• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyiyim canım ❤️. Sömestr tatilinde Antalya'dan Aksaray'a gittik. Eşimle niyetimiz oraya kadar gelmişken Antep' e de ugramakti. Arabanın kış lastiği yok ya kar olursa diye vazgeçtik. Garip bir his güzel annem. Milletimize geçmiş olsun.
İyi olmana sevindim canım ablam ❤️Rabbim korumuş kış lastiği olmaması hayırlara vesile olmuş 🤲🤲

kızlar özellikle deprem bölgesinde olanlara da yayın. göçük altındakiler için Allahın Ya Camiu Ya Vasiu isimleriyle dua edilmesi gerekiyormuş. bu iki ismi peşpeşe okuyun, okusunlar... Camiu yıkıntının içinden geçer, Vasiu alan taraması yapar. Vasiu vesile demekmiş.

Selam canim ailenin iyi olmasina sevindim hangi ildi düşündüm bugun hatirlayamamistim
Elhan ablacim iyi cok şükür antalyada yaşıyor 🙏🙏
Bizimkiler akdeniz bolgesi genel olarak
Adana, osmaniye, mersin ,antep vs vs tam deprem bolgesi ama cok sukur iyiler 🤲
Geçmiş olsun canım 😔
Elhan abla Antalya’da değilmiydi
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. iyi misin ablacım
Oyleymis canim bilmiyodum
İyiyim canım. Ailenin iyi olmasına sevindim. Benim ailem de iyi.
Sevindim abla iyi olmana
Allah yardimcilari olsun depremzedelern🤲

Hamdolsun iyiyim kaptanim. Internet sorunumuz vardi giremedim. Etiketleri mesajlari gördüm. Allah razı olsun☘️

Sizler nasılsınız? Herkes iyi mi?
ayyy çok şükürrrrrrr 🙏🙏🙏

nasılsınız kuzum var mı bir sıkıntı sizde? çok merak ettik.

Çok şükür iyiyiz canım seni merak ettik görünce cok mutlu oldum 🙏

ayyy çok şükürrrrrrr 🙏🙏🙏

nasılsınız kuzum var mı bir sıkıntı sizde? çok merak ettik.
Ailemizde bir sıkıntı yok, evlerimizde de gözle görünür bir hasar yok hamdolsun. Tedbiren bağ evine geçtik. Elimiz yüreğimizde enkaz altındaki kardeşlerimize dua ediyoruz☘️

Back