- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
- 138
Geçmiş olsun1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.
Gecmis olsun canim❤1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.
Bi dahaki sefere muhakkak haberim olsun ama lütfenKasim ayinda geldim 1 ay Erzurumda kaldim aslinda![]()
İnşallah kaptanımBir daha ki sefere inşallah canim birlikte görüşürüz![]()
Geçmiş olsun![]()
teşekkür ederim canlarGecmis olsun canim❤
Tamam canim haber veririmBi dahaki sefere muhakkak haberim olsun ama lütfen
Cheesecake hayırlı olsun yeni nickin
Canım çalışıyor muydun haftaiçiBeni de cağırsaydınız ya![]()
Bir daha ki sefere inşallah canim birlikte görüşürüz![]()
Çok geçmiş olsun tatlım toparlansak iyi olur yaa1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.
evet canım çokça dua edip, çevremize gelen olursa yardım edelim. buradaki arkadaşlarımıza moral verelim ama artık normal rutinimize devam edelim diyorum. fazla üzüntü iyi değil.Çok geçmiş olsun tatlım toparlansak iyi olur yaa![]()
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim canlar![]()
Adın gibi fit ol inşallahCanım çalışıyor muydun haftaiçiolur tabi çağırırız
![]()
Çok geçmiş olsun tatlım toparlansak iyi olur yaa![]()
Gecmis olsun cnm1 haftadır alerjim coştu. yoğun üzüntü ve stres sonucu karaciğer yorulduğu için alerji, egzema, sedef coşarmışspreyimi sıktım.
Henüz çalışmıyorum canım.universitem biterse inşallahCanım çalışıyor muydun haftaiçiolur tabi çağırırız
![]()
Geçmiş olsun canımteşekkür ederim canlar![]()
Majestem hayırlı olsun yeni nick ❤Canım çalışıyor muydun haftaiçiolur tabi çağırırız
![]()
Geçmiş olsun canım
Adın gibi fit ol inşallah![]()
Gecmis olsun cnm
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Aynen canım benimevet canım çokça dua edip, çevremize gelen olursa yardım edelim. buradaki arkadaşlarımıza moral verelim ama artık normal rutinimize devam edelim diyorum. fazla üzüntü iyi değil.
instagramda takip ettiğim bir hesap var. üzüntüden diyor karnım benek benek birşeyler oldu. karnını açmış göstermiş. tamamen stresten.
İnşallah kuzummGeçmiş olsun canım
Adın gibi fit ol inşallah![]()
Aa tamam canım benim çoğu kişi evli çocuklu ya o yüzden vakit olmaz öyle düşünüyoruz galibaHenüz çalışmıyorum canım.universitem biterse inşallah![]()
Çok teşekkür ederim majestemMajestem hayırlı olsun yeni nick ❤