ayyy kuzum çok geçmiş olsun. aman dikkat etAkşam işten gelince lavaboya yıkayayım dedim tam eğildim yerden bişey alacam kapının koluna gözümü çarptım aklım çıktı resmen gözüm şişti morardı görünmez kazası desem ne desem bilemedim
bal yerine insülini çok fırlatmayacak seçenekler olsun canım elinin altında. şeker düşmesi çok fena yapıyor.Benimde şekerim oynadı canım dün gece içimde baygınlık hissiyle uyandım içim çekildi resmen bi tatlı kaşığı bal yedim şu içtim elimi yüzümü soğuk suyla yıkadım da sonra rahatladım uyudum niye böyle oldu anlamadım ama çok korkuttu beni
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin anneannene
ben de şaşırdım çok. sen en son 84-86 falandın değil mi?
Amin kuzumAllah şifa versin
Allah kabul etsin canım.
büşracım hepimiz alt üst olduk. sen üstüne ayrıca bir stres yaşamışsın. dua edeceğiz çıkacağız bu günlerden Allahın izniyle
burcum senin bu aralar beni benden alıyoreafiyet olsun
inan ben de zorluyorum kendimi. yorgunum çok yorgunum hem de.... ama ayağa kalkmak zorundayız
Harika27 Şubat 2023
sabah 11.30
1/2 kurukayısı ve 1 kuru incir
12.15
1 yumurta, 2 kk peynir, 6-7 zeytin, 1 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 simit
ara 15.00-16.00
1 grissini+ 1 tk peynir
az kuru meyveli kuruyemişli tarçınlı 3 yk yoğurt
2 kare bitter
akşam 19.00
etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu yarma çorbası,1 dilim
ekşimaya siyez ekmeği, salata, 1 hurma
yatana kadar 1,5 lt su
Olsun cnm üzülme aramızdasın
A aa cnm nazar mı var neAkşam işten gelince lavaboya yıkayayım dedim tam eğildim yerden bişey alacam kapının koluna gözümü çarptım aklım çıktı resmen gözüm şişti morardı görünmez kazası desem ne desem bilemedim
Müthiş beybisabah tartılmayı unutmuşum. akşam üzeri eve gelince tartıldım 89.7 çıktım.
cuma 90.2
bugün 89.7
Hissettin mi canımburada deprem oldu 4.7
aralar yine halay çekiyor27 şubat menüm ~1.500 kalori
Sahur: ara karışık kuruyemiş kuru meyve
öğün 2 orta dilim tb ekmeği,birine zeytinli kekikli sürme peynir birine 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 tk tatlandırıcılı reçel, çiğ balkabağı salatalık , 2 zeytin, yarım dilim beyaz peynir ,1 yumurta ,limonlu yeşil çay
İftar
ara toplam 33 gr sarelle gofret, sade türk kahvesi, 1 kuru kayısı , algida classics kakao dondurma ,naneli limonlu kiraz saplı yeşil çay
Öğün 5 dilim ekmek @Willemijn-
, yarım prs balık çorbası ve yanım prs çupra ızgara
Zeytinyağlı salata ~10 gr tahin helvası
2 lt su
6000 adım, 20 dk egzersiz
evet hissettim canım. 4.2 diye yazdı şimdi kandillideHissettin mi canım
Ama korkmayasın bu büyüklüktekiler , 2ler, 3 ler vs tüm ülkede oluyor ve sürekli
aralar yine halay çekiyor
56.8i görmüştüm geçen sene. Harikayim gerçekten bana alkış69 kilo olmuşum
Harikasın canımsabah tartılmayı unutmuşum. akşam üzeri eve gelince tartıldım 89.7 çıktım.
cuma 90.2
bugün 89.7
O civarlardaydım canım ama maalesef çok hızlı kilo alıyorum biliyorsun troit hastasıyım insülin direnci var offf ooofffbal yerine insülini çok fırlatmayacak seçenekler olsun canım elinin altında. şeker düşmesi çok fena yapıyor.
ben de şaşırdım çok. sen en son 84-86 falandın değil mi?
Teşekkür ederim canım hala çok acıyorayyy kuzum çok geçmiş olsun. aman dikkat et
Nazar mı diye bende düşündüm çünkü bugün iş yerinde dosyalama için aldığım kağıt bir anda sol gözüme çarptı anında kızardı sulandı akşamda sağ gözüm şişti tövbe tövbeHarika
Olsun cnm üzülme aramızdasın
A aa cnm nazar mı var nedr a gitcnm bnm göz bu
Müthiş beybi
Canım yeneceksin illa kiO civarlardaydım canım ama maalesef çok hızlı kilo alıyorum biliyorsun troit hastasıyım insülin direnci var offf ooofff
Canım göz doktoru rapor verebilir mi ihmal etme cnm görün yarınNazar mı diye bende düşündüm çünkü bugün iş yerinde dosyalama için aldığım kağıt bir anda sol gözüme çarptı anında kızardı sulandı akşamda sağ gözüm şişti tövbe tövbe
başlayalım yavaştan tatlım. bu böyle olmayacak. akşam üzeri eve gelirken bir yerlerden yemek koktu burnuma. tavuklu pilav istedi canım. aklımız hep yemekteO civarlardaydım canım ama maalesef çok hızlı kilo alıyorum biliyorsun troit hastasıyım insülin direnci var offf ooofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?