- 31 Ekim 2013
- 21.351
- 71.573
- 798
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdim kız. Sen ne kullaniyosun, marka?Onlardan ben de almıştım ama çok hafif geldisen sevdin mi
Oyy . Allah kabul etsin.Amin balım
Gecmis olsun canim Allah şifa versinSelam nasılsınız, herkes iyi mi?
Ben depremden sonra bir süre toparlayamadim, sonra ananem 1.5 aydır burdaydi bugün kalpten ameliyat oldu. Onun stresini üzüntüsünü yaşadım biraz. Ameliyattan iyi çıktı inşallah o iyileştikçe bende daha iyi olacagim
Kahveci Ayhan aromalı türk kahvesini seviyorum canımSevdim kız. Sen ne kullaniyosun, marka?
Amin canım benimOyy . Allah kabul etsin.
Canım geçmiş olsun Allah şifa versinSelam nasılsınız, herkes iyi mi?
Ben depremden sonra bir süre toparlayamadim, sonra ananem 1.5 aydır burdaydi bugün kalpten ameliyat oldu. Onun stresini üzüntüsünü yaşadım biraz. Ameliyattan iyi çıktı inşallah o iyileştikçe bende daha iyi olacagim
Teşekkür ederimKahveci Ayhan aromalı türk kahvesini seviyorum canım
Amin canım benim
Canım geçmiş olsun Allah şifa versin![]()
Çok teşekkür ederim kaptanimGecmis olsun canim Allah şifa versin![]()
Bugünkü menün çok güzel olmuş canım afiyet olsun27 Şubat 2023
sabah 11.30
1/2 kurukayısı ve 1 kuru incir
12.15
1 yumurta, 2 kk peynir, 6-7 zeytin, 1 tk şekersiz marmelat, söğüş salata, 1 simit
ara 15.00-16.00
1 grissini+ 1 tk peynir
az kuru meyveli kuruyemişli tarçınlı 3 yk yoğurt
2 kare bitter
akşam 19.00
etli kereviz yemeği, 2 kepçe yoğurtlu yarma çorbası,1 dilim
ekşimaya siyez ekmeği, salata, 1 hurma
yatana kadar 1,5 lt su
Benimde şekerim oynadı canım dün gece içimde baygınlık hissiyle uyandım içim çekildi resmen bi tatlı kaşığı bal yedim şu içtim elimi yüzümü soğuk suyla yıkadım da sonra rahatladım uyudum niye böyle oldu anlamadım ama çok korkuttu beniuzun zamandır çok bozuk besleniyorum. hele bu son 2-3 haftadır yediğim çikolata ve hamur işinin hatti hesabı yok. hipoyu alt üst etti farkındayım. bir iki günde düzeltmek mümkün değil. akşam üzeri kötü oldum. aslında akşam yemeğine kadar birşey yemeyecektim ama mecbur leblebi falan yedim.
pes etmeyeceğim ama mümkün olduğunca düzelteceğim. küçük hedeflerim olacak haftalık.
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin anneanneneSelam nasılsınız, herkes iyi mi?
Allah şifa versinÇok teşekkürler sağolun,yengemin sağlık sıkıntıları var bu aralar,durumuda çok iyi değil gibi.
Allah kabul etsin canım.@Elif Tolga60kiloyum @Beyaz leylak kızlar bugün niyetliyim ama cuma kilomdan 100 gr fazlayım akşamüstü tartılcam yazarım menüleri de
![]()
büşracım hepimiz alt üst olduk. sen üstüne ayrıca bir stres yaşamışsın. dua edeceğiz çıkacağız bu günlerden Allahın izniyleSelam nasılsınız, herkes iyi mi?
burcum senin bu aralar beni benden alıyore25 şubat menüm yaklaşık 2.400 kalori
Öğün 1 , yumurta, söğüş, peynir, 1 dilim çavdar ekmeği üstü acuka
Öğün 2 , salata,tarhana çorbası, etli beypazarı güveci
Öğün 3 , karışık gözleme,turşu ve ayran
Aralar. Çikolata ,cevizli sucuk, cevizli beypazarı baklavası, ayva ,tarçınlı latte, hurma, beypazarı kurusu
1.5 lt su 6000 adım 10 dk egzersiz
26 şubat menüm yaklaşık 1.100 kalori
Öğün 1 , 2 dilim tb ekmeğine beyaz peynirli sandviç, domates salatalık limonlu maydanoz ve elmalı poşet çay + chai yeşil çay
Öğün 2 , tavuklu anadolu çorbası , turşu
Aralar sütlü çikolata 50 gr
Tarçınlı latte, 2 kuru trabzon hurması ,cevizli sucuk ve kuruyemiş
1.5 lt su 6000 adım 20 dk egzersiz
inan ben de zorluyorum kendimi. yorgunum çok yorgunum hem de.... ama ayağa kalkmak zorundayızEski hevesim yok hem diyete hem yazmaya. Ama içimde ciltler dolusu duygular var. Her yerden yarım hissediyorum![]()