- 31 Ekim 2013
- 21.344
- 71.550
- 798
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim canım sen nasılsın
Günaydın şekerimGünaydınlar fit hatunlarım.
Günaydın kızlar![]()
![]()
Günaydın çiçeğimİyiyim canım sen nasılsın
Günaydın şekerim
günaydın güzel kaptanım
![]()
iyiyim bebekim tatilin tadını çıkarıyorum sen napıyorsun ❤D u t napıyorsun kız?
Hoşbuldum kaptanımBen bize inanıyorum cuma günü biz kazanacağız
Hoşgeldin tekrar canımm sefalar getirdin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık kuzum
Teşekkürler kaptanım
Ben de seni unutmayacağım, şahane bi yol arkadaşısin sen, ben de enerjin için çok teşekkür ederim
Gönüller bir olsun, bol ve kalıcı kilolar verelim inşallah hepimiz
Sagol canim![]()
Yavrularıyla zaman geçiriyor canım. Tatil sonrası gelir inşallah@pastelfit nerelerde hiç göremiyorum onuda haberi olan varmı.
SagoiunGeçmiş olsun migim ailene de sana da sağlıklı günler digünlerrabbim sağlık versin gerisi boş bende baya ara vermiştim saglikla ilgili sikintilar en buyuk acinkatlybim halen kabullenemeyisim dayim vefat etti beyin kanamasindan ansizin daha digerine alisamamistik oysaki kovidden kaybetmistik neyse canim yeni döndüm sayılır bende hazır olunca gwlirsin yine de bir yerden tutmak lazım bırakınca tam bırakılıyor malesef
Afiyet olsun kızlar menüleriniz güzel gercekten
İdare eder senden ne haber ?Wilma11 naber?
Hos bulduk, tesekkurler
Şişt demissin ama mavi foto yapmissin, seni gidi gidi. Benden mi kaptin taktiği
Afiyet olsun![]()
Geçmiş olsun canımSagoiun
Sizede başınız sagolsun
Aile fertlerden birini kaybedince kabullenmek çok zor oluyor
Babam da beyin tümoru çıkınca dünya başıma yıkıldı
Çok ağladim
İnşallah iyileşecek diyorum
Çok korkuyorum![]()
Kahvemi yaptım, attım kendimi balkona. Kandırırcasına kar yağmış, buna da şükür ne diyimBugün içim biraz buruk. Şu kiloyu takıyordum kafama. Bu yeme problemini, istikrarsızlığı (vücudumla mutlu olmamama rağmen), bir zaman başarıp şimdi her denememde vermeyi bırak üstüne ekleyerek gitmemi biraz araştırdım bugün. Hep duygusal açlıkla alakalı yazılara denk geldim. Kendimi yoklayınca ki objektif yaklaşırım (hatta biraz acımasız) duygusal ya da psikolojik bir sıkıntım yokmuş gibi geliyordu ama tanıyı kendim koymak istemedim. Anında online bir psikolog araştırdım ve ilk seansıma girdim. Tamamında kendimi anlattım, öznemiz yeme bozukluğuydu. Ayrılık sürecini burada bir çırpıda es geçtim ama aslında uzun ve köklü bir süreçti. Duygusal olarak değilse bile iş yükümü arttırarak beni yoran, tüm enerjimi çocuğuma vererek kolaylıkla atlattığımı düşündüğüm 1 yıl. Seansın bitmesine 1 dk kala kadın bana ‘etrafında seni mutlu eden başka bir durum/kişi/olay olmadığı için mutluluk olgusunu yemekle bütünleştirmişsin’ dedi. Haklılığına şok oldum. Neredeyse bütün arkadaşlarım şehir dışında, çocuğumda çoğunlukla benim yanımda. Hadi çıkayım da bir kahve içip iki lafın belini kıralım diye iletişim kurabileceğim biri var mı diye düşünüyorum, var olanlar da evli barklı insanlar. Kadın çok haklıydı, senelerdir işten eve evden işe durağan bir hayat yaşıyorum. Konuşma sonlandığından bu yana, uzun zamandır bilinç altımın aradığı ama benim düşündüğümü bile unuttuğum bir şeyi hatırlamış gibi hissediyorum. Sanırım bu güzel birşey… öyle işte
![]()