Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin cnm çok zor havalar çok soğuk arabadan çıkamıyoruz, çocuklar ağlıyor durmuyor. Heryer kapalı ekmek sınırlı, petrollerin çoğu kapalı,açık yerler sınırlı yakıt veriyor.
Arabası olmayan bir akrabamiz bizle sıkıs sıkısiz. Kaç saattir arabanın içinde.
Bugün iki defa 7.7 depremi oldu eve çıkmaya korkuyoruz. Binada çatlaklar var.
Enkaz altındakilerin Rabbim yardımcıları olsun.
İnşallah enkisa sürede biter deprem. çok şık artçı depremleri oluyor böyle devam edeceği hatta daha da büyük depremlerin geleceği söyleniyor .
Herkesin duasına ihtiyacımız var.

Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Allah yardimciniz olsun ya cok zor 😓

Arkadaşlar ben eşim çocuklarm çok şükür hayattatız hem çalışıyorum hem çocuklarıma bakıyorum eşim zabıta onu hiç göremedik bile nerdeyse oda çalışıyor, dua edin nolur çok kötü buralar kar soğuk evimize giremiyoruz bu arada bilmeyenler için maraş Elbistandayız biz nolur çok dua edin
Canım çok geçmiş olsun. Allah'a emanet olun

merhabalar kızlar

hepimize çok geçmiş olsun diliyorum, umuyorum ki sıkıntı yaşayan kimse yoktur aramızda

ben dünden beri kötüyüm, çok şükür ailemde tanıdıklarımda bir sıkıntı yok ancak yaşananlar herkes gibi beni de etkiledi bir de ben abimi 3 sene önce ani bir şekilde kaybettim o zamandan beri ani kayıplar felaketler beni çok fazla sarsıyor

dünden beri vicdan azabı çekiyorum resmen, yemek yerken gülerken konuşurken hatta uyumak isterken bile :(

buraya da gelemedim ne yazık ki, hepinizden özür dilerim Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaptanım senden de çok özür dilerim

Allah afet yerlerindeki herkesin yardımcısı olsun, Allahım keşke bir daha yaşatmasa böyle acılar

Allah yardımcınız olsun canım duam sizlerle

merhabalar kızlar

hepimize çok geçmiş olsun diliyorum, umuyorum ki sıkıntı yaşayan kimse yoktur aramızda

ben dünden beri kötüyüm, çok şükür ailemde tanıdıklarımda bir sıkıntı yok ancak yaşananlar herkes gibi beni de etkiledi bir de ben abimi 3 sene önce ani bir şekilde kaybettim o zamandan beri ani kayıplar felaketler beni çok fazla sarsıyor

dünden beri vicdan azabı çekiyorum resmen, yemek yerken gülerken konuşurken hatta uyumak isterken bile :KK43:

buraya da gelemedim ne yazık ki, hepinizden özür dilerim Ucmelekannesi Ucmelekannesi kaptanım senden de çok özür dilerim

Allah afet yerlerindeki herkesin yardımcısı olsun, Allahım keşke bir daha yaşatmasa böyle acılar
Merhaba canim hepimiz etkilendik olaylardan

Dün bildirim yapmadik,kimse menu bildirmiyor bu haftayi böyle geçireceğiz
Sonrası icin ne yapariz bilmiyorum

Merhaba canim hepimiz etkilendik olaylardan

Dün bildirim yapmadik,kimse menu bildirmiyor bu haftayi böyle geçireceğiz
Sonrası icin ne yapariz bilmiyorum
tamam kaptanım teşekkürler bilgi için

doğru aslında kafam gerçekten çok yerinde değil doğru düşünemedim, bu durumda sadece ben değil kimse bildirim yapamaz ki :(

