Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar öncelikle 10 şehirden herhangi birimde yaşayan varsa herkesin Allah yardımcısı olsun
Benim eşimin daha doğrusu 2 kuzeni eş ve çocukları haber alamıyoruz her yolu denedik varmi orada yaşayan adres versem.ozelden duyumu olan varmi marasta
En kısa zamanda hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım 🤲Rabbim yardımcıları olsun inşallah 🤲

Kızlar öncelikle 10 şehirden herhangi birimde yaşayan varsa herkesin Allah yardımcısı olsun
Benim eşimin daha doğrusu 2 kuzeni eş ve çocukları haber alamıyoruz her yolu denedik varmi orada yaşayan adres versem.ozelden duyumu olan varmi marasta
En kisa zamanda güzel haberlerini alirsiniz inşallah. Sag salim ararlar sizi inşallah

Günaydin kizlar tarti bildirimim:

Cuma: 75.3
Bugun: 75.9
Fark: +600gr
EE377447-E045-4CD2-BBE4-09A269455E0C.jpeg

Üzgünüm kizlar ama cumaya halledecegm insallah
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Canım tweet at istersen az önce Instagram da paylasmislardi adres verip

Kuzummmm iyiy
Kmsl Hnd Kmsl Hnd iyi misiniz canım? Adana'da mıydın
z çok şükür ama çok fena sallandık çocuklarla masa altına girdik zaman geçmek bilmedi eşimde yok biliyorsun
Babbam geldi hemen bizi aldı bayağı dışardaydık ama çok korktuk

Herkes iyi mi kızlar🥺🥺🥺

İnşallah canım yarın küçüğü bi hastaneye götürecem diş randevusu vardı öğlen gibi gelirim
Tamam canim, gecmis olsun dis rutin kontrol mu
Depreme uyandım umarım herkes iyidir uyuyamıyorum biz öyle hissettiysek merkez üssüne yakın olanları düşünemiyorum
Gecmis olsun canim
Çok kotu bı depremdi. Bı saat kendime gelemedim. Beşik gibi sallandı. Rabbim yaşatmasın. Evde bişey kalmadı herşey devrildi.
Gecmis olsun canim
Çok zor çok çoluk çocuk kimseye ulaşılamıyor 4 saat geçti bu soğukta kimse yokmu marastan gerçi olsada buraya girmez şimdi kimse
Yaa cok gecmis olsun insallah hayirlisiyla haber alirsiniz

Mthn83 Mthn83 gecmis olsun canim

Kuzummmm iyiy

z çok şükür ama çok fena sallandık çocuklarla masa altına girdik zaman geçmek bilmedi eşimde yok biliyorsun

Herkes iyi mi kızlar🥺🥺🥺
Geçmiş olsun kuzum 🤲rabbim korumuş sizi

Cuma menüm

Kahvaltı:10.00
2 yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
Tahin pekmez

Akşam:17.00
4 parça etli ekmek
Salata
Ayran

Ispanaklı pasta

Su:2 litre
Zipzip- Zipzip-
@Poldelya
@DombiliKus

Cumartesi menüm

Çeyrek gözleme
Yumurta
Peynir
Zeytin

4 parça etli ekmek
Salata
Ayran

Ispanaklı pasta

Spor:7361 adım Eki Görüntüle 3203244
Zipzip- Zipzip-
@Poldelya
@DombiliKus

Pazar menüm

Kahvaltı:11.00
2 yumurta
Kk beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim salam

Tavuk kanat
Salata

Spor:6066 adımEki Görüntüle 3203245
Zipzip- Zipzip-
@Poldelya
@DombiliKus
Afiyet olsun canim ❤
Kızlar çok sallandik

Depreme uyandım umarım herkes iyidir uyuyamıyorum biz öyle hissettiysek merkez üssüne yakın olanları düşünemiyorum

Çok kotu bı depremdi. Bı saat kendime gelemedim. Beşik gibi sallandı. Rabbim yaşatmasın. Evde bişey kalmadı herşey devrildi.

Kuzummmm iyiy

Herkes iyi mi kızlar🥺🥺🥺
Gecmis olsun 🤲🤲

Back