Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

ayyy kuzum çok geçmiş olsun. aman dikkat et

bal yerine insülini çok fırlatmayacak seçenekler olsun canım elinin altında. şeker düşmesi çok fena yapıyor.
Bugün tartıldım 99 kiloyum çok üzgünüm

@Zipzip- @Poldelya
ben de şaşırdım çok. sen en son 84-86 falandın değil mi?

Amin kuzum balıkla iftar yaptım

Hehe bugünkü menü güzel merak etmeyani normal kalori canım

Harika

Bugün tartıldım 99 kiloyum çok üzgünüm

@Zipzip- @Poldelya
Olsun cnm üzülme aramızdasın

A aa cnm nazar mı var ne dr a gitcnm bnm göz bu

sabah tartılmayı unutmuşum. akşam üzeri eve gelince tartıldım 89.7 çıktım.

cuma 90.2
bugün 89.7
Müthiş beybi

27 şubat menüm ~1.500 kalori

Sahur: ara karışık kuruyemiş kuru meyve

öğün 2 orta dilim tb ekmeği,birine zeytinli kekikli sürme peynir birine 1 çay kaşığı tereyağı ve 1 tk tatlandırıcılı reçel, çiğ balkabağı salatalık , 2 zeytin, yarım dilim beyaz peynir ,1 yumurta ,limonlu yeşil çay

İftar

ara toplam 33 gr sarelle gofret, sade türk kahvesi, 1 kuru kayısı , algida classics kakao dondurma ,naneli limonlu kiraz saplı yeşil çay

Öğün 5 dilim ekmek @Willemijn-
, yarım prs balık çorbası ve yanım prs çupra ızgara
Zeytinyağlı salata ~10 gr tahin helvası

2 lt su

6000 adım, 20 dk egzersiz

aralar yine halay çekiyor

bal yerine insülini çok fırlatmayacak seçenekler olsun canım elinin altında. şeker düşmesi çok fena yapıyor.

ben de şaşırdım çok. sen en son 84-86 falandın değil mi?
O civarlardaydım canım ama maalesef çok hızlı kilo alıyorum biliyorsun troit hastasıyım insülin direnci var offf ooofff

Harika

Olsun cnm üzülme aramızdasın

A aa cnm nazar mı var ne dr a gitcnm bnm göz bu

Müthiş beybi
Nazar mı diye bende düşündüm çünkü bugün iş yerinde dosyalama için aldığım kağıt bir anda sol gözüme çarptı anında kızardı sulandı akşamda sağ gözüm şişti tövbe tövbe

Canım göz doktoru rapor verebilir mi ihmal etme cnm görün yarın
Olmadı izin al bikaç gün
Yorulmuşsun da belli
Ya da evden çalışsan bi süre

O civarlardaydım canım ama maalesef çok hızlı kilo alıyorum biliyorsun troit hastasıyım insülin direnci var offf ooofff
başlayalım yavaştan tatlım. bu böyle olmayacak. akşam üzeri eve gelirken bir yerlerden yemek koktu burnuma. tavuklu pilav istedi canım. aklımız hep yemekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…