Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gece burdaymis ama en son 1 hafta önce yazmis merak ettim bende

Ben çok merak etmedim gayet iyi bence.
iyiyim sagolun. hani yatay geciş yaptıramadığım için gidemediğim okulum vardı ya .zoomdan derslere basladılar. salı persembe cuma sabah 10 . aksam 6 derslerim var.dersi işleyip bir de soru soruyor hocalar.istanbul üniversitesi cocuk gelişiminden de bu seneden 4 üstten 4 dersim vararalarda ev işi ne yapabilirsem artık. iyi haber.yemek yemeye tıkınmaya cok zaman yok.cumaya biyopsi var. drun aldıgı kanlardada pozitif cıktı.çölyak olduğum kesin gibi.dua edin bana.
not:tüm dersleri bırakıp heran bir işe girebilirim bu yastan sonra zor.kamerayı aç diyecek hocalar diye korkuyorum.dün ki hocam benden küçük

Kolay gelsin canim yogun bir sürecin içerisine girmişsin
Tekrardan gecmis olsun insallah sonuçların temiz çıkar

Cuma başlıyoruz gelecek misin canım?

Tanıştığımıza memnun oldum.

Merhaba dün Kayseri'de ard arda deprem oldu. Biz ailecek disardaydik hissetmedik ama hissedenler çok korkmuş. 460 dan fazla bina ağır hasarlı olarak tespit edilmiş Kayseri geneli.
Yanlizliktan korkuyorum sadece eşim nobetli çalışıyor o olmayınca zor oluyor. Sanki duvarları tutacak

Aleyküm selam
Hamdolsun iyiyim, gün sayıyordum artık saat saymaya başlıyorum, 24 saat sonra çıkacağım inşallah
Sen nasılsın, moralin düzeldimi ?
Oo gözün aydın geçmişler olsun

Canım senin mesleğin ne her an çalışabilirim dedin ya
İki okul mu okuyorsun mesleğinin üstüne?
İnşallah kendine sağlığına en uygun beslenmeyi bulursun canım

Gecmis olsun canim depremi görünce aklima sen geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…