Sagol canım teşekkür ederimHayırlı olsun canım yeni nickin
Diğer çadırdakiler naptı canım eve mi çıktılar?Hasarsız raporu verildi.
Az önce cikiyim deneyim dedim.
Yok olmadı istifra ettim yukarda. Midem döndü.
Akraba var arkadaş var ama ben kimsede kalmak istemiyorum. Herhangi bi eve dahi girmek istemiyorum.
Yok canım hiç göremiyorum kalbim ağzımda.
Valla canım cokda rahat yatıyor.
Diyo nereye gitmek istersen götüreyim.
Ben kimsede kalmak istemiyorum. Bı çadır yada konteyner olsa dahi iyi benim için.
Üzerimde dam istemiyorum.
Dedi ki çadır alayım. İçini nasıl isiticaz o sorunu çözemedik.
Hayırlı uğurlu olsun mutluluk şans getirsin canım benimKizlar nickimi değiştim. Guldeste123
Yaptım.
İlk 10 gün çadırlar kuruluydu. Sonra herkesi çıkartıp evlerine gönderdiler. Çadırları toplayıp kahramanmarasa gönderdiler.Diğer çadırdakiler naptı canım eve mi çıktılar?
Hayırlı uğurlu olsun mutluluk şans getirsin canım benim
Aa :/İlk 10 gün çadırlar kuruluydu. Sonra herkesi çıkartıp evlerine gönderdiler. Çadırları toplayıp kahramanmarasa gönderdiler.
Evleri yıkıma gireceklere de akrabalarınız da kalın konteynerler kurulana kadar denmiş.
Sağol canım amin inşallah
Marası bitirmisler.Aa :/
Konteynerlar ne zaman kurulur acaba canım
Vah yaaMarası bitirmisler.
Antep'in Nurdağı ve İslahiye ilçeleri çok kotu durumda orayı da bitirip, Antep evi hasarlı ve yıkılmış olanlar için kurulacakmis.
Ben konteyner de yer bulamam sanırım çünkü evsizler çok var.
Şarjlı ısıtıcıları hiç bilmiyorum var mı,Vah yaayazık onlara da cnm
Çadır alsanız şarjlı ısıtıcılar var mı ya da uyku tulumu alabilirsiniz
Hayırlı olsun yeni nikinBen toprak kokusu
Hayırlı olsun canim yeni.linkMarası bitirmisler.
Antep'in Nurdağı ve İslahiye ilçeleri çok kotu durumda orayı da bitirip, Antep evi hasarlı ve yıkılmış olanlar için kurulacakmis.
Ben konteyner de yer bulamam sanırım çünkü evsizler çok var.
Hımm tmm cnmŞarjlı ısıtıcıları hiç bilmiyorum var mı,
Çocuklar uyku tulumunda durmazlar diye olmaz yani.
Allah büyüktür bakalım ne olacak.
Bide beni korkutan Hatay ve adana da büyük deprem olacak dediler. Hatay oldu Adana kaldı. Tekrar bı deprem daha olacak diye tedirginim
Hayırlı olsun yeni nikin
Amin sağolun kizlarHayırlı olsun canim yeni.link
İnsaallahYarın tartı günü erken kapatmak lazım günü ben kapattım
Yaz geliyor yavaş yavaş montun altına kabanin altına sakladigimiz kilolarimiz sağdan soldan çıkmadan yazın ifil ifil kıyafet giyebilmek için hadi bugün miladimiz olsun hep beraber verelim kilolarimizi
Nasıl yani çadırlari niye topluyorlar,ordaki insanların ihtiyacı varkenEvet o daha sakin. Deprem gecesi evde kaldı ben bı çocuğumla arabada yatıyoruz. O hiç inmedi hep evde bişey olmaz diyor.
Ben hiç çıkamıyorum. Dün çıktım Bı adım attım hemen yere çöktüm deprem oluyor deyip dışarı çıktım. Bina sallanıyor ayağımın altindan kayıyor. Başım dönüyor ve midem bulanıyordu.hic dayanamadım.
Nasıl geçecek sanki hiç gecmicekmis gibi. Ben bı daha çıkabilecek miyim hiç zannetmiyorum.
Bı konteyner olsa oraya geçecem. Oda yok çadır da yok. Çadırları toplayıp marasa göndermişler.
Böyle dışarda olmuyor çok soğuk.
Evet canım daha tehlikeli.
Kaçmak istesek de kacamayiz
Evet canım Kayseri de sallaniyormus. Rabbim korusun. Fay hatti yok sizde panikleme azar azar etkilenirsiniz.Dün geceden beri de biz sallaniyoruz. Fay hattı yok ama sabah 6 gibi uyandıracak kadar salladı. Beşik gibi sallanıyor tüm memleket. Sanki herşeye cozumum var gibi. Tek sıkıntım çocuklar ranzada yatıyor büyük oğlan yukarda. Aşağı inecekte pozisyon alacak
Bugün gecede uzun olacak ama uykusuzum.
Çadır yetmiyor sanırım oradakiler daha mağdur olanları oralara gönderiyorlar.Nasıl yani çadırlari niye topluyorlar,ordaki insanların ihtiyacı varkenmarasa yenisini göndersinler ya of
Sallanmak değil de marasta kumdan kale gibi yıkıldı binalar baksanaEvet canım Kayseri de sallaniyormus. Rabbim korusun. Fay hatti yok sizde panikleme azar azar etkilenirsiniz.
Yine de tedbir almak iyidir.
evet plan yapalım canım yoksa böyle olmayacak.Haydi gel kuzum kendimize uygun plan yapalım şöyle
Ben de sen de çok atıştırıyoruz galiba, gel öğün sayısını azaltalım
Haftada bir iki detoks yapıp bir iki gün normal doyup bir iki de arada yiyelim mesela
Yapalımevet plan yapalım canım yoksa böyle olmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?