- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Hoşbuldum teşekkür ederim yarışmalar başlasın inşallah verecegimden eminim.beraber vereceğiz...Hoşgeldiniz bende çok diyetisyenlere gittim buradaki motivasyonu bulamadim.Depremden sonra toparlayamadik herkes psikolojik olarak dagildi haliyle ṣimdi yavas yavas basladik menu yazan arkadaslar spor yapanlar var ama yariṣma takimlar vb organizasyonlar henüz başlamadi.Umarim aradiginiz motivasyonu ve başlangici burda bulursunuz hep birlikte başaririz inşaallah .benimde 20 kilo fazlam var
Tamamdır kaptanHosgeldin cuma yarismalarindan sonra burda devam ettik ama deprem nedeniyle kisa bir ara verdik yeniden toparlanmaya çalışıyoruz sende menu ve sporlarini paylasmaya basla birlikte hedefine ulaşırız inşallah
Çok teşekkür ederim hoşbuldukMerhabs hosgeldin insallah aradign movstsyonu burda bulursun ve güzel kilolar verirsin canim gercekten diyetiysenlerden daha iyi biyeryarismalar bi baslasin insallah tekrar
Başlayalim kaptanimZipzip- cuma başlıyoruz di mi?
Hoşbuldum diyetisyen andulasyon bölgesel incelme vs bir ton pişmanlık en etkili yöntem diyet artı spor ve kk zayıflama yarışmasiCanım hoş geldin, ben de diyetisyenlere gittim ama buranın motivasyonu başka yani...inşallah vereceğiz kiloları depremden dolayı biraz pasif burası da yavaş yavas canlaniyor
Andulasyon ben de düşündüm ya, yaptırsam mi diye? Siz fayda gördünüz muHoşbuldum diyetisyen andulasyon bölgesel incelme vs bir ton pişmanlık en etkili yöntem diyet artı spor ve kk zayıflama yarışmasi
Poldelyam cuma biyopsim var.bu hafta kosturmacali inşallah cuma sabah tartılmayı unutmazsam başlarım.Cuma başlıyoruz gelecek misin canım?
Af ile okula geri döndüm.okul yaşadığım şehirde değil.Aslında kendi üniversitemi okumak istemiştim.yatay geçiş yapamadım.guz dönemi ders ve sınavlara giremedim orada 3. Sınıfım.deprem yüzünden online olunca gecebildigim kadar geçmek istedim.icimde yara kendi okulum.acikogretim çocuk gelişimine yatay geçiş yapamayınca ikinci üniversite diye başlamıştım.ilk dönem başarılı oldum.simdi üstten ders alacağım inşallah. iş konusuna gelince derslerden yeter diyorum bunalıyorum çok hevesli başladım.Basarisiz olmak istemiyorum.Bu sefer de hem evişleri hem dersler hem çocukların dersleri bunalmaya başladım.Gidip bir iş bulup çalış ne uğraşıyorsun diyorum kendime.kafam çok karışıkOo gözün aydın geçmişler olsun
Canım senin mesleğin ne her an çalışabilirim dedin ya
İki okul mu okuyorsun mesleğinin üstüne?
İnşallah kendine sağlığına en uygun beslenmeyi bulursun canım
CanımsınGecmis olsun canim depremi görünce aklima sen geldin
Biz de Seni özlüyoruz tatlım
İnşallah canım.Poldelyam cuma biyopsim var.bu hafta kosturmacali inşallah cuma sabah tartılmayı unutmazsam başlarım.
Bende iyiyim canim sagolasinHoşbuldum canlarım.iyiyim şükür.sizler nasılsınız?
Merhaba kızlar.
Kendimi tanıtayım.Ev hanımıyım.iki oğlum var.pandemi döneminde yarışlardaUcanSupurge nin sopası @Ucmelekannesi nin ekmek yok yemini ve adım yarışları, Fit mutlu anne yle inatlasarak @Jasminium84 Pnrrr-12 Beyaz leylak mis kokulumun destekleriyle 96 kilodan 73 kiloya inmistim.Elimde olmayan sebeplerle buralardan uzak kaldım ve kilo aldım.şuan 86 kiloyum.Simdi hep beraber kilo vermeye geldim.
