- 16 Ocak 2023
- 679
- 4.428
- 28
- 35
Anladım canimuzun zamandır doğru düzgün diyet yapmıyorum. öğlen 12 de yersem akşam 19.00-19.30 a kadar tokluk şekerim düşüyor. rahatsız ediyor. o nedenle küçük bir ara yapmam gerekiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canimuzun zamandır doğru düzgün diyet yapmıyorum. öğlen 12 de yersem akşam 19.00-19.30 a kadar tokluk şekerim düşüyor. rahatsız ediyor. o nedenle küçük bir ara yapmam gerekiyor.
Afiyet olsun canim24 şubat (1.400 kalori civarı)
2 lt su ,6000 adım, 2 mil leslie
Öğün 1 , iki yumurta, iki minik dilim ekmek üstüne sürme peynir,söğüş siyah çay
Öğün 2 , tavuk göğüs haşlama, pirinç pilavı ve biraz turşu
Öğün 3 , yoğurt ve tatlı patates
Aralar detoks çay, yeşil çay ,yağ yakıcı kahve, aromalı süt tozlu az şekerli kahve , yeşil çaylı baharatlı latte
Birkaç kare sütlü çiko, küçük portakal, kuruyemiş,hurma leblebi
Daha iyi olacaksin inşallah gezegenimAmin canım, çoğu gitti azı kaldı, hala bacaklarımda ısı hissi yok, ağrı çok, bunlarda geçecek inanıyorum, en sıkıntılı dönemi atlattım hamdolsun![]()
Doğru söylüyorsun canım, artık tam olarak başlamam lazım bu şekilde nereye kadarG Goklerce ben de oyleyim bir yildir -4 kilo +4 kilo gidip grliyor diyet serüvenim ama bir yerden baslamazsak 70 olacak 75o yarin hic gelmiyor bugün bu an tam sirasi E Elif Tolga kadar motive edici konusmalar yazamasam da
gel başla hadi bismillah
Kesinlikle bunu ben de fark ettim, eşim normalde kiloma hiç birşey demez asla rahatsız olmadığını söyler,yemedigimde kızar vs ama geçen yıl zayifladigimda bakışı bile degsiti bunu anlıyorum, ilgisi baya arttı bence o bile fark etmedi ama demek ki zayıf olunca daha çok begeniyormusEstegfurullah ben kiloya sadece kilo olarak bakmıyorum psikolojik bir savaş kilo vermek
Obez ve kilolu insanların yüzde 70 fazlasının psikolojik bir yiyici olduğunu düşünüyorum psikolojik savaşta da motive çok önemli bence bu yüzden burada birlikteyiz ben nasıl kilo vermek istiyorsam yada veriyorsam burada ki arkadaşlarinda aynı şekilde basarmasini hatta daha iyisini basarmasini istiyorum.Kendimden örnek 2 yıldır evlilik yüzüğümu kullanmıyordum ve eşim hiç sorun etmemişti bu hafta neden yüzük takmiyorsun kavgası yaptık miss gibi bunun sebebi çok açık eşim bile beni kilolu iken beğenmiyormus bunu anladım zayıflayınca beğenmeye başladığı için dışarıdan da beğeni alacağıma korktu bu bile psikolojik olarak beni etkiledi biliyor musun o yüzden destek olmaya çalışıyorum elimden geldiğince ve doğal olarak buradan destek alıyorum.
Bunun sebebi yokluk bilinciymis. Çok büyük yokluk cekmedik ama hep yok diye büyüdük. Su depremlerde insanlar aç susuz kaldı yokluk psikolojisine daha fazla girdimSatürn halkası
Canım afiyet olsun Allah kabul etsin
Canım el kadar çocuklar bile ne yiyeceklerini seçiyorlar, seçerek yemek bizim de hakkımız değil mi![]()
Ağrı hissin belirtisi. İnsan ağrıya bile seviniyor.Amin canım, çoğu gitti azı kaldı, hala bacaklarımda ısı hissi yok, ağrı çok, bunlarda geçecek inanıyorum, en sıkıntılı dönemi atlattım hamdolsun![]()
Kadının biri doktora gitmiş zayiflayamiyorum diye. Ne yediğini sormuş doktor. Yedikleri gayet normal şeyler. Bide çocukların kalanların yiyorum demiş kadın. Yarın kalanları yeme al getir demiş doktor. Ertesi gün kadın bı torba dolusu ekmek getirmiş. Bu ne demiş doktor. Çocuklardan kalanlar demiş. 4 çocuğu varmış. Hepsinin artığı birleşince dağ olmuş.Ilk defa duydum bu sözü yarim yarim dört yesin cuk diye oturmuṣ ben toplamiyorum 1 oglum var o da zaten ergen oldugu icin silip süpürüyorama etrafimda çok var öyle kilo alan arkadaş
Sağol canımAfiyet olsun canim![]()
Günaydın![]()
GünaydınlarGünaydın kizlar![]()
Canım artık o korkudan çıkmalıyız.Yemek olmazsa yiyemeyiz zaten ama sürekli korkuyla yaşayamayız.Şu anımıza göre değerlendirmeliyizBunun sebebi yokluk bilinciymis. Çok büyük yokluk cekmedik ama hep yok diye büyüdük. Su depremlerde insanlar aç susuz kaldı yokluk psikolojisine daha fazla girdim
Ağrı hissin belirtisi. İnsan ağrıya bile seviniyor.
Sağol canım. Çok teşekkür ederim.Detoks günü olmuş miss gibi 3 litre su tukettiysen yarına güzel bir eksi gelir inşallah
evet tatlım zamanla düzene girecek. ekstra bir durumdu. ama tabi akşamki helvayı atlayabilirdim de nefsime yenildim diyelim.Olsun canım düzene koyucaz elbet
Bu ikramlar üst üste gelmiş bugün, senin de suçun yok
Helva yemeyim bana tavuklu salata verin de diyemezsin açlık da vardı belli ki
valla çocukların arta kalanlarını yemek çok tehlikeli. tabi çocuk sayısı arttıkça tehlike de büyüyorKadının biri doktora gitmiş zayiflayamiyorum diye. Ne yediğini sormuş doktor. Yedikleri gayet normal şeyler. Bide çocukların kalanların yiyorum demiş kadın. Yarın kalanları yeme al getir demiş doktor. Ertesi gün kadın bı torba dolusu ekmek getirmiş. Bu ne demiş doktor. Çocuklardan kalanlar demiş. 4 çocuğu varmış. Hepsinin artığı birleşince dağ olmuş.
Bide analar taş yesin yarımsarsan 5 yesin var. Bununda 10 çocuğu varmış![]()
Günaydın kizlar![]()
Günaydın güzel sağlıklı mutlu fit hanımlar![]()
![]()
Günaydın ❤❤❤günaydın kızlarrrmutlu, sağlıklı, huzurlu ve afiyette haftasonları diliyorummm
Eki Görüntüle 3209992