Hayırlı sabahlar ❤Hayırlı sabahlar
Amin kuzumAz kalmis gezegenim insallah tamamen sağlığına kavuşursun
Gece burdaymis ama en son 1 hafta önce yazmis merak ettim bende
Ben çok merak etmedim gayet iyi bence.Gece burdaymis ama en son 1 hafta önce yazmis merak ettim bende
Haklısın canım ama bilmiyorum . İns tutarım bı ucundan bendeBen de öyle ama biryerden başlamalıyız Haticem yaz geldi
iyi olmaya çalışıyorum canım sağol :)Hoşbuldum canlarım.iyiyim şükür.sizler nasılsınız?
Gece burdaymis ama en son 1 hafta önce yazmis merak ettim bende
iyiyim sagolun. hani yatay geciş yaptıramadığım için gidemediğim okulum vardı ya .zoomdan derslere basladılar. salı persembe cuma sabah 10 . aksam 6 derslerim var.dersi işleyip bir de soru soruyor hocalar.istanbul üniversitesi cocuk gelişiminden de bu seneden 4 üstten 4 dersim varBen çok merak etmedim gayet iyi bence.
Kolay gelsin canim yogun bir sürecin içerisine girmişsiniyiyim sagolun. hani yatay geciş yaptıramadığım için gidemediğim okulum vardı ya .zoomdan derslere basladılar. salı persembe cuma sabah 10 . aksam 6 derslerim var.dersi işleyip bir de soru soruyor hocalar.istanbul üniversitesi cocuk gelişiminden de bu seneden 4 üstten 4 dersim vararalarda ev işi ne yapabilirsem artık. iyi haber.yemek yemeye tıkınmaya cok zaman yok.cumaya biyopsi var. drun aldıgı kanlardada pozitif cıktı.çölyak olduğum kesin gibi.dua edin bana.
not:tüm dersleri bırakıp heran bir işe girebilirim bu yastan sonra zor.kamerayı aç diyecek hocalar diye korkuyorum.dün ki hocam benden küçük
inşallahKolay gelsin canim yogun bir sürecin içerisine girmişsin
Tekrardan gecmis olsun insallah sonuçların temiz çıkar
Cuma başlıyoruz gelecek misin canım?iyiyim sagolun. hani yatay geciş yaptıramadığım için gidemediğim okulum vardı ya .zoomdan derslere basladılar. salı persembe cuma sabah 10 . aksam 6 derslerim var.dersi işleyip bir de soru soruyor hocalar.istanbul üniversitesi cocuk gelişiminden de bu seneden 4 üstten 4 dersim vararalarda ev işi ne yapabilirsem artık. iyi haber.yemek yemeye tıkınmaya cok zaman yok.cumaya biyopsi var. drun aldıgı kanlardada pozitif cıktı.çölyak olduğum kesin gibi.dua edin bana.
not:tüm dersleri bırakıp heran bir işe girebilirim bu yastan sonra zor.kamerayı aç diyecek hocalar diye korkuyorum.dün ki hocam benden küçük
Tanıştığımıza memnun oldum.Merhaba kızlar.
Kendimi tanıtayım.Ev hanımıyım.iki oğlum var.pandemi döneminde yarışlarda @UcanSupurge nin sopasıUcmelekannesi nin ekmek yok yemini ve adım yarışları, @Fit mutlu anne yle inatlasarak Jasminium84 @Pnrrr-12 @Beyaz leylak mis kokulumun destekleriyle 96 kilodan 73 kiloya inmistim.Elimde olmayan sebeplerle buralardan uzak kaldım ve kilo aldım.şuan 86 kiloyum.Simdi hep beraber kilo vermeye geldim.
Oo gözün aydın geçmişler olsunAleyküm selam
Hamdolsun iyiyim, gün sayıyordum artık saat saymaya başlıyorum, 24 saat sonra çıkacağım inşallah
Sen nasılsın, moralin düzeldimi ?
Canım senin mesleğin ne her an çalışabilirim dedin yaiyiyim sagolun. hani yatay geciş yaptıramadığım için gidemediğim okulum vardı ya .zoomdan derslere basladılar. salı persembe cuma sabah 10 . aksam 6 derslerim var.dersi işleyip bir de soru soruyor hocalar.istanbul üniversitesi cocuk gelişiminden de bu seneden 4 üstten 4 dersim vararalarda ev işi ne yapabilirsem artık. iyi haber.yemek yemeye tıkınmaya cok zaman yok.cumaya biyopsi var. drun aldıgı kanlardada pozitif cıktı.çölyak olduğum kesin gibi.dua edin bana.
Gecmis olsun canim depremi görünce aklima sen geldinMerhaba dün Kayseri'de ard arda deprem oldu. Biz ailecek disardaydik hissetmedik ama hissedenler çok korkmuş. 460 dan fazla bina ağır hasarlı olarak tespit edilmiş Kayseri geneli.
Yanlizliktan korkuyorum sadece eşim nobetli çalışıyor o olmayınca zor oluyor. Sanki duvarları tutacak
Çok toparlayamadim. Ama iyi olacağım.sagol tatlım.Aleyküm selam
Hamdolsun iyiyim, gün sayıyordum artık saat saymaya başlıyorum, 24 saat sonra çıkacağım inşallah
Sen nasılsın, moralin düzeldimi ?
Biz de Seni özlüyoruz tatlımGelmedigim günler boşluk oluyor sanki özlüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?