Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah

çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versin

sende farkındasın canım, hadi bir toparla kendini. istediğin zaman neler başardığını sen de biliyorsun ben de. o kadar harcadığın emeğe, çektiğin çileye yazık günah değil mi. böyle böyle heba edersin çabalarını

afiyet olsun kuzum

Haklısın canım kesinlikle öyle bugün yeni gün yeni planlar diyip dikkat edeceğim işlerimi halledeyim bugün spor da yapacağım yine yeniden

Çok ge.mişle rolsun acil şifalar diliyorum babacığına,umarım bir an önce toparr sağlığına kavuşur.

Günaydin, 3 çocugun da kız mı?
Evet canim 3 ü de kız
Günaydin kizlar bende oglani okula biraktm saglik ocagina geldim türk ehliyeti cikaricam 7 senedir burda yasiyorm alman ehliyetm gecerli saniyodm oysa cikartmam gerekiyormus
Kolay gelsin canim. Sadece çıkartacak misin yeniden alman gerekmiyor degilmi
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin ins iyi olsun
Tatlılar özellikle geç saate kalmış canim. Zaten kendin de soylemissin
Afiyet olsun canim
Sabah yürüyüş yapamadım ama buzdolabının içini temizledim raflarini yıkadım oh iyi yaptım. 1-2 saate de kahvaltı yapacağım ne kadar geç o kadar iyi dedim
Ohh temiz temiz güle güle kullan canım.
Bizde evleri supurduk sildik toz aldık şimdi kahvaltı yapacağız.

Afiyet olsun canim ❤
Doktor randevum yarındi canım. Eşim bir saat önce gidip ikisini birden halletmen mantıklı deyince hastaneye gidemedim. Alır almaz haber ederim çok teşekkür ederim.
Gecmis olsun Elhoşumm ❤
30 Ocak menüm

Sabah
3 yumurtali omlet
5 zeytin
1 kk peynir

Ara
1 avuç fındık

Akşam

1 kase mercimek çorbası
15 adet hamsi
Salata
2 litre su
Yeşil çay
Kahve

15 016 adım

Jasminium84 Zipzip-
Afiyet olsun kaptanim ❤
Evet canim ama doktorun dedigine gore omrunde gordugu en buyuk polip daha da varmis icerde tam temizlemediler yani
Gecmis olsun canim❤
Afiyet olsun canim❤
G. Ü. N. A. Y. D. I. N

.

K I. Z. L. A. R
Günaydın canim❤

Günaydınlar herkese kızlar. Sonunda kara kavuşanlara hayırlı olsun

Günaydın herkese

Günaydınlar fit hatunlarım.

Günaydın kızlar

Günaydınlar❤

Günaydin kizlar bende oglani okula biraktm saglik ocagina geldim türk ehliyeti cikaricam 7 senedir burda yasiyorm alman ehliyetm gecerli saniyodm oysa cikartmam gerekiyormus

Günaydın ❤❤

Afiyet olsun canim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…