Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşbuldum teşekkür ederim yarışmalar başlasın inşallah verecegimden eminim.beraber vereceğiz...

Hosgeldin cuma yarismalarindan sonra burda devam ettik ama deprem nedeniyle kisa bir ara verdik yeniden toparlanmaya çalışıyoruz sende menu ve sporlarini paylasmaya basla birlikte hedefine ulaşırız inşallah
Tamamdır kaptan ben bugünden itibaren başlıyorum o hâlde... hoşbuldum çok teşekkür ederim

Canım hoş geldin, ben de diyetisyenlere gittim ama buranın motivasyonu başka yani...inşallah vereceğiz kiloları depremden dolayı biraz pasif burası da yavaş yavas canlaniyor
Hoşbuldum diyetisyen andulasyon bölgesel incelme vs bir ton pişmanlık en etkili yöntem diyet artı spor ve kk zayıflama yarışmasi

Af ile okula geri döndüm.okul yaşadığım şehirde değil.Aslında kendi üniversitemi okumak istemiştim.yatay geçiş yapamadım.guz dönemi ders ve sınavlara giremedim orada 3. Sınıfım.deprem yüzünden online olunca gecebildigim kadar geçmek istedim.icimde yara kendi okulum.acikogretim çocuk gelişimine yatay geçiş yapamayınca ikinci üniversite diye başlamıştım.ilk dönem başarılı oldum.simdi üstten ders alacağım inşallah. iş konusuna gelince derslerden yeter diyorum bunalıyorum çok hevesli başladım.Basarisiz olmak istemiyorum.Bu sefer de hem evişleri hem dersler hem çocukların dersleri bunalmaya başladım.Gidip bir iş bulup çalış ne uğraşıyorsun diyorum kendime.kafam çok karışık

Hoşbuldum canlarım.iyiyim şükür.sizler nasılsınız?
Bende iyiyim canim sagolasin
yaa evet ne güzel kilolar verdil burasida cok iyi geldi tam veriyoduk ki son olaylarla bi duraklama oldu ama insallah devam ederiz yine Allah izin verirse kilo vermek icin motivasyon sart gercekten ya
Hayirlisi olsun canim baya yogunsun
Yaa öyle deme piskolojik olark kendini iyi hissediyor insan bende hep esim evdeyken kendmi dha güvende hissediyorm
Allah yardimciniz olsun cnm
Başlayalim kaptanim
yaa cok sevindm, yaza az kaldi 6lari görmem gerek

Hoş Sefa geldin canım inşallah eski motivasyonunu sağlarsın biz de üç gün oldu başladık kızkardeşimle iyi gidiyor şimdilik

İnşallah canım.baslamana sevindim.umarim tekrar istediğimiz kilolara ineceğiz
Melek yüksek enerjiye hepimizin ihtiyacı var motivasyona ve kararliliga da o yuzden bu cumadan itibaren birbirimizle hem yarisalim hem birbirimizi dürtükleyelim

Allah yardımcın olsun canım

Nasılsın canım
Hamdolsun daha iyiyim canım. Kayinim gile geldim 4 gün oldu. Burda sarsıntı az hissediliyor. Biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim.

İki güne eve geçeceğim çadır sipariş verdim, orda kalicam inşallah.

Sen nasılsın canim

Başinizda bir çatı olmasina çok sevindim müstskil mi kaynının evi

Çok şükür canım
İnşallah daha rahat edersin çadırda
İyiyim canım hava güzeldi burda yine :) annemle gezdik

Melek yüksek enerjiye hepimizin ihtiyacı var motivasyona ve kararliliga da o yuzden bu cumadan itibaren birbirimizle hem yarisalim hem birbirimizi dürtükleyelim
Çok iyi olur leylak kokulum.Yarın itibariyle ketojenik diyete başlıyorum inşallah
Zipzip- kaptanım cumadan itibaren ikili yarışlarda yapalım mı? Bana Fit mutlu anne yi verin buralardaysa ezeli ve ebedi rakibim
Bir de tam olarak kurallar nasıl?
Spor puanı Spor yarışı?
Yürüyüş kaç adım olmalı?
Kimleri etiketliyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…