- 13 Şubat 2019
- 4.512
- 21.423
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasılsın çouklar nasıllar toparlayabildinimibirz dahaHala korkuyo çocuklar canım. En ufak seste kıpırtıda ağlamaya başlıyolar.![]()
Geçmiş olsun Allah esirgesin.Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin.Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Canım mart başı heralde normale dönmüş oluruz şu an hala etkiler devam ediyor uzaktayız ama sanki biz de yaşamış gibiyiz umarım herkes sağlamsa evine kavuşur yoksa kalacak sıcak bir yere kavuşurSelam nasılsınız?![]()
Bizde seni seviyoruzKızlar hepinizi çok özledim ve hepinizi çok seviyorum. Buraya gelenlerin bu mesajı okuyup biraz olsun bu kapkara ortamda sevgi enerjisi almasını diliyorum.![]()
Barınma en büyük sorun. Allah hepimizin yatdımcısı olsun.Canım mart başı heralde normale dönmüş oluruz şu an hala etkiler devam ediyor uzaktayız ama sanki biz de yaşamış gibiyiz umarım herkes sağlamsa evine kavuşur yoksa kalacak sıcak bir yere kavuşur![]()
Çok şükür ablacım . Daha urfadayız. Eve gidemedimSen nasılsın çouklar nasıllar toparlayabildinimibirz daha
Gitmede zaten korkman çok normal sallantı varmı hala oralarda.Çok şükür ablacım . Daha urfadayız. Eve gidemedimkorkuyorum
Var ablacım. Benim evim 10. Kat daha çok sallanıyo hissediliyo . Burası 1. Kat bi de kalabalığız çok fark etmiyoruz. Ama hala sallanıyomuş fazlacaGitmede zaten korkman çok normal sallantı varmı hala oralarda.
Üst katlarda sallantıyı daha çok hissediyorsan zaten,alt katlar daha iyi aslında.Var ablacım. Benim evim 10. Kat daha çok sallanıyo hissediliyo . Burası 1. Kat bi de kalabalığız çok fark etmiyoruz. Ama hala sallanıyomuş fazlaca
Çok çok fazla hissediliyor ablacım. Bi de artçılar normal deprem büyüklüğünde oluyor. 4 ve 5 hep. Son 2 gündür azaldı sadece ama 3 civarıÜst katlarda sallantıyı daha çok hissediyorsan zaten,alt katlar daha iyi aslında.
Bizde 7.kattayız en alt komşum en son depremi duymadık dedi mesela,en azından azalsında hiç duyulmasın .Çok çok fazla hissediliyor ablacım. Bi de artçılar normal deprem büyüklüğünde oluyor. 4 ve 5 hep. Son 2 gündür azaldı sadece ama 3 civarı![]()
Aynen ablacımBizde 7.kattayız en alt komşum en son depremi duymadık dedi mesela,en azından azalsında hiç duyulmasın .
Bizler burada kahrolduk seyrettikçe oraları düşünmek bile acı veriyor resmen.Aynen ablacım
Hamdolsun iyiyimAmin canım sağolasın
Sen nasılsın daha iyisin inşallah
İnşallah canım benimHamdolsun iyiyim
Terapilerim var, uzamazsa 1 martta çıkacağım
Canım ayrnen durun biraz dahaÇok çok fazla hissediliyor ablacım. Bi de artçılar normal deprem büyüklüğünde oluyor. 4 ve 5 hep. Son 2 gündür azaldı sadece ama 3 civarı![]()
Hafta sonuna kadar burdayız canım . Sonra nolur bilmiyoöCanım ayrnen durun biraz daha