- 18 Mart 2018
- 30.752
- 122.302
- 598
- 35
Oy canım benim, Rabbim yardımcınız olsunHamdolsun daha iyiyim canım. Kayinim gile geldim 4 gün oldu. Burda sarsıntı az hissediliyor. Biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim.
İki güne eve geçeceğim çadır sipariş verdim, orda kalicam inşallah.
Sen nasılsın canim
Hoşgeldiniz.Hoşbuldum teşekkür ederim yarışmalar başlasın inşallah verecegimden eminim.beraber vereceğiz...
İştah bendede çok açıkgece açlığı çok iyi ama hipo izin vermez bana. kan şekerim düşüyor. yoksa çok iyi olurdu canım. aslında karboyu azaltsam ve şu iştahım kesilse veririm.
saman nezlesi var. ayrıca burnum, gözlerim ve damağım deli gibi kaşınıyor. hele de gözlerilaç biraz baskıladı.
@Breeze96 keto beslenmedim 40 gun meyve dahil olmak üzere şekerli gıda tüketmedim ama ben bunu biraz kendime uyarladim pilav patates gibi şeker bulunan besinlerden yedim diyet beslenme sağlıkli yaşam adına ne dersek ister Karatay ister Dukan ister if ister keto diyeti yapalım farketmez bence kendi beslenme düzeninize göre mutlaka uyarlamak gerekiyor sonra sıkılıyor bikiyor yada olmuyor diyip bırakıyoruz bu benim fikrim sürdürülebilir olması çok önemli bence ilk diyetiniz değilmiş bundan dolayı vücudunuzu tanıyor ne size yarar ne size zarar verir biliyorsunuzdur yine de sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım.E Elif Tolga var takimda yaklaṣik 2 ay şekersiz beslendi emin degilim ama meyve bile yemedi 2 ayda 15 kilo verdi melek .Ona sorabilirsin şekersiz keto beslenmeyi (keto konudunda emin degilim)
Abla önce mideyi kucultelimİştah bendede çok açık
Eve çıkınca bi düzen oluşturmam lazım, nasıl yapacaksam
Allah şifa versin
Sağol canımBaşinizda bir çatı olmasina çok sevindim müstskil mi kaynının evi
Çok şükür canım
İnşallah daha rahat edersin çadırda
İyiyim canım hava güzeldi burda yine :) annemle gezdik
Amin canım benim cümlemizinOy canım benim, Rabbim yardımcınız olsun
BEnde burdayim medine66:)@Goklerce mi unutmuşum
Motivasyon artiyor yavaṣ yavaṣ hareketlendi buralarMisafirlerim vardi
Oglum hic durmadi dislerden galiba
gElip okudum ama mptivasyonda olmayinca yazamadim hic
İnşallah canımDizlerin ne kadar rahatlamıştı değil mi canım yine yapacağına eminim
Canim benim sen hep iyi olgünaydın kızlar
sizi böyle gördükçe bana öyle iyi geliyor ki, iyileştiriyorsunuz resmen beni
buraların canlanmasına çok seviniyorum, Bahar da geliyor inşallah, Allahım ruhumuzda da çiçekler açtırsın
canımmm, hepimiz iyi olalım inşallahCanim benim sen hep iyi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?