Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin canim

Hoşgeldin canım nasılsın?

Kız hoş geldin, nerelerdeydin sen

Canım hoş geldin, ben de diyetisyenlere gittim ama buranın motivasyonu başka yani...inşallah vereceğiz kiloları depremden dolayı biraz pasif burası da yavaş yavas canlaniyor

Hosgeldin nasilsin iyimisin

Merhabs hosgeldin insallah aradign movstsyonu burda bulursun ve güzel kilolar verirsin canim gercekten diyetiysenlerden daha iyi biyer yarismalar bi baslasin insallah tekrar
Hoşbuldum canlarım.iyiyim şükür.sizler nasılsınız?

Merhaba kızlar.
Kendimi tanıtayım.Ev hanımıyım.iki oğlum var.pandemi döneminde yarışlarda UcanSupurge nin sopası Ucmelekannesi nin ekmek yok yemini ve adım yarışları, Fit mutlu anne yle inatlasarak Jasminium84 Pnrrr-12 Beyaz leylak mis kokulumun destekleriyle 96 kilodan 73 kiloya inmistim.Elimde olmayan sebeplerle buralardan uzak kaldım ve kilo aldım.şuan 86 kiloyum.Simdi hep beraber kilo vermeye geldim.

Günaydın canım. Hoşgeldin özledim bende o azimli olduğumuz zamanları.
İns herşey yolundadir

Çok güzel bir azimle zayifladik canım, inşallah tekrar o Azime kavuşup vereceğiz kiloları

Dönem dönem bende aynısını yaşıyorum canım, yalnız deyilsin ki ben 23 gün açlık yapmış, aç kalmaktan asla korkmayan biri nefsime çoğu zaman hakim olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…