Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu ondan anlamıyor ki kilo mu aldin evet aldım diyorum 5 dk sonra yine 10 dk sonra yine papağan gibi her gelen misafirin yanında aynı soru
kilo mu aldın, kilo mu verdin gibi sorular sorulmasından hoşlanmıyorum ben. Bazıları sırf iltifat olsun diye, sen kilo verdin galiba diyor, kilolu olduğum zamanlar gerçekte almışlığın bile oluyor onu da sevmiyorum. Karışmasın kimse kimsenin kilosuna..
Bariz bir şekilde kilo verdiğimiz zaman çok güzel vermişsin veya bir şeyler söylenebilir eğer arzu ediliyorsa.

Ben hiç takmıyorum
Yemek istiyorsam yerim, istemezsem asla yemem, artık o kadar boşverdimki insanları, acıyorum hallerine. Eskiden sinir olurdum.
Yahu bu iltihap benim sinirlerimi yok etti, yumuşatıcı gibi olmuşum
Takma değil artık benimkisi sussun modu tek derdi kilo ya anlamıyorum kilo ile yatıyor kilo ile kalkıyor telefonla arayınca bile insan nasılsın iyi misin diye sorar bu kaç kilo aldın diye soruyor saç baş yolacagim sonunda

Şu anda ben burayı okurken arkadaşım mesaj yazdı, üstten gördüm, sakın yememezlik etme, süt ürünleri, peynir, yoğurt tüket diyor. Arkadaştan eminim, severiz birbirimizi, kalbi temizdir, beni düşünerek söylüyor lakin ben 0 grubuyum ve bana et lazım et, et verin bana
İşte yeme işini bana bıraksalar ben zaten kendim için iyisini istemezmiyim

Hiç sevmiyorum 90 kilodan 50 kiloya düştüm yine kilomla ilgili muhabbeti sevmedim sevmiyorum kilo benim beden benim sanane kardeşim sanane açık açık da söylüyorum bak sevmiyorum diyorum bu konuları anlamıyor

offf yani ne laftan anlamaz insanlar var
az görüşme şansın yok mu canım ya
Az görüşmeye çalışıyorum elimden geldiğince ama bı sekilde geliyor gidiyoruz ya insan ne muhabbet eder konuşur dertdini anlatır dert dinler 3 saat kilo aldın kilo verdin muhabbeti bitmiyor

Sağ ol canim benim. Bu arada diyet yaptigini belli etmicen arkadaş, yok elalemden banane, yok kimseyi ilgilendirmezle olmuyor. İlla takiliyorlar saka da gercek de olsa ..

Hiç sevmiyorum 90 kilodan 50 kiloya düştüm yine kilomla ilgili muhabbeti sevmedim sevmiyorum kilo benim beden benim sanane kardeşim sanane açık açık da söylüyorum bak sevmiyorum diyorum bu konuları anlamıyor
(Nasil olsa beni engelledin rahatca yazayim) kimseyi ilgilendirmez tabi ki ama su da bir gercek ki verdigin harika kiloyu geri aldigin icin, muhtemelen basarisiz gözüyle bakiyorlar. Versen de yine alacak nasil olsa diye dusunuyorlar. Bu dusunce benim motivemi yerle bir eder, cunku ben maalesef takintili biriyim ama sen takmiyorsan sorun yok. Kimse kimsenin kilosuna laf edemez

Sağ ol canim benim. Bu arada diyet yaptigini belli etmicen arkadaş, yok elalemden banane, yok kimseyi ilgilendirmezle olmuyor. İlla takiliyorlar saka da gercek de olsa ..
çok doğru diyorsun canım, ben de artık kimseye söylemiyorum. birşey ikram edildiğinde ve ben reddettiğimde ayyyy yine mi diyettesin diyorlar ben de yooo sadece canım istemiyor deyip geçiyorum
çünkü bir de moral bozuyorlar sen de amma uğraşıyorsun verip verip geri alıyorsun, bakalım ne kadar sürecek bu seferki falan diye

Kandiliniz mubarek olsun arkadaslar.
sağol canım, senin de

Laflara bak. Ben belli etmeden 10 kg verdim ortalama. Zaten genelde öglen cok yiyordum, anlasilmiyordu. İkram olarak abur cuburu nerdeyse hic sevmem. Sadece cikolata hastasiyim. Hamur isi, kek, tatli favorilerim, ev yapimi sen de sağ ol

Laflara bak. Ben belli etmeden 10 kg verdim ortalama. Zaten genelde öglen cok yiyordum, anlasilmiyordu. İkram olarak abur cuburu nerdeyse hic sevmem. Sadece cikolata hastasiyim. Hamur isi, kek, tatli favorilerim, ev yapimi sen de sağ ol
ben de öyle böyle 7 kilo verdim ama şimdi ayyyy kilo almışsın diyenler ortada yok

çok da tınn gerçi

bana uyaarrrr

yarınki kilolarımızla beraber start verelim mi o zaman
Ay Allaha şükür yarabbim. Cok sevindim. Hastalik disinda yari yolda birakmak yok ( Allah gostermesin)
Tamam illa hedef de sart degil ama 1 kilo vermek isterim ben. Sen? Yavas yavas kalkim, eve gideyim. 1 hafta deneyelim, inan ki o haftadan basarili cikicaz. Birlikten kuvvet dogar, unutma. Sen yaz, donucem aksama. Bol bol yazicam. Öptüm.

tamamdır, hadi benim hedefim de 1 kilo olsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…