Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Fransadayim canim
Tam tersi kiziminkide sivi cokmus
Gozun arkasindaki damarlar su topllamis
OMur ilikten sivi aldilar dun

Benimde 2 3 kere alındı çok zor aldılar şu olmadığı için. Belki 30 kere girip çıktılar. Rabbım düşmanıma vermesin

Hoşgeldiniz, her şeyi yapmışsınız zaten bize bir şey kalmamış. Cumartesi günü tartı günümüz sonrasında bir hafta hazırlık aşamasında olacaksınız, sonra takımlara katılabilirsiniz

Tebrik ederim ayın tek hedef tutturani olmuşsun. Demek ki çoğunluğumuz biraz ipin ucunu gevsettik. Sıkı tutma zamanı kızlar
ay hedefimi fazla kasmamışım aslındaaa, yapabileceğim hedef yazmışım tembel hedefi
Yaw nerdesin sen bırakıp gittin biziii hem yokken bile kupa alıyorsun bide gelsen neler olur gel ya
aşkım ya bilmiyorum arada bakıyorum kafam dağılsın diye her şey çok yolundaymış gibi bi de fabrikada yangın çıktı şimdi işten de mi olcaz stresi çöktü bi de üstümüze menü yazmayı unutuyorum falan diye izin istedim

canım benim çok geçmiş olsun. hem şaşırdım hem üzüldüm. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin. inşallah emarın temiz çıkar
burada ol sohbete katıl. moralin düzelir ve ilgin dağılır.
Teşekkür ederim canım.
Emar sonuçlandı. Omurilikte 2 tane fıtık oluşmuş ve ameliyat yapılamayacak kritik bir yerdeymiş. Fizik tedavi başlayacak, ilaca 3 gündür başladım zaten. Bir de magnezyum içerkli bir ilaç yazdı Droxid M onu alıcam. Ağrı devam ederse yine gel dedi iğneli tedavi başlayacakmış.
Özetle oh çok şükür dedim. Önceki rahatsızlıkla bağlantılı değilmiş.
Bunu da atlatırım Allah'ın izniyle
Ooo ne güzel bir eksi tebrikler.

Allah göz aydınlığı versin... Korktuklarindan muhafaza eylesin
Amin canım Allah razı olsun
Ben ŞOK . . 1 kisiyi alınca 1 kisiyide vermek şart diye biliyordum. Yeni birsey öğrendim .
Ben de öyleyim inanki. Çiçek şaka yaapıyor sandımdı
Lenag ile son zaman bir oylama yapmıştık. Bir kişi verme konusu ceza gibi oluyor ya ,istege bağlı hale gelmisti.
Hmmm öğrendiğim iyi oldu
Pşşşt sen kaptansın kendine gel lütfen. Nedir o öyle 20:00 den sonra yediklerin
Çok geçmiş olsun canım
Menü çok iyiymişş

Parça parça bitiricem sayfaları. Şimdilik bu kadar olsun devamı gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…