• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir tabak makarna yedim.ekmege ekmek ekledim.21 gün yapacağım karşıma çıktı.tam keto değil olduğu kadar
Screenshot_2023-03-01-20-06-16.webp

İnstada takip ettiğim sayfa ben varım dedim.nefesim yetmiyor artık.zayiflamak şart artık

Bir tabak makarna yedim.ekmege ekmek ekledim.21 gün yapacağım karşıma çıktı.tam keto değil olduğu kadarEki Görüntüle 3212105
İnstada takip ettiğim sayfa ben varım dedim.nefesim yetmiyor artık.zayiflamak şart artık
Esra'nın dediği ekmek yok makarna yok patates yok kızartma yok şeker yok.spor olmadan yatmakta yok

Çok iyi olur leylak kokulum.Yarın itibariyle ketojenik diyete başlıyorum inşallah 😍
Zipzip- Zipzip- kaptanım cumadan itibaren ikili yarışlarda yapalım mı? Bana @Fit mutlu anne yi verin buralardaysa ezeli ve ebedi rakibim😍
Bir de tam olarak kurallar nasıl?
Spor puanı Spor yarışı?
Yürüyüş kaç adım olmalı?
Kimleri etiketliyoruz?
Ikili yarislari uzun zamandir yapmiyoruz ama isteyen olursa yine yapabiliriz
Cumartesi,pazar,pazartesi, sali ve çarşamba günleri 6000 adim atiyoruz
Normalde Cordelia Cordelia hesapliyordu ama spor puani hesaplamak yorucu belki puansiz olarak ilerleyebiliriz

Ikili yarislari uzun zamandir yapmiyoruz ama isteyen olursa yine yapabiliriz
Cumartesi,pazar,pazartesi, sali ve çarşamba günleri 6000 adim atiyoruz
Normalde Cordelia Cordelia hesapliyordu ama spor puani hesaplamak yorucu belki puansiz olarak ilerleyebiliriz
Yakında cordelia olacağım. Polyanna olmak ruhumda, nick olarak yakışmadı 🤣

Bir tabak makarna yedim.ekmege ekmek ekledim.21 gün yapacağım karşıma çıktı.tam keto değil olduğu kadarEki Görüntüle 3212105
E Elif Tolga var takimda yaklaṣik 2 ay şekersiz beslendi emin degilim ama meyve bile yemedi 2 ayda 15 kilo verdi melek .Ona sorabilirsin şekersiz keto beslenmeyi (keto konudunda emin degilim)

Canım ben de başlarda çok zorlanmistim ama if yapınca daha iradeli oluyorsun.Hele bizi bitiren akşam yemeleri malum.İfte ben saati öne çekip(4) gece açlığı yapıyorum çok iyi oldu.
gece açlığı çok iyi ama hipo izin vermez bana. kan şekerim düşüyor. yoksa çok iyi olurdu canım. aslında karboyu azaltsam ve şu iştahım kesilse veririm.
Geçmiş olsun ne alerjisi canım?
saman nezlesi var. ayrıca burnum, gözlerim ve damağım deli gibi kaşınıyor. hele de gözler 🤦‍♀️ ilaç biraz baskıladı.

gece açlığı çok iyi ama hipo izin vermez bana. kan şekerim düşüyor. yoksa çok iyi olurdu canım. aslında karboyu azaltsam ve şu iştahım kesilse veririm.

saman nezlesi var. ayrıca burnum, gözlerim ve damağım deli gibi kaşınıyor. hele de gözler 🤦‍♀️ ilaç biraz baskıladı.
Gecmis olsun canim ❤

Dizlerin ne kadar rahatlamıştı değil mi canım yine yapacağına eminim 👍🏼

İyi geceler herkese cuma zayıflama yarışmasında daha önce çok kilolar verdim.kactir bakıyorum bittigini öğrendiğimde çok büyük hayalkırıklığı olmuştu.inanin diyetisyenlere onca para döktüm burada aldığım motivasyon ve verimi alamadım.simdi burayı görünce çok sevindim.uzun bir mesaj olacak ama ben de katılmak istiyorum.kabul ederseniz.Biraz kendimden bahsedeyim 35 yaşında üç çocuklu okulöncesi öğretmeni bir anneyim .boyum 171 kilom ne yazık ki 92 evet şaka gibi ama gerçek daha yeni fakina varıyorum nasıl bu kadar kilo aldim şaşkınım.üç doğumuna da 90 la girmiş biri olarak kendimi bu bedenle kabul edemiyorum.bu kadar kilo almamdaki sebepleri saymam gerekirse şehir değişikliği,eşimle problemlerim, gurbet,üç çocuklu sınırlı ve asosyal bir hayat ve stresle baş etme yönteminin yemek yeme olması.tabi bir de mecburi ücretsiz izinde olmam vs vs. ....
Cuma yarışmalarındaki gibi bir sistem var anladığım kadarıyla...her gün Spor ve yemek listesi paylaşmak ve cuma, pazartesi tartı günleri.
Buraya katılmayı çok istemekle beraber sohbette aktif olmayacağımi ve başkalarının diyet listelerini kontrol edip yorum yapamayacağımı baştan belirtmek isterim.çunku dokuz yaşında bir hiperaktivitesi olan bir oğlum 3.5 yaşında ve 1.5 yaşlarındaki kizlarimdan dolayı çok uzun süre forumda vakit gecirme imkanım Yok maalesef beni bu şekilde hoşgörünuzle kabul edebilirseniz çok sevinirim.yemek listesi spor ve tarti günleri vs paylaşma konusunda titiz davranmakla birlikte onlari bile gece çocuklar uyuduktan sonra paylasabilirim.bu arada yazmayı unutmuşum hedefim 72 yani verilecek 20 kilom var
Kabul ederseniz ben yarından itibaren başlamak isterim şimdiden teşekkür ederim
Hoş geldiniz 🌷🌷🌷
Merhaba kızlar.
Kendimi tanıtayım.Ev hanımıyım.iki oğlum var.pandemi döneminde yarışlarda UcanSupurge UcanSupurge nin sopası @Ucmelekannesi nin ekmek yok yemini ve adım yarışları, @Fit mutlu anne yle inatlasarak @Jasminium84 @Pnrrr-12 Beyaz leylak Beyaz leylak mis kokulumun destekleriyle 96 kilodan 73 kiloya inmistim.Elimde olmayan sebeplerle buralardan uzak kaldım ve kilo aldım.şuan 86 kiloyum.Simdi hep beraber kilo vermeye geldim.
Hoş geldiniz🌷🌷
Evet yaa cordelia daha güzel 💕
Bende nik degistirmek istiyorum zipziptan sıkıldım hic bana göre değil 🤣🤣
Cordelia gibi zıpzıp üzerine yapıştı bence değiştirsen de hep zıpzıp deriz sanki😅🤭

Anladım canım, kefir ya da ayran içersen olur mu?
İyi geceler Bebekler💛🤍❤️
İyi geceler canım🌷🤗

Back