- 31 Temmuz 2020
- 20.353
- 60.234
- 548
Benim de haziran sonu hedefim 54 o zamaanStabil suan. Aldım sayilir ama çok değil. Yarın Tartılacagim. Mart sonu hedef 75 Nisan sonu 70 mayıs sonu 65 Haziran sonu 60 bozacağım. Nasılsın canım?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de haziran sonu hedefim 54 o zamaanStabil suan. Aldım sayilir ama çok değil. Yarın Tartılacagim. Mart sonu hedef 75 Nisan sonu 70 mayıs sonu 65 Haziran sonu 60 bozacağım. Nasılsın canım?
ayyyyy çok sevindimm seni gördüğümeCanım fulyam Allah razı olsun canım
Gerçekten çok zor günler anlar yaşandık Rabbim kimseye yaşatmasin deprem den beri dışardayiz hala evime giremedim başka başka yerlerde kalıyoruz.13 Mart'ta okullar başlayacak gireceğiz inşallah eve
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Canım çok duygulandım hatırlayıp endişelendigin için Rabbim razı olsun canımsın
Deneyeceğim canımFerro sanol kullandım gingo diye bir üst modeli var onu kullandım yıllarca çok fena yapıyor insanı ikisi de kesinlikle
Şuan ne yediğinden daha çok mideyi kucultelim düşüncem tabi kaloriye yine dikkat ile abla.
Bu yüzden ufak porsiyon 3 öğün şeklinde yapabilirsin bence sabah kahvaltısı öğle yoğurtlu kabak yada yoğurt meyve gibi akşam evde olandan küçük porsiyon
KuzummAfiyet olsun ablacım
Aynı cihaz mi emin değilim ama oğlumun okulundan bir hoca, diyetisyende o cihaz sebebiyle hastalandı.İltihapli romatizma mi ne dediler.Aslinda daha ileri yaşta çıkacak olanı yani vücutta var olanı ortaya çıkarmış.Bbı araştırmak lazım
Ah komşu olsak da ben diyet öğünleri getirsem sana
Yemişsin artık girene yapacak bir şey yok ama yatmadan yarım saat spor yapmazsan telafisi zor olabilirnabız hızlandıran bir spor hem yediğini biraz yakar hem de bir daha tövbe dedirtenilir
Karabatak orası ya![]()
Ben henüz deyilyarın herkes başlıyor mu?
Allah yardımcınız olsun canımMerhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
Allah yardımcınız olsun, iyi haberini aldım hamdolsun, evin ne durumda, oturulabilirmi. Çok sevindim seni gördüğümeCanım fulyam Allah razı olsun canım
Gerçekten çok zor günler anlar yaşandık Rabbim kimseye yaşatmasin deprem den beri dışardayiz hala evime giremedim başka başka yerlerde kalıyoruz.13 Mart'ta okullar başlayacak gireceğiz inşallah eve
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Canım çok duygulandım hatırlayıp endişelendigin için Rabbim razı olsun canımsın
Hayırlı geceler tatlımHayırlı geceler kızlar![]()
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.Tahininiz çıkarsa tekrar yazın,gideceginiz yerden birileri varsa destek oluruz,olurlar inşallahMerhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
Kuzumm
Getirmiş kadar oldun inan
Bugün rehabilitasyondan çıktım, yavaş yavaş toparlamalıyım![]()
Misafir durumumu bilip ona göre gelsin canım bi zahmetRabbim yar ve yardımcınız olsun.Tahininiz çıkarsa tekrar yazın,gideceginiz yerden birileri varsa destek oluruz,olurlar inşallah
Çok sevindim ablacım ama misafir noktasında dikkat et, hatta edemiyorsan şey mi desen acaba"Dr iki üç ay misafir alma,kalabalığa girme "dedi kusura bakmayın,Haziran'da gelin![]()
Yaa nasıl minnaktir şimdi onlarMisafir durumumu bilip ona göre gelsin canım bi zahmet
En önemlisi benim pisi yavruladı, bebeğin birini ben besliyorum, her iki saatte bir,böyleyim şu an
Hayırlı Cumalar kızlar![]()
Hayırli cumalarGünaydıın hayırlı cumalar![]()