Hayirlisi olsun canim baya yogunsuniyiyim sagolun. hani yatay geciş yaptıramadığım için gidemediğim okulum vardı ya .zoomdan derslere basladılar. salı persembe cuma sabah 10 . aksam 6 derslerim var.dersi işleyip bir de soru soruyor hocalar.istanbul üniversitesi cocuk gelişiminden de bu seneden 4 üstten 4 dersim vararalarda ev işi ne yapabilirsem artık. iyi haber.yemek yemeye tıkınmaya cok zaman yok.cumaya biyopsi var. drun aldıgı kanlardada pozitif cıktı.çölyak olduğum kesin gibi.dua edin bana.
not:tüm dersleri bırakıp heran bir işe girebilirim bu yastan sonra zor.kamerayı aç diyecek hocalar diye korkuyorum.dün ki hocam benden küçük
Yaa öyle deme piskolojik olark kendini iyi hissediyor insan bende hep esim evdeyken kendmi dha güvende hissediyormMerhaba dün Kayseri'de ard arda deprem oldu. Biz ailecek disardaydik hissetmedik ama hissedenler çok korkmuş. 460 dan fazla bina ağır hasarlı olarak tespit edilmiş Kayseri geneli.
Yanlizliktan korkuyorum sadece eşim nobetli çalışıyor o olmayınca zor oluyor. Sanki duvarları tutacak
Başlayalim kaptanim
Hoş Sefa geldin canım inşallah eski motivasyonunu sağlarsın biz de üç gün oldu başladık kızkardeşimle iyi gidiyor şimdilikMerhaba kızlar.
Kendimi tanıtayım.Ev hanımıyım.iki oğlum var.pandemi döneminde yarışlardaUcanSupurge nin sopası @Ucmelekannesi nin ekmek yok yemini ve adım yarışları, Fit mutlu anne yle inatlasarak @Jasminium84 Pnrrr-12 Beyaz leylak mis kokulumun destekleriyle 96 kilodan 73 kiloya inmistim.Elimde olmayan sebeplerle buralardan uzak kaldım ve kilo aldım.şuan 86 kiloyum.Simdi hep beraber kilo vermeye geldim.
İnşallah canım.baslamana sevindim.umarim tekrar istediğimiz kilolara ineceğizHoş Sefa geldin canım inşallah eski motivasyonunu sağlarsın biz de üç gün oldu başladık kızkardeşimle iyi gidiyor şimdilik
Andulasyon nedir ilk defa duydumAndulasyon ben de düşündüm ya, yaptırsam mi diye? Siz fayda gördünüz mu
Melek yüksek enerjiye hepimizin ihtiyacı var motivasyona ve kararliliga da o yuzden bu cumadan itibaren birbirimizle hem yarisalim hem birbirimizi dürtükleyelimİnşallah canım.baslamana sevindim.umarim tekrar istediğimiz kilolara ineceğiz
Allah yardımcın olsun canımMerhaba dün Kayseri'de ard arda deprem oldu. Biz ailecek disardaydik hissetmedik ama hissedenler çok korkmuş. 460 dan fazla bina ağır hasarlı olarak tespit edilmiş Kayseri geneli.
Yanlizliktan korkuyorum sadece eşim nobetli çalışıyor o olmayınca zor oluyor. Sanki duvarları tutacak
Hamdolsun daha iyiyim canım. Kayinim gile geldim 4 gün oldu. Burda sarsıntı az hissediliyor. Biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim.Nasılsın canım
Başinizda bir çatı olmasina çok sevindim müstskil mi kaynının eviHamdolsun daha iyiyim canım. Kayinim gile geldim 4 gün oldu. Burda sarsıntı az hissediliyor. Biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim.
İki güne eve geçeceğim çadır sipariş verdim, orda kalicam inşallah.
Sen nasılsın canim
Çok şükür canımHamdolsun daha iyiyim canım. Kayinim gile geldim 4 gün oldu. Burda sarsıntı az hissediliyor. Biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim.
İki güne eve geçeceğim çadır sipariş verdim, orda kalicam inşallah.
Sen nasılsın canim
Çok iyi olur leylak kokulum.Yarın itibariyle ketojenik diyete başlıyorum inşallahMelek yüksek enerjiye hepimizin ihtiyacı var motivasyona ve kararliliga da o yuzden bu cumadan itibaren birbirimizle hem yarisalim hem birbirimizi dürtükleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?