• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam nasılsınız?☘️
Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Geçmiş olsun Allah esirgesin.
Herkese çok geçmiş olsun arkadaşlar..

Günler sonra girebildim foruma. Umarım herkes ve sevdikleri iyidir. Bu felakette yaşamını yitiren herkese rahmet diliyorum, herkesin başı sağ olsun .
Benim ailem Hatay'da ve akrabalarım vardı Maraş ta. Çok kayıbımız oldu, enkazdan beklenen var hala.. Evlerinden olan da çok.. İnternet telefon konuları hala sıkıntı girmek çok zor.
Yeniden nasıl hayata döneceğiz bilmiyorum..
Benim bir teyzemler evsiz kaldı onları alıp eve döneceğim. Beraber yaşayacağız bir süre. Ayrı ev tutmak istemedik, hem psikolojik hem madden zor olacak.. 3 kişi onlar 3 kişi biz gittigi yere kadar gideriz inşallah.
tekrardan herkese geçmiş olsun..
Allah rahmet eylesin sizlere sabır versin.

Canım mart başı heralde normale dönmüş oluruz şu an hala etkiler devam ediyor uzaktayız ama sanki biz de yaşamış gibiyiz umarım herkes sağlamsa evine kavuşur yoksa kalacak sıcak bir yere kavuşur 🙏
Barınma en büyük sorun. Allah hepimizin yatdımcısı olsun.

Çok çok fazla hissediliyor ablacım. Bi de artçılar normal deprem büyüklüğünde oluyor. 4 ve 5 hep. Son 2 gündür azaldı sadece ama 3 civarı 😪
Bizde 7.kattayız en alt komşum en son depremi duymadık dedi mesela,en azından azalsında hiç duyulmasın .

Herkese hayırlı akşamlar bende ara ara okuyorum ama yazmak içinden gelmedi çok zor bir süreden geçiyoruz herkese geçmiş olsun hepimizin başı sağolsun yakından yaşayan arkadaşlar inşallah Rabbim hiçbirinize tekrar aynı şeyleri yaşatmasın. Biz de depremleri hissettik sallandık ama biraz daha uzak olduğumuz için sadece sarsıldık. Rabbim yakından yaşayanlara güç kuvvet versin inşallah.

Back