Canım benim dualarımız hep sizinle, Allah yardımcınız olsun 😔😔
Maraş merkez çok fena diyorlar tv de verilen enkaz burda Elbistanda ilk depremde yıkılan oteldi ikinci iyice perişan etti evimden haberim yok gece 4 buçukta çıktık bidaha girmedik hastaneyr gelmiştim çocuklarla ama ikinci depreme orda yakalandık çok kötüydü hastaneds çok iyi yapılmış hiç yıkılöa çökme yok ama bn ve çocuklarımım psikolojisi mahvoldu Rabbim canımızı sağ etsin annemle babam geldi Kırıkkale'den bana izin verirler mi bilmiyorum onlarla gıtcem burda hiç kimsemiz yok tanıdık
Canım deprem bölgesine gönüllü giden çok sağlıkci var ihtiyacı olana izin verirler, ben de gitmek istiyorum küçük cocugum oldugi icin öncelikli değil belki sonraki gruplar olursa gönderirler, inan keşke gitsem de yardım etsem, gece gunduz çalışsam diyorum 😔 ama asıl ihtiyac sarf malzemeymis çünkü bir Dr açıkladı çok personel gitmiş gönüllü ama malzeme yok, sevk edecek yer yok diyor 😔😔 inan akşam çocuğumun üstünü orterken bile utaniyorum

Herkese çok geçmiş olsun kızlar çok büyük bir felaket geldi Türkiye'nin başına. Tanıdıklarımızdan haber alabildik şükür ki... @Toprak_ Kokusu ve kelebek19 kelebek19 sizlere çok geçmişler olsun inşallah çok çabuk atlatırız insan ne diyeceğini bilemez oluyor. Gölcük depremini yaşamış biri olarak bu acının tarifi yok gerçekten.

merhabalar kızlar

dünden beri vicdan azabı çekiyorum resmen, yemek yerken gülerken konuşurken hatta uyumak isterken bile :KK43:

Aynı şekilde çok çaresiz hissediyorum.

99 depremini iliklerime kadar yaşamıştım. Hayatımın en büyük travması, yaşadığımız en büyük felaketlerden… Şimdi, yaram kanarken aklımdan şöyle geçiyor ‘en azından yaz ayıydı, herhangi bir ısı kaynağına ihtiyacımız yoktu, kıyafete, battaniyeye ihtiyacımız yoktu. Arabaların içine doluşup öylece uyuyabiliyorduk, yada derme çatma çadırlar kurup kalıyorduk…’ Rabbim yardımcıları olsun, etkilenen şehir sayısı fazla, hava şartları kötü… insan, elinden geldiği kadarını yapmaya çalışsa bile hep eksikmiş gibi hissediyor böyle zamanlarda. Birde işin öfke boyutu var tabi. 3 kuruş kar edeceğiz diye usulsüz işlem yapanların, malzemeden çalanların, buna göz yumanların Allah belasını versin. İnşallah bu son olur, bundan sonra bir depremle karşılaştığımızda ‘felaket’ değil ‘doğal afet’ der geçeriz 🙏

99 depremini iliklerime kadar yaşamıştım. Hayatımın en büyük travması, yaşadığımız en büyük felaketlerden… Şimdi, yaram kanarken aklımdan şöyle geçiyor ‘en azından yaz ayıydı, herhangi bir ısı kaynağına ihtiyacımız yoktu, kıyafete, battaniyeye ihtiyacımız yoktu. Arabaların içine doluşup öylece uyuyabiliyorduk, yada derme çatma çadırlar kurup kalıyorduk…’ Rabbim yardımcıları olsun, etkilenen şehir sayısı fazla, hava şartları kötü… insan, elinden geldiği kadarını yapmaya çalışsa bile hep eksikmiş gibi hissediyor böyle zamanlarda. Birde işin öfke boyutu var tabi. 3 kuruş kar edeceğiz diye usulsüz işlem yapanların, malzemeden çalanların, buna göz yumanların Allah belasını versin. İnşallah bu son olur, bundan sonra bir depremle karşılaştığımızda ‘felaket’ değil ‘doğal afet’ der geçeriz 🙏
Aynen kaptanım Hallederiz Hallederiz sıcaktı dışarıda kalırken donmadık bu ne büyük acıdır ya insanlar donarak ölüyor aklımı yitiricem. Yardımlar ulaşmıyor, insanlar saatlerce enkazlarının başında kaldı. Vallahi sosyal medyada gördüklerimizle televizyon arasında hiçbir benzerlik yok. Halk birbirine yardım etmeye çalışıyor tanıdıklar oralardan burada kimse yok insanlar enkazlarda bağırıyor diyor çaresizce bekliyoruz. Hatay özellikle çok zor durumda kaldı. Oradaki binalar çok eski yaşları çok fazla olduğu için evlerin yüzdesel olarak çoğu yıkılmış.

