Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

30 Ocak Adım: 8497

Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

20230130_222101.jpg

Ben bize inanıyorum cuma günü biz kazanacağız 😍💙
Hoşgeldin tekrar canımm sefalar getirdin 🥰😍💙💙

Afiyet olsun canım 😍💙

Afiyet olsun canım 💙💙🥰

Ayaklarına sağlık kuzum 💙🥰

Teşekkürler kaptanım 💙🥰

Ben de seni unutmayacağım, şahane bi yol arkadaşısin sen, ben de enerjin için çok teşekkür ederim 💙🥰🥰

Gönüller bir olsun, bol ve kalıcı kilolar verelim inşallah hepimiz 🤸‍♀️🥰😍

Sagol canim 💙🥰
Hoşbuldum kaptanım :KK200:

Geçmiş olsun migim ailene de sana da sağlıklı günler digünlerrabbim sağlık versin gerisi boş bende baya ara vermiştim saglikla ilgili sikintilar en buyuk acinkatlybim halen kabullenemeyisim dayim vefat etti beyin kanamasindan ansizin daha digerine alisamamistik oysaki kovidden kaybetmistik neyse canim yeni döndüm sayılır bende hazır olunca gwlirsin yine de bir yerden tutmak lazım bırakınca tam bırakılıyor malesef

Afiyet olsun kızlar menüleriniz güzel gercekten
Sagoiun
Sizede başınız sagolsun
Aile fertlerden birini kaybedince kabullenmek çok zor oluyor
Babam da beyin tümoru çıkınca dünya başıma yıkıldı
Çok ağladim
İnşallah iyileşecek diyorum
Çok korkuyorum😞

Sagoiun
Sizede başınız sagolsun
Aile fertlerden birini kaybedince kabullenmek çok zor oluyor
Babam da beyin tümoru çıkınca dünya başıma yıkıldı
Çok ağladim
İnşallah iyileşecek diyorum
Çok korkuyorum😞
Geçmiş olsun canım 🤲rabbim şifa versin inşallah 🤲

29 Ocak Pazar
Kahvaltı 10:30
3 yk soganli yumurta
2 yk kavurma
Çeyrek simit
1 dilim peynir
2 dilim beyaz ekmek
1 var bardağı muzlu süt

Akşam 19:40
1.5 kepçe bamya çorbası
Avuç içi kadar tavuk göğsü fırında
2 yk pilav
Salata
Az yufka
3 yk kuru biber kavurması
5 yaprak sarma

Saat 20:30
2 dilim soğuk baklava
2 çatal kadayıflı muhallebi

Su 1.5 anca
Spor yoktu

Menüm berbat farkındayım 😐😏 Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84 Cordelia Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_20230131_100423_com.xiaomi.hm.health.jpg
    Screenshot_20230131_100423_com.xiaomi.hm.health.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 28
30 Ocak Pazartesi
Kahvaltı 11:00
1 yufka
1 dilim peynir
Yumurta haşlanmış

Saat 14:00
2 film baklava
6 yaprak sarma

Saat 16:30
4 tam ceviz
1 bardak süt

Aksam 19:30
1.5 kepçe yoğurt çorbası
3 yk kuru biber kavurmasi
2 dilim ekmek

Su 1.5 lt
Spor yok dün çok ağrım vardı yapmak niyetim vardı ama olmadı adimim da 2bin alti Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- Jasminium84 Jasminium84

Kahvemi yaptım, attım kendimi balkona. Kandırırcasına kar yağmış, buna da şükür ne diyim ☺️ Bugün içim biraz buruk. Şu kiloyu takıyordum kafama. Bu yeme problemini, istikrarsızlığı (vücudumla mutlu olmamama rağmen), bir zaman başarıp şimdi her denememde vermeyi bırak üstüne ekleyerek gitmemi biraz araştırdım bugün. Hep duygusal açlıkla alakalı yazılara denk geldim. Kendimi yoklayınca ki objektif yaklaşırım (hatta biraz acımasız) duygusal ya da psikolojik bir sıkıntım yokmuş gibi geliyordu ama tanıyı kendim koymak istemedim. Anında online bir psikolog araştırdım ve ilk seansıma girdim. Tamamında kendimi anlattım, öznemiz yeme bozukluğuydu. Ayrılık sürecini burada bir çırpıda es geçtim ama aslında uzun ve köklü bir süreçti. Duygusal olarak değilse bile iş yükümü arttırarak beni yoran, tüm enerjimi çocuğuma vererek kolaylıkla atlattığımı düşündüğüm 1 yıl. Seansın bitmesine 1 dk kala kadın bana ‘etrafında seni mutlu eden başka bir durum/kişi/olay olmadığı için mutluluk olgusunu yemekle bütünleştirmişsin’ dedi. Haklılığına şok oldum. Neredeyse bütün arkadaşlarım şehir dışında, çocuğumda çoğunlukla benim yanımda. Hadi çıkayım da bir kahve içip iki lafın belini kıralım diye iletişim kurabileceğim biri var mı diye düşünüyorum, var olanlar da evli barklı insanlar. Kadın çok haklıydı, senelerdir işten eve evden işe durağan bir hayat yaşıyorum. Konuşma sonlandığından bu yana, uzun zamandır bilinç altımın aradığı ama benim düşündüğümü bile unuttuğum bir şeyi hatırlamış gibi hissediyorum. Sanırım bu güzel birşey… öyle işte ☺️

Senin adına çok sevindim . Hayırlı olsun.

Ben de psikologa başlamıştim , sebeplerden biri kilo. Farklı bir süreç ... İnsanın farkındaligi artıyor .

Back