yeşil takım üyesi seç istersenNe iyi ettin de geldin canım.![]()
Valla miSağol canım benim sende yeşil takım üyesi seç istersen![]()
hoşgeldin canım
Dalga gecme kızValla mi![]()
Hoşbuldum canım sende hoşgeldin bu hafta kırmızı kaptan benim sende yeşil takımdasın düzenli menü yazacaksınhoşgeldin canım
birbimizi mi etiketlicez