• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ama Çok yakınsindir sen uzagi düşünme 😅ben hayatimda hic bu kilolari görmedim ilk defa 79 oldum insan algisi alisiyor simdi boyle yemege devam etsem 80 lere cikacam ve gözüm 7 li rskamlarda olacak ahh ahh ne yemiṣim gercekten. 9.Takimdan 57 ile mezun olurken kizlara dedimki 60 i gecersem kürekle kovalayin beni simdi 60 li kilolar cok zayif geliyor gözüme eger burda durmazsam yakinda ya keske 79 u görebilsem diyecem Hemdn vskit kaybetmeden baslsmak lazim :spor:
60 la kürekle kovalayacaktık sana tırmık çapan dalmak lazım şimdi:KK48: vericez inş can sağlığı olsun yeter ki bize 4 ay veriyorum:KK59:

Çok yakınsindir sen uzagi düşünme 😅ben hayatimda hic bu kilolari görmedim ilk defa 79 oldum insan algisi alisiyor simdi boyle yemege devam etsem 80 lere cikacam ve gözüm 7 li rskamlarda olacak ahh ahh ne yemiṣim gercekten. 9.Takimdan 57 ile mezun olurken kizlara dedimki 60 i gecersem kürekle kovalayin beni simdi 60 li kilolar cok zayif geliyor gözüme eger burda durmazsam yakinda ya keske 79 u görebilsem diyecem Hemdn vskit kaybetmeden baslsmak lazim :spor:
Aynen katılıyorum. O yüzden 6 Lara koşuyoruz beraber 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

Allahım azimle kilo vermek neden bu kadar zor..... sabır göstermek, kararlı olmak, iştaha karşı koymak, nefse yenilmemek ?????????
Evet eveeett neden bu kadar zor😵‍💫boşuna demiyorlar nefsi en iyi terbiye eden ibadet oruç diye insanin irade egitimi önce açlik ve istedigini yememekle başliyor😔

İyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir :110:) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşallah

İyi geceler bugünkü menüm
Sahur
bir kase çorba bir havuc
İftar
bir tabak karnıyarık(biraz fazla kaçmış olabilir :110:) bir kase çorba bir kase cacık bir dilim ekmek
Bir litre su
Spora henüz başlayamadı mi oruçtan ötürü ama başlayacağım inşallah
Allah kabul etsin .Menünüz fena degil aslinda sadece aksamki ekmek olmayabilirmis bir de karniyarik patlicani kizarttiysaniz fazladan kalori almis olursunuz

Allah kabul etsin .Menünüz fena degil aslinda sadece aksamki ekmek olmayabilirmis bir de karniyarik patlicani kizarttiysaniz fazladan kalori almis olursunuz
Evet ya aslında ekmek yemeyecektim... patlıcan lar da kızartılmışti :olamaz:neyse yarın telafi etmem gerekiyor...

Back
X