76 kilo muydun sen şimdi?Yapalım
Bende alt bedenim küçülsün istiyorum özellikle basen bölgesişu karnım, üst bedenim azcık küçülsün istiyorum. havalar ısınınca daha da ortaya çıkacak yoksa
Ben bugün oruçluydum süper bir rakam gördüm yarın için o rakam biraz zor ama yinede umut verdiyarın sabah tartılacağım. artık ucundan kenarından başlamak lazım. hem moralimiz düzelir.
Aman yarabbim Hatay da zemin sivilasmasi yüzünden yerle bir oldu. Rabbim korusun.Sallanmak değil de marasta kumdan kale gibi yıkıldı binalar baksana
Korku sarıyor ister istemez. Elazığ da zemin sıvılaşmasi olmuş baksana. En ufak depremde yerle bir olur diyorlar
evet herkesin bölgesel sıkıntısı var.Bende alt bedenim küçülsün istiyorum özellikle basen bölgesi
hadi inşallahBen bugün oruçluydum süper bir rakam gördüm yarın için o rakam biraz zor ama yinede umut verdi
İnşallah canımevet herkesin bölgesel sıkıntısı var.
hadi inşallah
Evet bende hareketlensin istiyorum ama kimsenin tadi tuzu yok kimse simdi diyet düṣünmek istemiyor galiba hala besik gibi sallaniyor ülkekızlar gelin de burayı hareketlendirelim azcık. hepimize iyi gelir
O civar malesef cnm76 kilo muydun sen şimdi?
Valla oyle kabuğuna çekilip stresten bol bol yedim benim kesin duygusal açlığımı var ama dün basladim tekrardan bakalim yeniden sahalara dönmek iyi gelecek bana daZincirKirma neredesin canım kayboldun yine
Olur canım60kiloyum Hedef60kgolmak E Elif Tolga aramizda bu cuma baslayan tatli rekabete dayali birbirimizi dürtmeli kûçük bir yariş mi yapsak
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤Günaydın herkese ilk bildirim benden gelsin
3 şubat 73.2
Pazartesi 73.9
24 şubat 71.7
Fark 1500 gram
Zipzip-
Güzel eksi tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?