Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Diğer çadırdakiler naptı canım eve mi çıktılar?

Kizlar nickimi değiştim. Guldeste123
Yaptım.
Hayırlı uğurlu olsun mutluluk şans getirsin canım benim

Diğer çadırdakiler naptı canım eve mi çıktılar?

Hayırlı uğurlu olsun mutluluk şans getirsin canım benim
İlk 10 gün çadırlar kuruluydu. Sonra herkesi çıkartıp evlerine gönderdiler. Çadırları toplayıp kahramanmarasa gönderdiler.
Evleri yıkıma gireceklere de akrabalarınız da kalın konteynerler kurulana kadar denmiş.

Sağol canım amin inşallah

Aa :/
Konteynerlar ne zaman kurulur acaba canım

Aa :/
Konteynerlar ne zaman kurulur acaba canım
Marası bitirmisler.
Antep'in Nurdağı ve İslahiye ilçeleri çok kotu durumda orayı da bitirip, Antep evi hasarlı ve yıkılmış olanlar için kurulacakmis.
Ben konteyner de yer bulamam sanırım çünkü evsizler çok var.

Vah yaa yazık onlara da cnm
Çadır alsanız şarjlı ısıtıcılar var mı ya da uyku tulumu alabilirsiniz

Vah yaa yazık onlara da cnm
Çadır alsanız şarjlı ısıtıcılar var mı ya da uyku tulumu alabilirsiniz
Şarjlı ısıtıcıları hiç bilmiyorum var mı,
Çocuklar uyku tulumunda durmazlar diye olmaz yani.
Allah büyüktür bakalım ne olacak.
Bide beni korkutan Hatay ve adana da büyük deprem olacak dediler. Hatay oldu Adana kaldı. Tekrar bı deprem daha olacak diye tedirginim

Hayırlı olsun canim yeni.link

Hımm tmm cnm
Mart ayı da kritik diyorlar inşallah küçük küçük kırılsın faylar

İnsaallah

Dün geceden beri de biz sallaniyoruz. Fay hattı yok ama sabah 6 gibi uyandıracak kadar salladı. Beşik gibi sallanıyor tüm memleket. Sanki herşeye cozumum var gibi. Tek sıkıntım çocuklar ranzada yatıyor büyük oğlan yukarda. Aşağı inecekte pozisyon alacak
Bugün gecede uzun olacak ama uykusuzum.

Nasıl yani çadırlari niye topluyorlar,ordaki insanların ihtiyacı varkenmarasa yenisini göndersinler ya of

Evet canım Kayseri de sallaniyormus. Rabbim korusun. Fay hatti yok sizde panikleme azar azar etkilenirsiniz.
Yine de tedbir almak iyidir.

Evet canım Kayseri de sallaniyormus. Rabbim korusun. Fay hatti yok sizde panikleme azar azar etkilenirsiniz.
Yine de tedbir almak iyidir.
Sallanmak değil de marasta kumdan kale gibi yıkıldı binalar baksana
Korku sarıyor ister istemez. Elazığ da zemin sıvılaşmasi olmuş baksana. En ufak depremde yerle bir olur diyorlar

evet plan yapalım canım yoksa böyle olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…