Diyarbakır Malatya Kahramanmaraşta tanıdığı olupta depremden dolayı evsiz kalan aileler varsa Muşta aileme ait olan apartlarda süresiz misafir edebiliriz bilginiz olsun
05528295612

Diyarbakır çevresinde dışarıda kalan varsa 200 kişilik kalacak yerimiz var. getirmek için arabalarımız da var . Her şey ücretsizdir .irtibat. 05350515295

Mardin'de olan yada akrabası arkadaşları vs olan varsa bana ulaşabilir kalacak yer yemek vs için 100 kişilik otel odalarımız boş bana ulaşabilirler
Isınma ve barınma masraflarını da karşılayabiliriz 05528295612

Arkadaşlar bu arkadaşımız İclal canbaz. olduğunuz gruplara atın ihtiyacı olanlara yardımcı olacaktır.
Arkadaşlar bu mesajı tanidiklarinizla paylaşabilir misiniz ihtiyacı olan varsa iletişim kursun en azından

Sağol balım. ❤️Geldik.
Gece döneceğiz kısmetse.
Canım sıkıntılı bir durumun var anladığım kadarıyla. Rabbim yardımcın olsun.
Amin cnm çok zor havalar çok soğuk arabadan çıkamıyoruz, çocuklar ağlıyor durmuyor. Heryer kapalı ekmek sınırlı, petrollerin çoğu kapalı,açık yerler sınırlı yakıt veriyor.
Arabası olmayan bir akrabamiz bizle sıkıs sıkısiz. Kaç saattir arabanın içinde.
Bugün iki defa 7.7 depremi oldu eve çıkmaya korkuyoruz. Binada çatlaklar var.
Enkaz altındakilerin Rabbim yardımcıları olsun.
İnşallah enkisa sürede biter deprem. çok şık artçı depremleri oluyor böyle devam edeceği hatta daha da büyük depremlerin geleceği söyleniyor .
Herkesin duasına ihtiyacımız var.
Ahhh kızlar ağlayıp dua etmekten, yardım toplamaktan başka bir şey gelmiyor elimizden. Gölcük depremini gölcükte yaşamış biri olarak öyle üzgünüm ki. Elimiz kolumuz bağlı :(

kelebek19 kelebek19 canım Elbistanda bir yakınımız var. Haber alamıyoruz. Sana özelden yazayım. Belki bir bilgin vardır.

Diyarbakır Malatya Kahramanmaraşta tanıdığı olupta depremden dolayı evsiz kalan aileler varsa Muşta aileme ait olan apartlarda süresiz misafir edebiliriz bilginiz olsun
05528295612

Diyarbakır çevresinde dışarıda kalan varsa 200 kişilik kalacak yerimiz var. getirmek için arabalarımız da var . Her şey ücretsizdir .irtibat. 05350515295

Mardin'de olan yada akrabası arkadaşları vs olan varsa bana ulaşabilir kalacak yer yemek vs için 100 kişilik otel odalarımız boş bana ulaşabilirler
Isınma ve barınma masraflarını da karşılayabiliriz 05528295612

Arkadaşlar bu arkadaşımız İclal canbaz. olduğunuz gruplara atın ihtiyacı olanlara yardımcı olacaktır.
Arkadaşlar bu mesajı tanidiklarinizla paylaşabilir misiniz ihtiyacı olan varsa iletişim kursun en azından

Teşekkürler canım Allah razı olsun arkadaşlarıma paylaştım bende

Back